שבת בירושלים

שבת בירושלים

לאחר שהייה ממושכת ברעיון ה"שבת חברים" ולאחר השארת ה"כדור" במשך זמן רב מאוד בידיו של ידידנו רון ללא קבלת שום סימן או אות מצידו על אופן התקדמות הרעיון אני מרשה לעצמי לחזור לתכנית המקורית, כפי שנהגתה בשעתו וגם בוצעה ע"י ידידנו היקר חנן – מנהל הפורום המקביל ב"נענע". בעצם הרעיון הכוונה היא להפגיש חברים באופן מממשי ולא רק וירטואלי ומה טוב יותר מאשר "שבת אחים גם יחד" סביב שולחן שבת אחד רחב בין אנשים, שקרובים לדעתם ולנטייתם? אז ככה: בראשית – האמינו לי, שאינני משופע בזמן. גם מיעוט כתיבתי בפורום לאחרונה נובעת מסיבה זאת. עם זאת היה חשוב לי מאז ומתמיד לפגוש את החבר'ה ב"מסיבת רעים" ולהעלות דברים, הנוגעים ללב כולנו. מטבע הדברים בשל נסיבות אובייקטיביות קשה לקבץ את כולם יחד סביב השולחן במקום אחד. כל אחד מתגורר במקום אחר בארץ והשהייה הרחק מהבית מחייבת היערכות ללינה. עם זאת אסור להתייאש. אני מוכן לתרום שני מקומות לינה בביתי לאורחים מחוץ לעיר או מתוך העיר, הגרים במרחק רב מביתי. אם יש כאן עוד חבר'ה ירושלמים, שיכולים לעזור במקומות לינה, כבר פתרנו חלק נכבד מבעייה זאת, ואז אפשר להתקדם הלאה לשאלת העלות ואופן התשלום. כל זה בהנחה, שהשבת תתקיים בירושלים. זה מה שאני יכול ומוכן לעשות. אם מישהו ירצה לארגן שבת במקום אחר, אהיה מוכן לעזור כמיטב יכולתי, אבל לא להיות המארגן הראשי. אני תומך בהחלט בקיום מפגשים מעין אלו בכל מקום בארץ ומוכן לעזור כמיטב יכולתי, אם רק מישהו או מישהי ירים/תרים את הכפפה. אז כרגע מדובר על שבת בירושלים בכל מתכונת שהיא. אם במתכונת מצומצמת, אפשר יהיה לעשות את השבת בביתי, ואם במתכונת מורחבת, אני מניח, שהבית הפתוח יסכים להעניק את שירותיו הטובים לאורחים. אשמח להערותיכם בפורום, ואם ההיענות תהיה מהירה, אולי התוכנית תצא לפועל עוד בחודש אלול הבעל"ט.

יום.

New member
אפשר אפילו לקחת את זה צעד אחד קדימה

ולארגן איזו שבת בבית נלות/בית הארחה ולשלב בפנים הרצאות בפעיליות. העלות לא צריכה להיות יותר מדי גבוה. אם יהיו יותר מ15 איש אני מוכנה לקחת את הארגון על עצמי

אני לא מאמין!...

לקבל מחמאה כזאת ממך, דיקיי?! שמא התחלת להאמין בביאת המשיח?

dkey

New member
גם לא בגן עדן או גיהנום

אני חושב שמפגשים כאלה עושים טוב.

מקום טוב באמצע

ולו רק בשביל זה אני מוכן לייעד לך מקום טוב בגן עדן. כל הכבוד! דרך אגב - מה איכפת לך להאמין בזה? אומרים, שטוב מאוד לחיות שם (לאחר החיים כאן...).

למעלה