שבת הזויה!!

שבת הזויה!!

שבוע טוב לכל חברי הפורום המדהים הזה... רציתי קצת לשתף אתכם בחוויה שעברתי השבת, הזמנתי חלק מחבריי לבוא ולהתארח אצלי בשבת, בדירה המדהימה שלי אי שם במרכז הארץ. מדובר בזוג שבהריון ובעוד שני בחורים דתיים כמובן. הרגשתי שכל השבת אני פשוט משקר לעצמי ולהם, אף אחד מהם לא יודע שאני הומו כי אני כמובן עדיין בארון. הנושא של ההומואים הדתיים עלה פעם אחת בשבת וכמובן שהרגשתי קצת נבוך אבל זרמתי איתם והכל היה בסדר. מה שאני מנסה להגיד זה שבכלל לא נהנתי כל כך.. פעם הייתי יותר נהנה מהשבתות האלה, מצאתי את עצמי לא פעם אחת מהרהר כזה וחושב על כל מיני דברים, מה גם שהחבר'ה האלה קצת יותר דתיים ממני, אז מראוד חשוב להם להגיע בזמן לתפילה בבוקר, בדיוק ב-8 ולא שניה אחרי, ולי זה פחות מפריע!!! ועוד כל מיני דוגמאות כאלה... אני באמת לא יודע מה לעשות?? כי הם לא מכירים מי אני באמת.. ומה אני באמת ומה אני רוצה לעשות.. הם פשוט לא יודעים אני חי בשקר איתם.. ואני לא יודע מה יקרה אם יום אחד אני פשוט אגיד להם את זה. מי מהם באמת ישאר חבר ומי לא... אז בקיצור שיהיה לכולנו שבוע טוב ומבורך... וחודש טוב עוד מעט...

פרינז

New member
אני מרגיש קצת אורח בפורום

אבל אני מקווה שמה שאציע אולי יעזור לך אם הם חברים טובים אז תנסה לגשש בקטנה או לקלוט רמזים משיחות כמו שהיתה על הומואים יהודיים מה הדיעות שלהם ואיך יגיבו. זה שהם יותר דתיים ממך לא נראה לי צריך להשפיע או לשנות לגבי אם לספר או לא. מה שצריך לשנות זה מה שאתה מרגיש עם זה ונראה שזה מפריע לך. הרבה אומרים במצב הזה שעדיף לומר ומי שחבר טוב אמיתי ישאר איתך בכל מקרה, אני חושב שעדיף עדיין לסנן קצת בין חברים שאתה מרגיש שצריכים לדעת וחברים שאתה מרגיש שלא צריכים לדעת. בלימודים באוניברסיטה לא הלכתי וסיפרתי לכל אחד, אבל בעבודה היו כאלו שהרגשתי שאני צריך לספר להם. זה עדיין של תחושה אישית לרוב. מה שכן מי שלא ישאר איתך אחרי שידע זה כבר הפסד שלו, ורווח שלך. אני חושב שעדיף שידעו, זה צד חשוב בך וחלק ממך ואתה תרגיש הקלה אחרי, אני זוכר שיש לי קרובי משפחה שאחרי שסיפרתי להם התקרבנו יותר, למרות שאני לא כל הזמן מדברים על הנושא או משהו כזה אבל זה כן קירב. הארון טוב לתקופה מסויימת, ויש לו את היתרונות שלו, אבל יש שלב שמרגישים שרוצים לצאת ושידעו...נשמע שאתה שם... מקווה שתצליח ורק טוב

likud1

New member
מצב מוכר לחלוטין

כל פעם שהחברים שלי מגיעים לשבתות להורים שלהם (אני בערך הרווק היחיד בן החבר'ה), אני מרגיש מוזר לידם, כבר לא ממש מרגיש נוח איתם, או לדבר איתם. אני כבר לא מנהל איתם שיחות עמוקות ברמה האישית, אלא בנושאי עבודה, לימודים ופוליטיקה. פעם הרגשתי רגשי אשמה, אבל הבנתי שזה לא ממש מעניין אותי כבר. אני כבר לא מרגיש קורב אליהם כמו בעבר ומי שהרגשתי קרוב אליו מספיק, סיפרתי לו עליי (לא מחבריי הילדות שלי, אגב). בקיצור, אני חושב שאתה צריך לעשות מה שמרגיש לך נוח ולא מתוך תחושת מחוייבות. אם אתה מרגיש שאתה מוכן לספר להם עליך, זה מבורך, אני גם מסכים עם האמירה שמי שלא יקבל אותך, ההפסד כולו שלו.

Leir

New member
הזוי כמו השבת שלי:)

בסעודה שלישית הלכתי לחבר ילדות שלי ,נשי עם שניים בן גילי (24) ובמנחה התצטרף חבר שלישי ויחד הלכנו לסעוד את ליבנו.. הדיבורים נראים לי חוזרים על עצמם, הצעות השידוכים מתישות אותי (מה חסר לך??זיווג!)ובמיוחד כשהחבר מגיע עם בת זוג שכל מאוויה הוא לשדך לך חברה נואשת שלה מעבר להתפרקות על זכרונות עבר ולמרות האהבה הגדולה שלי אליהם -הם לא מכירים ויודעים חלק גדול ומרכזי על החיים שלי! כשהלכתי חזרה לבית שלי במוצ"ש המחשבות האילו ליוו אותי... אני רק יכול להגיד שאני מאוד מאוד מזדהה עם התחושה!אני חושב להם ולכן הם מנסים לשדך לי...אם ביום מן הימים אני אאזור את האומץ לספר אני דווקא חושב שהזוג הנשוי ממש יבין!החבר השני לא כל כך(כל פעם שאני מזכיר את הנושא הוא נתקף חלחלה עמוקה) שיהיה אחלה שבוע!!!

Leir

New member
חח נשי עם שניים=נשוי עם שניים

כלומר=אישה אחת שתי ילדים -אני חייב להפסיק עם כתיבה עיוורת!!

סרוג בארון יקירי מזדהה איתך...

אני חש זאת על עצמי היטיב בעבודה. כל החברים שלי ללא יוצא מן הכלל בעבודה, בשיעור, בשכונה סטרייטים אחד אחד. הידידים ההומואים שלי הם אלה שבפורום ובקומונה - ידידות וירטואלית ואלה שנפגשתי איתם לאחר שהכרתי אותם באתרי היכרויות. אני מבין ללבך אחי היקר, אבל השאלה הנשאלת היא לאיזו דרך פניך מועדות? בעבר הלא רחוק ציינת שיש לך רצון להתחתן (אפילו עם לסבית) ולהקים משפחה. לפי ראות עיניי היום זה לא כל כך מסתדר לך, האומנם שאיני אלא טועה? אתה עדיין צעיר וצריך לקבל החלטה אמיצה. אם אתה הומו מוחלט או דומיני (דוגמתי)?! אני חושב שאם תקבל החלטה לגבי מצבך, יהיה לך אולי יותר קל להשתחרר מהכבלים שבהם אתה נמצא. הפחד מתגובות החברים לא צריך לעמוד בדרכך. אני לא אומר לך לצאת מהארון, גם אני בארון עמוק ואין כל כוונה לצאת ממנו, טוב לי ונעים לי שם. (מה גם שאני די בוגר ומצבי לא מאפשר לי לעשות זאת כרגע, האמת שחשבתי להיחשף בפני חבר טוב טוב מהעבודה ששוחחתי איתו על ההומואים הדתיים, על הרב רון יוסף, על ארגון הו"ד ועוד... הייתה שיחה די נעימה, והוא הבין את הצורך להכיר בהומואים ולהתחשב במצבם, הכנתי את הקרקע אבל בכל זאת אני עדיין נמנע מלהיחשף בפניו). אבל אם אתה מרגיש וחש שאתה משקר לחבריך, תנסה לגשש ולפתח שיחות בנושא בעדינות רבה ולפי תגובותיהם תידע אם עם מי כדאי להיות יותר פתוח ועם מי לא, אלא אם לא חשוב לך מי יישאר חבר שלך אמיתי (זה שיבין ויקבל אותך כמו שאתה) ומי לא חבר אמיתי(אלה שלא יסכימו עם מצבך ויתנערו ממך). בכל אופן תעשה הכל בשיקול דעת ובתבונה (מציע לך ליצור קשר עם הרב רון יוסף מארגון הו"ד http://www.hod.org.il/ ואולי הוא יוכל לייעץ לך איך לנהוג ולתת לך טיפים להמשך הדרך). אני כאן (וכמובן בקומונה) איתך אחי היקר והמתוק - מזדהה איתך לחלוטין ומקווה בעז"ה שנידע לכלכ את דרכינו בצורה נבונה ונכונה לעתיד טוב יותר - והוא יגיע (עם הציפיה לגאולה שלמה - חודש ניסן מתקרב ובא...בחודש ניסן נגאלו עם ישראל ובחודש ניסן עתיד להיגאל, אמן ואמן

סרוג בארון היקר והחביב, מזהה איתך לחלוטין...

אני חש זאת על עצמי היטיב בעבודה. כל החברים שלי ללא יוצא מן הכלל בעבודה, בשיעור, בשכונה סטרייטים אחד אחד. הידידים ההומואים שלי הם אלה שבפורום ובקומונה - ידידות וירטואלית ואלה שנפגשתי איתם לאחר שהכרתי אותם באתרי היכרויות. אני מבין ללבך אחי היקר, אבל השאלה הנשאלת היא לאיזו דרך פניך מועדות? בעבר הלא רחוק ציינת שיש לך רצון להתחתן (אפילו עם לסבית) ולהקים משפחה. לפי ראות עיניי היום זה לא כל כך מסתדר לך, האומנם שאיני אלא טועה? אתה עדיין צעיר וצריך לקבל החלטה אמיצה. אם אתה הומו מוחלט או דומיני (דוגמתי)?! אני חושב שאם תקבל החלטה לגבי מצבך, יהיה לך אולי יותר קל להשתחרר מהכבלים שבהם אתה נמצא. הפחד מתגובות החברים לא צריך לעמוד בדרכך. אני לא אומר לך לצאת מהארון, גם אני בארון עמוק ואין כל כוונה לצאת ממנו, טוב לי ונעים לי שם. (מה גם שאני די בוגר ומצבי לא מאפשר לי לעשות זאת כרגע, האמת שחשבתי להיחשף בפני חבר טוב טוב מהעבודה ששוחחתי איתו על ההומואים הדתיים, על הרב רון יוסף, על ארגון הו"ד ועוד... הייתה שיחה די נעימה, והוא הבין את הצורך להכיר בהומואים ולהתחשב במצבם, הכנתי את הקרקע אבל בכל זאת אני עדיין נמנע מלהיחשף בפניו). אבל אם אתה מרגיש וחש שאתה משקר לחבריך, תנסה לגשש ולפתח שיחות בנושא בעדינות רבה ולפי תגובותיהם תידע אם עם מי כדאי להיות יותר פתוח ועם מי לא, אלא אם לא חשוב לך מי יישאר חבר שלך אמיתי (זה שיבין ויקבל אותך כמו שאתה) ומי לא חבר אמיתי(אלה שלא יסכימו עם מצבך ויתנערו ממך). בכל אופן תעשה הכל בשיקול דעת ובתבונה (מציע לך ליצור קשר עם הרב רון יוסף מארגון הו"ד http://www.hod.org.il/ ואולי הוא יוכל לייעץ לך איך לנהוג ולתת לך טיפים להמשך הדרך). אני כאן (וכמובן בקומונה) איתך אחי היקר והמתוק - מזדהה איתך לחלוטין ומקווה בעז"ה שנידע לכלכ את דרכינו בצורה נבונה ונכונה לעתיד טוב יותר - והוא יגיע (עם הציפיה לגאולה שלמה - חודש ניסן מתקרב ובא...בחודש ניסן נגאלו עם ישראל ובחודש ניסן עתיד להיגאל, אמן ואמן

אני חייב לשאול-

אתה לא מעמיס יותר מדי על הרב רון? אתה מפנה פה את כולם להתקשר אליו, אבל איך יש לו זמן לזה?
אני מניח שהרב רון עסוק גם ככה, אז אולי כדאי להתקשר אליו בדברים שיותר קשורים אליו ישירות (נגיד אם ההודעה הייתה קשורה לטיפולי שינוי למיניהם, השלמה עם הנטייה וכד'.), ופחות בדברים מאוד אישיים וספציפיים כמו למי לספר ולמי לא... (לא שלי יצא לדבר עם הרב רון, אז אולי ההודעה מיותרת, אבל לי נראה שבכל זאת הוא גם אדם פרטי...
)

../images/Emo26.gif הו"ד לרשותכם תמיד

לק"י
הרב רון תמיד משתדל לשוחח עם כולם להיות אוזן קשבת ולייעץ במידת האפשר אז רצוי ומומלץ להתקשר אליו תמיד הוא עושה זאת בחפץ לב בשביל זה כולנו כאן הו"ד - הבית של כולנו

ידידי איסילמיר, אני בקשר עם הרב רון...

וההפניות אליו מתואמות איתו טלפונית. אגב, הוא עצמו יצא מהארון, הקדים את ארגון הו"ד, על מנת לתת כתף להומואים התדיים, לכוון, לייעץ ולסייע. אשרינו ההומואים/דומינים שזכינו והתברכנו ברב (הוסמך ע"י הרבנות) הומו משלנו שמבין אותנו ונחוש לעזור.

אם זה מתואם איתו, אז אני חוזר בי..

פשוט מהצד זה נראה כאילו מעמיסים על הרב רון יותר מדי. אני יודע מיהו הרב רון, ואני יודע שהוא יצא מהארון ולשם מה הוא עשה זאת- אבל אני מניח שזה לא הופך את ההתמודדות עם כל הפניות האלו ליותר קלה..

תקופה של שינויים...

אני באמת נמצא בתקופה כזאת מעצבנת... מצד אחד ממש בא לי כבר להתחתן ולגמור עם הסיפור.. אך מצד שני זה מאוד קשה!!! למרות שאני מאוד ממליץ על הטיפול הפסיכולוגי שאני עובר. זה מאוד עוזר לי.

אני שמח לשמוע שזה עוזר לך/tapuzforum/images/Emo23.gif

ב``ה זה מאוד חשוב, אבל אל תרוץ, צעד לאט אבל בטוח ןבעז7 יהיה לך אך טןב. כיש רצון, נחישות ותחושה אזי הסיכויים הם טובים, עם עזרה משמיים ועידוד ומילה טובה ומחזקת מהארץ. אוהב מכל הלב /tapuzforum/images/Emo24.gif

ישי 321

New member
מוכר לי אישית.

אחי . לפני 6 שנים גם אני התחתנתי " לגמור את הסיפור" . לצערי התגרשתי אחרי פחות מישנה. אני לא יודע אם זה רק בגלל הנטייה. אבל היו עוד הרבה בעיות אחרות... שלא תסיק מזה חלילה שלך זה לא יצליח.ומי יתן שבע"ה תתחתן .תקים משפחה ותהיה מאושר. אם תוכל לספר על הטיפול שאתה עובר... מה אומר הפסיכולוג בגדול? מה הוא מציע למתלבטים כמונו. הוא פסיכולוג דתי? תודה.

ישי נשמה, כל מקרה לגופו...

תלוי איך כל אחד לוקח את הדברים. אסור לי להיות מקובעים ומרובעים ולהחליט שאם אני הומו אז זהו אין סיכוי לשינוי, הרי ידוע שאם ה' וצה - אפילו מאטאטא יורה ומי כמוני יודע זאת, לאחר המהפך שעברתי בסביבות גיל 27 ללא טיפול של פסיכולוגי או יועץ ומנחה, הכל מתנה מאת ה'. וכשאני התחתנתי לא מאושר ממני ותודה לאל גם זכיתי לדור ישרים מבורך וחיינו באושר ובשלווה. אני רוצה לאחל ישי ידידי היק שהקב"ה יזכה אותך למה שהכי טוב בשבילך והעיקר שתידע לקבל הכל באהבה ונתמיד ללכת בדרך התורה והמצוות ונתפלל אל ה', וה' יעזור לך ולכל עם שיראל.

אם הטיפול הפסיכולוגי גורם לו להרגשה טובה יותר

אז למה לזלזל?! וממתי אתה נגד טיפול פסיכולוגי?

למעלה