שבת בקמלוט

שבת בקמלוט

לא הייתי נוכח ביום שבת אך שמעתי על השתלשלות האירועים. בתור מנהל ההפקה של אריק ובתור חובב מוזיקה ומוזיקאי מופיע, חשוב לי להגיד שאני מבין היטב את חשיבות הקהל שמגיע ונותן תנופה לפעילות של האומן. במקרה הזה, של אריק. הקהל הקבוע הוא הגרעין הקשה, שרק לאומנים עם פריבילגיה יש. הדרך שבה השתלשלו האירועים לא הייתה ראויה. ואני רוצה לנצל את הפורום הזה בכדי להתנצל באופן אישי בשם ההפקה כולה בפני מי שנגרם לו עוול. עם זאת חשוב לי להדגיש, כפי שאריק היטיב לנסח, שטובת המופע היא בעדיפות הראשונה מבחינתו ומבחינתי. המופע של אריק והלהקה הוא אינטימי וקרוב, כזה הדורש ריכוז מהאומן ומהקהל. אתם, חברי/ות הפורום בוודאי מבינים זאת טוב מכולם. על כן הבקשה של אריק ש"הפנים המוכרים" לו (חברים, משפחה וקהל כאחד) לא יישבו על קידמת הבמה, לא צריכה להתפרש כבקשה מעליבה. הייתי מאוד שמח אם הייתם/ן מקבלים זאת בהבנה. אני רוצה להתנצל על הדרך שבה נאמרו הדברים ביום שבת, אך אם זאת אני עומד מאחורי הבקשה של אריק. בסופו של דבר, אין שום סיבה שקהל שמגיע לראות הופעה לא ייקבל את הייחס הטוב שמגיע לו, בייחוד שמדובר בקהל חם וקבוע. . אני מודה לכולם על התמיכה בהופעות ומקווה שמי שנפגע מהשתלשלות האירועים ביום שבת, יקבל את ההתנצלות. תודה רותם

ady18

Well-known member
רותם

אנחנו מפריעים סבבה לא נבוא הזלזול הזה "הקהל" אנחנו לא סתם "קהל" נמאס מהגדרה הזאת אנחנו הרבה מעבר לזה... ואם אנחנו רק קהל נסיק את המסקנות שלנו לבד. די זה נמאס וזה מתחיל להיות עצוב כול ההודעות האלה... מתחילות אפילו להיות מיותרות "מנסים להוציא את עצמכם נקים" ואנחנו לא בסדר סבבה פשוט חבל שזה ככה

ayelet43

New member
.... :)

לכל אנשיםםם הפורוםם חח קראתיי על כל מה שהיה ביוםם שבת בהופע של אריקק ואני חחיבת להגיד לכםם שאתםםם חחיבים להירגע בנושאא הזה כל אחד צריך להחליט לבד מה הוא חושבב על הנושא ולא שתשכנעוו אחד את השניי להמשיךךך להעריץץ את אריק או לא סתם נוצריים ריבים בניכים ואתםם הורסיםם את הקשררר ... נכוןןן שאריקקלא עשה מעשההה כזההה "חמוד " או "טוב " או איך שלא תקראו לזהה אבל כל אחד צריךךך להחליט לבדדד אםםם הוא יבואא להופעה הבאה או לא ומיןןן הסתםם שלכל אחד יש גםם דעה שונהה אזזז אתם לא יכולים להתנגד לה .. :) אה וגםם אמרת לאריקק מה שרציתםם להגיד אתם לא יכולים שהוא יעשהה את מה שאתםם רוצים הוא רשם לכם בתגובה שלוו את מה שהוא חושב וזהו :) טובבב הלכתי חחח ביי .. :) נ.ב אני לא בעד ולא נגד הסיפורר אז אל תתחילוו להגיד לי שאני מגנה עליו או משהו .. D:

חייבת להגיב

אני בד"כ קוראת סמויה בפורום אבל הפעם בא לי להגיב הייתי כבר בכמה הופעות של אריק (אחי אתה מלך
) וגם נכנסתי אל מאחוריי הקלעים ותמיד, אבל תמיד גם הלהקה וגם אריק היו סופר נחמדים אליי! לא הייתי יום שבת , אבל ממה שנראה לי אחרי קריאה בפורום, שבקשה שלדעתי לגיטמית של אריק פשוט הוצגה בצורה מכוערת ולא הולמת עבור שתי הבנות שבאמת שנראה שהיו מעריצות תומכות ומפרגנות . יאמר לזכותו של אריק שהוא אף לא התיימר להיות טלית שכולה תכלת ומי שבאמת מקשיב לשירים שלו יכול להבין את זה ,זו הבקשה שלו והוא העלה אותו בפני חברי הפורום(לפי מה שאני מבינה) ובחרתן להתעלם ממנה (ושוב אני לא מסכימה עם הדרך שזה נעשה ביום שבת) לא כיבדתן אותו ואת הבקשה שלו (וואלה , זה שהוא הרגיש מספיק נוח איתכם לבקש ,אומר משהו ואני הייתי מכבדת) אבל אתן מתפלאות שלא כיבדו אותכן (?) אני נותרת מעריצה של אריק וכן אני אמשיך לבוא ולהנות מהופעות , אני חושבת שהוא אמן מצוין וכנה, ומה לעשות שלפעמים לכנות יש מחיר אריק-תודה שהגבת רותם-תודה גם כן נתראה בהופעות , ד"ש ללהקה המגניבה

מעניין שפתאום צצו כל הסמויים..שבמקרה גם

נרשמו רק היום לתפוז.. אבל בכל מקרה, "זו הבקשה שלו והוא העלה אותו בפני חברי הפורום(לפי מה שאני מבינה) ובחרתן להתעלם ממנה.." אז דבר ראשון, אריק ממש לא העלה את הבקשה הזאת בפני חברי הפורום!!! שוב אני צריכה להגיד ששמענו ממירב, שאמא שלו אומרת שאדון אריק לא רוצה שישבו לידו..? הוא לא ביקש מאיתנו את זה..מצטערת אולי אם הוא היה מבקש את זה אז לא היינו יושבות שם.. וכן הלהקה שלו מלכים אחד אחד!!! במיוחד מאיה ואבנר!!!!!

ואוו

1. זה שנרשמתי היום לא סותר את זה שעד עכשיו רק קראתי בפורום, חמודה ההיפך הוא הנכון -עד הרגע לא חשתי צורך להגיב אז קראתי בלבד, היום נרשמתי כדי לקבל אופציה להגיב 2. זו דעתי , אין צורך באלימות 3. לא ידעתי שלא קיבלתן בקשה מפורשת , כנראה פירשתי כך מאחלת לך שתמשיכי להנות ממוסיקה טובה אם זו של אריק או בכלל

אוקיי שיהיה..מאוד מוזר שפתאום כל אלה שמגינים

עליו נרשמו היום.. וכן לא קיבלנו שום בקשה מפורשת כמו שכמה פה מתעקשים שהייתה..

אוי נו באמת יפעת

למה להתכחש לעובדות
גם אם קבלנו את הבקשה מאימא שלו, מצידי שתהיה מסבתא שלו, מאחותו או אפילו מהשכן זה לא אמור לשנות למה לא קבלנו בשמו זה לא העניין לקבל את ההודעה ממירב שקבלה בשמו של אימא של אריק זה הינו הך זה לקבל את בקשה מפורשת זו לא שמועה זו בקשה תחושה שלי שלא משנה מה יהיה פה את לא תהיי מרוצה

הופה רותם בכבודו ובעצמו..

תאמין לי זה כבר הפך להיות מצחיק..מי הבא שתשלחו שיגיב אה? ודי כבר לעשות מעצמכם כאילו אתם לא מבינים..הבנו שלאריק הזה יש בעיות, לא מעוניין שישבו לידו..אנחנו התעצבנו על זה שהוא אמר שאריק לא רוצה שנגיע להופעות!! ושלא נבוא יותר!! וכן גם זה שהוא מחליט מי ישב איפה זה חוצפה!!! הרי הוא שומר מקומות נכון? למי הוא שומר אותם אם לא לאנשים שהוא מכיר? אז איך האנשים האלה יכולים לשבת קרוב וזה לא מפריע לו..? הרי יש לו בעיה להופיע מול אנשים שהוא מכיר, לא?

Alaithlos

New member
סליחה, אבל יש לי שאלה.

את מחפשת לריב? כאילו בחיאת, אמרת את דעתך באופן מפורט. יש מסכימים, יש מתנגדים. סבבה. את יכולה לבחור שלא להעעריך את אריק יותר, לא לקנות את הדיסק הבא, לא להגיע להופעות. אבל מה הטעם לדון בזה שוב ושוב?

התחלת להתלהב...

הוא ביקש סליחה... הצלחת להרים כאן "הפגנה" ואת יכולה לקרוא לזה איך שבא לך אני לא "מתנפלת עליך" או משהו כזה אני אומרת, הוא ביקש סליחה מה את עוד רוצה? את ממשיכה להתנפל עליו הוא התנצל.. אריק הגיע עד לכאן וכתב כאן.. מה עוד אפשר לבקש רוצה שיבואו אליך לבית לבקש סליחה? את ממש מחפשת כאן מריבה

"אריק הגיע עד לכאן וכתב כאן.. " באמת תודה לו

נו באמת..מה חשבת הרי? שהוא לא היה בא להגיב? הוא הרי חייב לצאת נקי איכשהו..

עכשיו את מנסה לצאת נקי.. דיברתי עליך

לא עליו.. הוא רצה לצאת נקי סבבה אבל ביקשו סליחה מה עוד הם יכולים לבקש אבל...? אני לא מבינה למה את ממשיכה להתווכח איתם אז אל תקני יותר את האלבום, אל תשמעי שירים שלו אבל לא יודעת הנושא הזה כבר נחפר מאמי..

איזה שטויות יפעת

חשבת אולי שהוא לא עושה את זה כדי לצאת נקי, אלא כי כמו שאת הבאת את דעתך בפירוט על אז זכותו להביע את דעתו
לכל סיפור לכל מטבע יש שני צדדים

אני פשוט בשוק מהלך הרוח בפורום הזה!!!!

הדרישה של אריק מאיתנו היא לא לגיטימית, לא מכבדת, ולא ראויה בעליל!! זכותנו כאנשים עם דיעה להתלהם עם הדרישה הזו!! מי שזה מפריע לו, שישמור על השפה המכובדת שלו עמוק בלב, כי כל אדם אובייקטיבי יגיד שהבקשה הזאת היא מזלזלת ופוגעת, אנחנו לא המשפחה הקרובה שלו ולא כלום, אחרי ה-100 שקל שהוצאתי, אני אשב איפה שבא לי.. ואני לא רוצה "לפחד" מאריק שיתחיל למקם אותי בשולחן שבו הוא לא יראה אותי... האקט עצמו הוא מעליב, הסיטואציות החוזרות ונשנות שיפעת חוותה הן מזלזלות ונראה שהן לקוחות מסרט ממש, ואני עשיתי את ההחלטה שלי לגבי ההופעות הבאות שלי (משמע: שאני לא אהיה בהן), ואני אדאג ליידע ולסחוף איתי כמה שיותר אנשים.. אף אחד לא ימקם אותי מאחורה ויעביר אותי מקומות כדי למצוא לי שולחן שממנו לא רואים אותי, ולחשוב שעל אקט מביך כזה אני עוד צריכה לשלם כסף... בושה וחרפה!!!!!!!!!!!!!!!1

אני בשוק מדברייך הכתובים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הדרישה של אריק היא לא לגיטימית, לא מכבדת ולא ראויה בעינייך ולפי דעתך (יחי ההבדל הקטן
) זכותי כאדם לא להתלהם אלא לקבל, להבין ולכבד ולפעול על פיה
זה שאת כתבת "ואני אדאג ליידע ולסחוף איתי כמה שיותר אנשים.." יש לי רק להגיד דבר אחד
חבל כי מי שלא יבוא בגלל דברים שנשמעו מאוזן לאוזן, בגלל רב סרן שמעותי שחזר למילואים ,יפסיד הופעה טובה, שירים טובים ופרפומר מעולה. אף אחד לא יחליט בשבילי אם להגיע להופעה או לא אף אחד לא יחליט בשבילי אם לקבל את ההתנצלות שלו או לא אף אחד לא יחליט בשבילי אם לקבל את הבקשה שלו ולפעול על פיה אנו מדינה דמוקרטית חופשיה תני לכול אדם להחליט לבד ובכוחות עצמו הרי ההודעה שכתבת כל כך מעידה על העובדה כי פתחת במלחמה ועל מה
הוא ביקש סליחה רותם התנצל מה עוד את רוצה

למעלה