שבת בצהריים
N neron13 New member 1/4/03 #10 הגשר נפתח ב9/4 טקס קצר (ליד הגשר) מלווה בחגיגות חמש שנים לעזריאלי (ארוע נפרד בקומה 49), יפתח את הגשר לקהל.
הגשר נפתח ב9/4 טקס קצר (ליד הגשר) מלווה בחגיגות חמש שנים לעזריאלי (ארוע נפרד בקומה 49), יפתח את הגשר לקהל.
K K © B I New member 1/4/03 #11 אין מה להגיד, מדהים! ../images/Emo132.gif ישראל שוב עולה דרגה.... תודה על התמונות המדהימות! אולי היום אני יעבור משם, ואני קונה היום סורק + מדפסת, אז יש לי דברים לסרוק!
אין מה להגיד, מדהים! ../images/Emo132.gif ישראל שוב עולה דרגה.... תודה על התמונות המדהימות! אולי היום אני יעבור משם, ואני קונה היום סורק + מדפסת, אז יש לי דברים לסרוק!
א אין לנו על מי ליסמוך New member 1/4/03 #13 ייבנו עוד גשר של עזריאלי מתוכנן להיבנות עוד גשר אחד ל-הולכי רגל מ-מרכז עזריאלי ל-כיוון תחנת רכבת תחתית ש-תיבנה בתוך המחלף הזה .
ייבנו עוד גשר של עזריאלי מתוכנן להיבנות עוד גשר אחד ל-הולכי רגל מ-מרכז עזריאלי ל-כיוון תחנת רכבת תחתית ש-תיבנה בתוך המחלף הזה .
W wolfman2המקורי New member 2/4/03 #15 התמונות האלה נחמדות לאללה! אני חושב שכל הגשרים והמחלפים והמגדלים שבונים היום בארץ הופכים את הארץ למדינת עולם שלישי! היה פעם דיון על זה שהתלהט והפך לויכוח על הערבים.
התמונות האלה נחמדות לאללה! אני חושב שכל הגשרים והמחלפים והמגדלים שבונים היום בארץ הופכים את הארץ למדינת עולם שלישי! היה פעם דיון על זה שהתלהט והפך לויכוח על הערבים.
W wolfman2המקורי New member 4/4/03 #18 תראה: חשבתם על זה פעם שאולי נגיע לקומה ה100 או ה90? אנחנו הגענו כבר ל70 קומות(שער העיר)ואם זה יתאפשר אפילו ל80 קומות(מגדל אגד). אולי אבל רק אולי ב2009 נהיה רחוקים ב 20 קומות מה100.
תראה: חשבתם על זה פעם שאולי נגיע לקומה ה100 או ה90? אנחנו הגענו כבר ל70 קומות(שער העיר)ואם זה יתאפשר אפילו ל80 קומות(מגדל אגד). אולי אבל רק אולי ב2009 נהיה רחוקים ב 20 קומות מה100.
Q qt1 New member 5/4/03 #19 אתה חמוד...../images/Emo23.gif התכוונת למדינה מתקדמת , מדינת עולם שלישי זו מדינה עניה כמו אתיופיה למשל. אבל מטעויות למדים . qt1
אתה חמוד...../images/Emo23.gif התכוונת למדינה מתקדמת , מדינת עולם שלישי זו מדינה עניה כמו אתיופיה למשל. אבל מטעויות למדים . qt1