שבת בצהריים

שבת בצהריים

שנינו במיטה. מלטפת את הבטן שלו, עולה לחזה שלו. הוא מזיז לי את היד. "דייייייי! לא יכול יותר. הרגת אותי. לא הספיק לך אתמול בלילה, היום בבוקר ועוד פעמיים עכשיו?" בלי להסס אני עונה. "לא. לא הספיק לי. היה כל כך טוב, אני רוצה עוד". אני מלטפת את הכיפה. ושוב הוא מזיז את ידי מגופו. "די!!!!! ארבעה גברים לא יוכלו לספק אותך!" אני צוחקת. מאושרת. למרות שהייתי רוצה להמשיך, הגוף שלי רפוי. רגוע. "ארבעה גברים ביחד ? לא. זה יותר מידיי. אני אסתפק בשלושה. כמה נשים אתה היית רוצה?" הוא מגחך. " את לבדך השבתת אותי. אבל המחשבה על שתי נשים איתי במיטה, בהחלט מגרה אותי". סקרנית, אני חוקרת. "וגבר? היית רוצה לגעת בגבר ושהוא ייגע בגוף שלך?" "לא! יודע. אף פעם לא חשבתי על זה". הבעת הפנים שלו מצחיקה אותי. " אני רוצה לנסות לפחות פעם אחת בחיים, להיות עם אישה. שהיא תיגע בי ואני בה. מתוך סקרנות. אין לי משיכה לנשים, מי כמוך יודע, ובכל זאת..." "אני רוצה לראות אותך עם אישה. עם גבר יהיה לי קשה". "לא אמרתי גבר" אני מתקנת אותו. "דיברתי על עוד שני גברים חוץ ממך. שלושה יחד". אני מסתובבת אליו. שד אחד שלי נמחץ כנגד החזה שלו. מלטפת את שפתיו עם האגודל. "הקנאי שלי יעמוד בזה?" אני מתגרה בו. "משוגעת. את והרעיונות שלך. לא הספיק לך מה שקרה בחניון? השכנים עד היום לא מסתכלים לי בעיניים אחרי שתפסו אותנו על חם." "בעיה שלהם! אנחנו אנשים בריאים, עם יצרים בריאים, אנחנו אוהבים והרכב הוא שלנו. והם סתם מתחסדים". הוא הופך אותי על גבי, אוחז ביד אחת את שתי כפות ידיי מעל לראשי, ברכיו מספקות את ברכיי. "את תשלמי על הפדיחה הזו. זאביק לא מסתכל לי יותר בעיניים. לא נכנס איתי למעלית מהבושה. הוא הולך לבדוק את תיבת הדואר בכל פעם שהוא רואה אותי." "הוא נידלק על הישבן שלך. דיי. אל תיקח את זה קשה. מה בסך הכל עשינו? שכבנו במושב האחורי. לא ביג דיל." הוא קם ויוצא מהמיטה. בדרכו לאמבטיה שומעת אותו ממלמל "את עוד תשלמי על זה".

יומיים אחר כך,

עדין כועס שחשפתי את רגליי הכרוכות סביב גופו הערום לעיני השכנים, מודיע לי שהערב יש לנו אורחים. מסרב לגלות עוד פרטים. רק מבקש ממני ללבוש את השמלה השחורה. זו שלבשתי בפעם הראשונה שראה אותי. מה הוא זומם? השמלה הזו מסתירה בקושי את הפטמות. שתי רצוצות בד שנפגשות כמה ס"מ בודדים מעל לפופיק. הגב, השדיים, הכתפיים, הזרועות, הכל חשוף. את הרגליים היא מסתירה היטב. צמודה על הירכיים ומתרחבת עד הרצפה. מוזר, הוא לא הסכים שאלבש אותה מאז אותה פגישה. יין, גביעים, כיבוד קל, שתייה קרה, הכל ערוך על השולחן. שנינו מוכנים לקבל את האורחים. פעמון הדלת מצלצל. הוא ניגש לפתוח. שתי נשים, מדהימות, היישר ממגזין אופנה, במינימום בד, ושני גברים שברחו מפרסומת לסיגריות או משהו כזה. הכרות קצרה. גם הוא לא מכיר אותם. למה הוא הזמין אנשים שהוא לא מכיר? הגברים! הפה שלי מתמלא ברוק, חתיכים. הנשים! יש מה לתפוס בדיוק במקומות הנכונים. אני משחקת את המשחק שלו. זורמת איתו. סקרנית לדעת מה הוא תכנן. השיחה קולחת. בעיקר בין האורחים. מדי פעם פונים אלינו. הוא יושב לו, כמו מהרג'ה טיפוסי, מתרווח על הספה, בחורה צמודה מימין ובחורה צמודה משמאל. בין שתי הפצצות, הוא מחייך אלי. 'הבנתי אותך. יום התשלום הגיע.' מחייכת אליו בחזרה. מרימה גביע יין בידי במחווה של 'לחיים'. הן מדברות עם מגע ידיים. מניחות יד על הברך שלו. מלטפות לו את הירך. אחת הבנות אוחזת בכף ידו מניחה אותה על הירך שלה. ירך חשופה. בקבוק יין ראשון התרוקן. אני הולכת למטבח להביא עוד אחד. שני הגברים באים אחריי. בקבוק של יין ביד, שני דוגמנים, אחד מכל צד. יד גברית מטיילת לי על הגב, מחליקה לכיוון הישבן. הגבר השני מניח אצבע אל שפתיי, יורד לסנטר ולאורך הגרון, ממשיך לשקע העמוק שבין השדיים, מקפיץ לי את הדופק. ממולי המהרג'ה, כל כך מרוצה מעצמו, כל יד מצאה לה ישבן. הוא לא מחייך כשיד זרה נכנסת מתחת לבד השמלה, צובטת אותי בפטמה ויד אחרת מעסה לי את הישבן. אחת הנשים פותחת לו את הכפתורים בחולצה. השנייה את חגורת המכנסים. שתי נשים מפשיטות אותו, ידיו קפאו על הישבנים שלהן, מבטינו מחוברים. מישהו לקח ממני את בקבוק היין. "לא נזדקק לו". הוא לוחש באוזני.

הפנים של הגבר שלי אדומות.

מבטו עוקב אחד היד שחדרה לה מתחת לבד השמלה, לופתת שד, צובטת פטמה. אני נרעדת. הוא מכווץ את שפתיו. אחת הנשים מסיטה את מבטו ממני אליה. מניחה את כף ידו על החזה שלה, רובו גולש מבעד מחשוף החולצה. הוא מתמקד בשדיים המלאים שלה. למרות שהוא יזם ותכנן, נראה לי שקשה לו לראות אותי מתענגת ממגעו של אחר. כפות ידיים אוחזות במותניי. בליטה מתחככת בישבני. נשיקה לחה על הצוואר מרטיטה את גופי. אצבע אחת מלטפת את שפתיי, מחליקה באיטיות מטה, לאורך הסנטר, היד נסגרת סביב השד השני. מערבולת על תשוקה וציפייה שואבת אותי. אחת הבנות מפשיטה את הגבר שלי מחולצתו. השנייה מלטפת כל חלקת עור שנחשפת, מתמקדת בחזה, בפטמות. הגבר שמאחוריי פונה לאיש שלי ושואל: "היכן הדברים שביקשנו ממך להכין?" "בחדר השינה. על המיטה". נוטש את הבנות וצועד לעבר חדר השינה וחוזר כעבור רגע עם שתי שמיכות פוך, פורס אותן על רצפת הסלון. אחת הנשים יורדת על בירכה, מתיישבת מולו. משחררת את גופו משאר בגדיו. השנייה נצמדת לאחוריו, שדיה נמחצים כנגד גבו. מלטפת את החזה שלו. הקשר שעל צווארי נפרם. שתי רצועות בד נופלות על ירכי. חושפות את שדיי . הגבר שלפניי מתכופף, שואב פטמה לתוך פיו. הגבר שמאחורי פותח את הרוכסן במעלה ישבני. השמלה צונחת לרצפה, נותרתי בסנדלי עקב גבוהים וחוטיני שחור, זעיר. אבל השניים האלה עדיין בלבוש מלא. חסרת סבלנות, אני פורמת את כפתורי החולצה של העומד מולי (הצילו! החזה שלו מדהיםםםם, ולי יש חולשה לחזה גברי). מתאפקת שלא לטרוף את החזה שלו, פורמת את כפתוריי הג'ינס. מתכופפת מעט, מושכת את הבד לאורך ירכיו. בליטה חמה נצמדת לאחורי, ידיים אוחזות בעגבותיי, מצמידות אותי אליו. מתחכך בישבני. אני פונה אליו, מעיפה מבט לעבר האיש שלי. שתי נשים לבושות רק בחזייה ותחתונים, מפשיטות אותו מבגדיו. מרגיש את מבטי עליו, מפנה את ראשו לעברי. מגששת אחר חגורת מכנסיו של העומד ממולי. מאחוריי גבר מתפשט ממה שעדין נותר על גופו המדהים. קשה לי להתרכז כשמבטינו נפגשים. קשה להמשיך. מכריחה את עצמי לנתק מבט. להתרכז בשני הגברים שלצידי. לא קינאה על שנשים אחרות נוגעות בבן זוגי. זה המבט שמקפיא אותי. קשה לו לראות ידיים זרות על הגוף שלי. קשה לו לראות שאני נהנת שגבר זר נוגע בי. (סליחה, שנים!) המבט שלו מחמיא לי. הקנאה שלו מחמיאה לי. המבוכה שלו מעוררת אותי, פיזית. לראות אותו מלטף ומלוטף בידיי שתי נשים, מצית בי אש. שני הגברים שנגעים בגופי, מציתים בי אש. הם מובילים אותי למרכז הסלון. על המצע המזמין. יורדת על ברכיי ושניהם עירומים מולי, איברים זקורים. מלקקת אותם. מוצצת אותם. מכניסה כל אחד בתורו למעמקי גרוני. מלטפת את השני. מגרה שתי כיפות יחד בלשוני . אחד מתרחק מעט, נשכב על גבו, ראשו בין רגליי, ידיו עוטפות את ירכיי, מפסקות את ערוותי על פניו. פיו יונק את הדגדגן, אוחז בו בשיניו. רעד חזק ומהיר אוחז בי. האבר הזקור שממלא את פי מחניק את זעקתי. "דייייי!" מה הוא צועק? נבהלתי. ולמה די? כל כך טוב לי עכשיו! למה להפסיק? "אני מצטער. אני לא יכול יותר. בבקשה מכם, התלבשו ועזבו אותנו לבד. אני לבדי ארגיע את הר הגעש הזה... את אישתי!"

d a n a 3 5

New member
אווךך איזה כיף לך,

חבל שאני לא הייתי שם במקומך..... זה אמיתי היה?

Your Blue Angel

New member
יו כבר רציתי

לקרא מה הבחורות עשו לך...

Lateralus 666

New member
אני כל כך מבין את הקנאה הזאת...

ממש כאילו אני שם, זה יכול להיות כל כך מטמטם...!

niki love

New member
נפלא !!!

כמו גומי דק מתחת אותי לשני קצוות. התשוקה, שני גברים מצד אחד, שתי נשים מצד שני, מתרחקים זה מזה, מותחים אותי בין שניכם לשני עולמות. המבוכה, הקינאה, האיבוד אכלו אותי. כשהמתח נקרע התכווץ לי הלב, הרגשתי חזק את הפגיעה. רק אחר כך הבנתי שככה הכי טוב, תודה ! היה דרך אגב פתרון אחר שקיוויתי לו תוך כדי הסיפור, כשנפרשו השמיכות אחת ליד השניה. בדמיוני ראיתי אותכם שוכבים ראש מול ראש, מחזיקים אחד לשניה את הידיים, כשהאחרים "עובדים" עליכם, גומרים יחד, נאמנים.

תודה לך.

גם אני הבנתי ש"ככה הכי טוב". בעיקר בגלל הדגש על הקינאה והמבוכה של בני הזוג.

יש ויש

יש פנטזיות שכתובות טוב, יש פנטזיות מגרות, ויש פנטזיות כמו שלך - עם סיפור מרתק וכתיבה מעולה. אין ספק שאת אחת הכותבות המוצלחות פה. כה לחי! המשיכי כך!

ferdinand

New member
ויש...

כותבות מוצלחות. ויש "מבצעות" מוצלחות. ואת הגדולה מכולן!
("פיה פתחה בחכמה... רבות בנות עשו חייל, ואת עלית על כולנה....") חחחח.... (הצחקתי את עצמי)

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אתה צוחק ואני מחליפה צבעים.

למעלה