שבת הגיע..

שבת הגיע..

זה הזמן לצאת מהלחץ.. להכנס לנחת ולנוח.. אני מאחלת לכל השמוצניקים החמודים ויפים שפה שבת שלום וכיאה לשמוצניקים אנחנו נעשה קבלת שבת כהילכתה.. אז ככה.. דמיינו שכולנו יושבים פה במעגל, צוחקים ומדברים ונהנים מהחיים.. השמש עלינו וכייף לנו כלכך. והנה יש לנו גם חלה טרייה טרייה וטעימה ותירוש ועכשיו אנחנו מתחילים להעביר את החלה והתירוש.. ומתחיל לו סבב של דבר טוב, דבר רע, וסתם משהו שבא לכם לספר לנו.. חכו, אחרי הסבב הזה אנחנו עוד נשיר שירים ונעשה חיים משוגעים! יאללה.. הסבב החל

MakeItHurt

New member
אז ככה...

דבר טוב שקרה לי השבוע: שנפרדתי מחבר שלי.. זה הוריד לי מלא לחץ...ושלירון באה אלי... היה כיף וגם שהתקרבתי יותר לאורן דבר רע:אממ... אין.. אני לא אוהבת תירוש אבל תזהו שאנילא יגמור את החלה הוירטואלית חעחע

טוב בשביל שלא תגמרי אותה... אז....

דבר טוב:יש לי חבר! דבר רע: טו מאצ' מבחנים... והיה לי נכשל אחד היום בחשבונאות :(

עכשיו אני =]

דבר ראשון.. מזל טוב שני!!! אני שמחה בשבילך.. למה לא סיפרת אתמול??? דבר טוב: אהממ... הייתי במיונים לחייל החינוך ולמורות שהייה תוחן וארוך מידי הייה סבבה והחברה שם כפיים... עוד דבר טוב זה ששיקו השיג לי בועות סבון של מרצ =] דבר רע: החלת שלנו עזב את הקן.. פרש.. אין יותר סתם משהו שאני רוצה לספר זה.... אהממ... היום סוף סוף אנימ שמחה...

MANEL1991

New member
=]

דבר טוב שקרה לי השבוע: הייתה לי סופסוף פעולה אתמול! אחרי חודשים שלא הייתה לי פעולה עקב בעיות בחוסר חניכים-הייתי היחידה בקבוצה... אבל הצלחתי לגייס 7 חבר'ה שבאו והיה ממש ממש כיף=] אה ודבר רע זה שרבתי עם הידיד הכי טוב=[

אין לי מושג תאמת למה לא סיפרתי זה

בדלאי עובר מאחר לאחר... חחחחחחח למה רק היום את שמחה? מה עם שאר הימים?.... ואמממ למה את כל שמוצ שמים להיות פאקינג בחייל החינוך! גם עדי שם לא?(אם לא טעיתי שוב בשם... הקומונרית שלך שנה שעברה...)

לא.. היא לא בחייל החינוך.. היא פשוט

בנחל והיא מרה חיילת שאר הימים השבוע לא היו משהו

....

דבר טוב:התחדשתי בעכבר חדש למחשב סופסוף לא לוקח לי שנה ללחוץ על משהו דבר רע:כל השבוע היה מעאפן....

Kobi Guerrero

New member
אה, טוב

דבר רע - הייתי חולה בימים האחרונים, אבל עבר. דבר טוב - בשבוע האחרון ישבתי המון עם הגיטרה, הלחנתי שני שירים חדשים, והוצאתי ("להוציא שיר" זה, בסלנג גיטריסטים, להקשיב לשיר וללמוד מתוך שמיעה איך לנגן אותו) שני דיסקים שלמים. בכלל, אני מרגיש שבחודשים האחרונים הנגינה שלי השתפרה ברמות מטורפות. בחיים לא חשבתי שאני אוכל להגיע לרמה כזאת. סתם משהו שבא לי לספר - הוסטל זה סרט חולני. לא טוב, לא רע. פשוט חולני.

אז אתה בעצם אומר

שלא כדאי ללכת לראות את הוסטל?.. דווקא רציתי.. ואיך אתה מרגיש? אתה חיי??

Kobi Guerrero

New member
כן

הוא מזעזע רק בשביל לזעזע, לא כי העלילה באמת מצדיקה את העניין. סרט מאוד מאכזב, לא הבנתי למה טרנטינו הסכים שיוסיפו את השם שלו למפיקים.

למעלה