שבת הלל

שבתאי

New member
שבת הלל../images/Emo176.gif

מעולם לא נהניתי במפגש/סופ"ש בה.ל.ל כפי שנהניתי השבת... היה מדהים ותודה לכל המארגנים

סופשבוע רטוב

עבר על כוחותינו בצפון. בני אני יודעת שהבטחתי לפתוח אבל שבתאי הוא, כמו שאומרים, זריזין מקדימים. בכל אופן, סופש היה אחד היותר מדהימים. אין מילים. תודה לכל המארגנים...

הבשר שאיציק הכין היה מעולה

לצערי נאלצנו לחזור אמש , אבל שמעתי שגם היום היה נהדר. יש לי עדיין בפה את הטעם של הבשר שאיציק הכין:הקבב הנימוח, הפרגיות שהושרו במרינדה הסודית של איציק והפרגיות בדבש. אני מבטיח שבשנה הבאה נצא מוקדם יותר ונעשה את המסלול המלא של נחל שניר.

הייה מ-ד-ה-י-ם!

מעולם לא נהנית כך בקמפים של ישיבה (להבדיל) המון המון תודה! נ.ב לא הבנתי את למה בסוף חיים שאל אם יש למשהו הצעות לשיפור..

זהו?? היה נחמד.

קצת תיאורים עסיסיים לא יזיקו לאיש . טיפוסי החבלים השירה במעגלים הזרימה בנהרות השיחות לתוך הלילה אני מחכה ומצפה ..(אפילו הבדיחות באוטובוסים) רק בלי שמות בבקשה!!!

מחממנוע

New member
היה נחמד. יש תמונות

לא היתה זרימה בנהר, אבל זה לא קשור לא להלל ולא למדינה בלילה היתה זרימה של בירה , ונרגילות, וזה היה כיף ומשום מה כל הזמן נדבק לי השיר "אודה לי-ה השם על שתי עיני, וכו' .. על שתי ידי"... אודה לי-ה השם על צלצולי פעמונים. יש גם תמונות (כפרה עליה לא קוראת את הפורום). אה, אגב יש לי כמה תמונות של כמה אנשים יפים, אם ירצו/תרצנה תפננה אלי במייל.

גם נשים יפות?

כי היו הרבה באופן יחסי . בכלל הבנות בהלל משום מה מאוד יפות או שאני טועה?

מחממנוע

New member
כתוב בכותרת

בדרך חזור, סביבות אתר אשכול. המים מעידים רק שאינני בטוח אם אתר ספיר הוא גם אשכול וכו' זה ליד בית לחם הגלילית, ואין לי זמן לבדוק

אומי5

New member
אתר ספיר זה משהו אחר.

אתר ספיר נמצא ליד כפר נחום וכרי דשא ,על חוף הכנרת ,והוא בעצם מפעל של משאבות שמרימות את המים מהכנרת לתחילת המוביל הארצי. אם אני זוכר נכון ,אתר אשכול הוא המקום האחרון שבו מי המוביל נמצאים בחוץ ,ומשם הם בצינורות ובריכות סגורות עד לברזים .

מחממנוע

New member
הוכחה. ברשות העלמה הקדושה, המתאמצת

התמונה הועלתה על דעתה, בהסכמתה ובברכתה. ללא עוררין דחיות מענות טענות ומעכבין אלא להפך, והכל לשם שמים כמובן

מחממנוע

New member
ועוד אחת כזו על הדרך

מאממת, של טרום שקיעה גדולה. אוי תכלה שנה וקללותיה אמן

למעלה