שבת בMETV

RoyBehar

New member
שבת בMETV

הם עושים זאת שוב רבותיי- משחק 1 לייב, משחק שני מוקלט אני די מתבאס מזה, אבל בכל מקרה את המשחק הראשון בלייב לא יצא לי לראות, אז לפחות אני אראה משחק טוב בכמעט לייב... בכל אופן משחק 1: 20:00 - ג'איינטס-רדסקינס משחק 2 - 23:15 - סן דיאגו- קנזס סיטי לדעתי הייתי מעדיף לראות את סאני-די-קיי סי בלייב, כי אני לא מת על הסקינס או הג'איינטס אבל בכל מקרה שני משחקים לא רעים בכלל. לא מבין למה לא לשדר את ניו אינגלנד- סיאטל או דנבר-אוקלנד בשידור חי.

ThEgReEnKiNg

New member
אני סולח להם זה אחלה שידורים

זה לא מינסוטה-פיטסבורג יאק. זה סאן דייגו-קיי סי אולי באמת היו צריכים לשדר ניו אינגלנד-סיאטל בקשר לדנבר-אוקלנד תעשה טובה , מי מתעניין במשחק כזה חוץ ממך שאתה אוהד דנבר , משחק משעממם לחלוטין.

Yo-man

New member
ניו-אינגלנד משחקים בניו-יורק

זה אינדי בסיאטל... חוץ מזה - לא ברור הקטע של המשחקים המוקלטים, אבל זה מקל עלי כי אני לא צריך להשאר ער עד מאוחר ולא להתחיל את יום ראשון והשבוע כולו בעייפות.

ThEgReEnKiNg

New member
אה , בולבלתי.

אם זה ניו אינגלנד אצל הג'טס - עדיף לא לשדר כלום. מענין מה פוקס יבחרו.

Yo-man

New member
אבל דווקא את NE-NYJ כן ישדרו

כי זה המאנדיי נייט גיים

ThEgReEnKiNg

New member
חח

מה נסגר? למה המאנדיי נייטס כל כך גרועים , בוחרים אותם עוד לפני שהעונה התחילה או מה?

Yo-man

New member
כן...

ולפי השנה שעברה פנינגטון היה כח מאים בליגה. זה שהשנה הוא הופרש בטרם עת הביא לכך שניו-יורק לא פוגעים (אפילו מיאמי ניצחו אותם
), אבל בסוף העונה שעברה זה נחשב למשחק טוב. שים לב שגם השבוע וגם בשבוע הבא יש המון משחקי בית. הרעיון הוא להעלות את מדד הסיכון/סיכוי של כל משחק ואת הרייטינג בכלל. כשכל משחק חשוב יש הרבה יותר מתח ויותר צופים ויותר פרסומות ויותר כסף. על המשחק של יום שני הם מפסידים big time

RoyBehar

New member
זה בדיוק מה שחשבתי שנה שעברה

לפני המאנדיי נייט במייל היי מול הריידרס (הברונקוס במדים הכתומים המזעזעים בשלג) כשפתאום הריידרס האפסוסיים נתנו פייט שאף אחד לא האמין וניצחו. מישהו אמר פעם, לא זוכר מי, שבשביל הריידרס והברונקוס, גם אם העונה נגמרת עם 5 ניצחונות, אם אחד או שניים מהם על הקבוצה האחרת, ובעיקר אם הניצחון הזה דפק לקבוצה השניה את העליה לפלייאוף או יתרון ביתיות וכו', זאת הייתה עונה מוצלחת...

ThEgReEnKiNg

New member
לא ידעתי שיש בין הקבוצות יריבות

אני חדש בפוטבול , שנה ראשונה שאני רואה בעיקביות רבה , ככה שאני עוד לא יודע הכול על היריבויות וכו..

RoyBehar

New member
לא סתם יריבות. ה- יריבות

זאת שנאה כמו שאני לא מכיר בין 2 קבוצות בספורט האמריקאי. זה משהו בסגנון הפועל ירושלים-מכבי ת"א בכדורסל בארץ.

Yo-man

New member
הרבה יותר !!!

יש יריבויות כמו ניו-יורק ג'טס ומיאמי או קליבלנד ופיטסבורג (שבשנים האחרונות לא נראות בכלל באותה ליגה) אבל דנבר אוקלנד זו באמת אגדה לא נעימה של שנאה טהורה.

idol4

New member
אוקלנד וקנזס סיטי

היה על זה פעם בESPN כנראה שהרבה שונאים אותם (אוקלנד)

למעלה