שבת בערב, זמן יפה...

שבת בערב, זמן יפה...

הקטנים חולים, אז שאר המשפחה הלכה לארוחת ערב ואני שמחתי להזדמנות להישאר עם הקטנים. עכשיו הם כבר במיטה. אני נהנית מהקטנים והם גורמים לי אושר גדול, אבל מאז שחזרתי לעבודה זה נהיה כל כך דחוס. הבוקר כבר הודיתי שקשה לי. אין מרווח בין דבר לדבר, אין רגע לנשום בשקט. אתמול בערב הייתי בסופרפארם לקנות משהו, ומרוב עייפות פשוט לא יכולתי לראות בעיניים ולהחליט מה לקנות. וכל ערב זה אותו סיפור (מבחינת העייפות. לא כל ערב בסופרפארם...). אני כל הזמן עושה עדיפויות ובסך הכל מה שחשוב נכנס, אבל כאמור - בלי שום מרווח. זאת לא ממש תלונה, אני באמת שמחה בחלקי. אבל אני ממש על הקצה מבחינת כוחות. וגם העבודה זה טוב: בעיקר טוב למצב רוח ולשפיות, וטוב גם להשתכר ולהיות יכולה להעסיק "מחליפי מקום" בבית לטיפול בקטנים ולניקיון. לא נראה לי שיש פתרון כרגע. אולי להוריד עוד דברים מסדר היום, אבל אלה יהיו דווקא הדברים שלנשמה: קצת חברים, התעמלות, לפעמים דייט עם בעלי (בעיניים חצי עצומות ואח"כ יום של עייפות, על אף שיוצאים ממש מוקדם). סתם שיתפתי. שיהיו בריאים, שלא יהיו צרות יותר גדולות וכו' וכו'... תודה על ההקשבה ושבת שלום.

דינהלה1

New member
אהבתי את הכותרת להודעה שלך

גם לי קורה לעתים קרובות שאני כל כך משקיעה במשפחה שאני שוכחת מעצמי. לפעמים מהאינטנסיביות פשוט מגיעים לתשישות פיזית. מה שאני עשיתי אם כי זה קצת התקלקל לאחרונה בגלל כל הבלגן של המעבר דירה זה רשמתי את עצמי לחוג אחת לשבוע, בזמן הזה אני יוצאת מהבית כדי להשקיע בעצמי. בסך הכל שעתיים בשבוע ואני צוברת אנרגיות. אם צריך אני משלמת לבייבי סיטר. וגם לצאת אחת לשבוע להפגש לבד או עם הבן זוג בחוץ עם חברים. הנוסחה מאוד פשוטה: אם את לא תרגישי טוב עם עצמך גם לא תוכלי לתת את המירב למשפחתך. ממליצה לך מאוד לאמץ את השיטה.

ולי היה השבוע משברון

טרחתי בישלתי הכנתי ובסוף זרקתי לפח כי בעלי לא הכניס את הסיר למקרר כי "לא אמרתי לו"... אנחנו עובדות בחוץ ואח"כ באות הביתה לעבודה השניה פלא שאנחנו נשפכות מעייפות?

דינהלה1

New member
אוייש...קרה לי גם שזרקתי סיר אוכל...

במיוחד בתקופות שאני עובדת ומוצאת זמן לבשל רק בשעות הערב המאוחרות, ביקשתי מבעלי מאחר ובדרך כלל הוא הולך לישון בלילה אחרון שתמיד יעשה סיבוב במטבח לראות שאין סיר עם אוכל על השיש. כי אחרי הבישול כשהסיר חם אי אפשר להכניס למקרר אלא להמתין שיתקרר קצת.

תודה על התזכורת

אני מחשיבה את עצמי כאלופה בלדאוג לעצמי, אבל לפעמים... את יודעת, אני מגיעה למה שכתבתי. אחרי שבת, כבר ביום שני אני מרגישה שאני צריכה שבוע חופש... צריך לפעמים תזכורת לדאוג לעצמי, וצריך גם לדעת שזאת תקופה שתחלוף. במיוחד שעכשיו שני הקטנים חולים, אז זאת חגיגה מיוחדת. שבוע טוב ותודה.

ריטה1

New member
../images/Emo45.gif אותו כנ"ל, פעמיים בשבוע הולכת לרקוד בחדר

כושר. זה מזרים לי אנרגיה שחבל על הזמן, גם המפגש עם החברות, רב השיעורים אנחנו מקשקשות, וגם אח"כ יושבות קצת בחוץ ומדברות, השעות האלו יקרות לי מפז. הלוואי והיה יוצא לי גם לצאת לאיזה דייט עם הבעל, אבל זה לא בתקציב כרגע. בשאר הימים אני פשוט מתמוטטת אחרי שהבנות נרדמו. כבר כמה שבועות שאני מארחת בסופי שבוע ואני כבר לגמרי ממוטטת, גם בשישי הזה מחכה לי אירוח(של גדוד חברים), ואני מקווה שהפעם אני לא אעבוד קשה כי הם מגיעים רק לקפה ועוגה.

למעלה