שבת בים

נרקיס נ

New member
שבת בים

"אז מה התוכניות שלך לשבת?" הוא שאל אותי כמו תמיד ביום חמישי כששנינו מתלבשים ומסתדרים לעזוב את הצימר....
"כמו תמיד, שישי ארוחה משפחתית ושבת ים עם חברה.."
"גם אצלי כמו תמיד, שבת רכיבה ואולי אחר כך צלילה..."

כמו תמיד, בשבת אני קמה מוקדם, מדליקה את המחשב, מחכה שתפוז יעלה ושמחה לראות את התיבה שלי מהבהבת.... הוא לא מאכזב, כמו בכל שבת, רגע לפני שהוא יוצא לרכיבה הוא משאיר לי תזכורת קטנה ממנו, משהו שכיף להתחיל איתו את הבוקר... משהו שכיף לקחת איתי לים.... לשיחות עליו כמובן..חחחח

הגענו לים, כמו בכל שבת, לאותו החוף שכבר למדנו להעריך.... חוף ללא מציל, עם מעט אנשים ולמרבה הפלא וההפתעה, מתוך אותם מעט אנשים יש דווקא לא מעט אבות או גברים שווים.... ממש תענוג לעיניים.... מיקמנו את הכיסאות, את הישבנים שלנו לתוך הכיסאות, קצת קרם הגנה... ולעבודה, אימון שרירי הפה והלסת (פיצוחים, ריכולים) ואימון מאסיבי לעיניים בבלישה אחרי הגברים השווים... וכמובן אימון הדמיון והיצירתיות בשאלה האם הם מהבוגדים ועד כמה הם שווים במיטה!

חצי שעה אחרי שהתמקמנו הטלפון מצלצל, כן, זה בטוח הוא. הוא משתדל להתקשר בהפסקות שלו ברכיבה... רק לכמה דקות קטנות כדי לשמוע האחד את השניה וההיפך, ולאחל שבת נעימה....
"היי מותק, נו אתן בחוף הרגיל שלכן?" הוא שואל אותי...
"בארור, אני עונה לו, רק לכאן הגברים השווים מגיעים..."
"וכבר שמת עין על תחליף עבורי?" הוא שאל אותי בצחוק, כמו שהוא שואל בכל יום שבת...
"אמממ... אני מתלבטת בין שניים כאן... לדעתך אני צריכה לקחת אותם לנסיעת מבחן?" אני עונה לו ומשתדלת להיות רצינית... אבל כמובן שזה לא הולך לי...חחחח
"חצופה.." הוא אומר לי.... "נראה לי שאני צריך לבדוק מקרוב על מי שמת עין..." הוא אומר ואני בטוחה שהוא ממשיך להתבדח איתי.......
"אז על מי שמת עין? על ההוא עם בגד הים הכחול או ההוא עם האדום?" הוא ממשיך ושואל ואני מסתכלת ורואה שאכן הגברים ששמתי עליהם עין האחד עם בגד ים כחול והשני עם אדום.....
אני מסתכלת ימינה ושמאלה, מעיפה מבט לאחור והנה אני רואה אותו שם... עם הטלפון ביד, מחייך וממתין לראות מתי אבחין בו.....

"מה אתה עושה כאן?" ניגשתי אליו תוך כדי שאני מסתכלת לכל הצדדים להיות בטוחה שאין אף אחד שאני מכירה או שמכיר אותי...
"רצית זיון בים לא? אז באתי להזדיין איתך בים, מה לא בסדר?" הוא שאל אותי ועשה פרצוף של ספק נעלב...
"זיון עכשיו? ככה ליד כולם? אתה שפוי? בעלי תוך שעה חוזר מההליכה שלו..."
"ואת באמת חושבת שעכשיו... במצב שככה אני מחורמן עליך... אני אצליח לפמפם ולזיין אותך יותר משעה... דרלינג, תוך 5 דק' גג זה נגמר.." הוא צחק וכבר התחיל לגרור אותי לכיוון המים....

נכנסנו למים והתרחקנו מכולם.... פתאום הידיים שלו היו בכל מקום אפשרי, הרגשתי כל כך מחורמנת, הסיטואציה הזאת שאנחנו שנינו בשבת בבוקר בים, בעלי יכול לחזור כל רגע מההליכה שלו, חברה שלי יושבת על החול ויודעת בדיוק מה אני עושה כרגע בתוך המים, להזהר שאף אחד לא לגמרי יתקרב ולא לגמרי יקלוט מה בדיוק קורה כאן..... בקיצור סיטואציה מביכה, מרגשת, הזויה, מעוררת אדרנלין.... כזה דבר עוד לא היה לי....

פתאום הידיים שלו נשלחו להרים לי את הרגליים ולכרוך אותן סביבו, תחתון בגד הים שלי הוסת הצידה והזין שלו נכנס עמוק לתוכי......

את הפנטזיה הזאת של זיון בים אני מושכת איתי כבר לא מעט זמן, כל פעם אמרו לי, עזבי, זה נשמע נחמד בתאוריה אבל המים עם המלח וזה.... זה לא כזה נעים כמו שזה נשמע....אממממממ... לא צדקו!!! הזיון הזה היה אחד הזיונים הכי כייפים שהיו לי, המים נותנים תחושה שקשה מאוד להסביר, הם כאילו עוטפים, לא יודעת איך להסביר.... מי שעוד לא ניסה זיון בים... פשוט חייב לנסות!

הריגוש היה מאוד גדול וכמו בכל דבר כך גם כאן, לדעתי היו לזה חסרונות, החיסרון הגדול ביותר עבורי היה שלא יכולתי לזעוק ולגנוח כמו שאני אוהבת...... אבל אולי דווקא בגלל זה, בגלל שלא יכולתי לשחרר את כל התחושות שלי בזעקות... האורגזמה שהגיעה היתה עמוקה יותר וחזקה יותר מהאורגזמות הרגילות שלי.... זאת היתה אורגזמה כל כך עוצמתית שלא הצלחתי לשחרר אותו מתוכי לפחות 5 דק' לאחר שגמרנו....

אחרי שהכל נגמר,יד ביד יצאנו מהמים... הוא המשיך לרכב שלו ואני חזרתי להתיישב ליד חברתי....

וונוס45

New member
הריגוש שלך עבר...

גם אלי
סיטואציה מחממת.

זה נשמע חלומי

שנים חשבתי ופנטזתי על כזה דבר בים הרטוב
נשמע פתה מאד לישם במציאות, אבל זה יצטרך לחכות לקיץ הבא

נרקיס נ

New member
דווקא סיפרו לי...

שהכי כיף זה בים סוער...
יחד עם סערת הרגשות וסערת הזיון...
זה משתלב נהדר!

את צודקת אבל

בנתיים מפנטזת על חיבוק חם מתחת לשמיכת הפוך
ולהשתולל עדיין לא מותר לי , רק לפני חודש שיפצו לי את המנוע כלומר הלב
וקבלתי חיים חדשים אז לא אסכן אותם בים סוער , עד הקיץ אהיה רזה ויפה
אז אני הוא והים נחגוג את החיים החדשים , הפנטזיה הכי טובה

בר דק east

New member
למה שלא תתכנני עם נרקיס לקיץ הבא?

אני בטוח שיותר קל לממש עם בעלת נסיון, הלא כן?

בר דק east

New member
אם זה מה שיעזור לך ללמד אותם, אז כן בהחלט.

אם זה מה שיעשה להם את "זה", למה לא?
לי אין שום דבר נגד צעצועים כאלה....

נרקיס נ

New member
בהחלט אפשרי...

דווקא עכשיו, בתקופה הזאת...
אין הרבה אנשים בים ואפשר לנסות...

קרררר במים

אבל הפנטזיה שלי על הים היא קצת שונה
אז אולי דווקא עכשיו ?!
מה שבטוח, אם אכן כן, זה בהחלט יהיה שווה דיווח.

בר דק east

New member
נוטפת מבינה עניין

אתן לא מתחשבות בתופעת הטבע הידועה.
תסמין ההתכבצות בקור,
(ראה פרק של סיינפלד בנושא בקשר להתכבצות בקור של ג'ורג').
the shrinkage factor

בר דק east

New member
אלה שאמרו לך המיים עם המלח, דיי צדקו.

נסי לעשות אותו דבר בבריכה במלון באילת בלילה כשרק את והוא בבריכה והבעל עדיין מבלה עם אישתו של החבר בבר וממשיכים לשתות ביחד.
יש בזה מן הקינקיות האולטימטיבית,
תאמיני לי...
ביחוד שבריכה מוארתל מלמטה וזה כל כך יפה לראות את כל הפעילות האינטנסיבית הזו

נרקיס נ

New member
אני מבינה שאתה מדבר מנסיון?

אמממממ....
חיי יקרים לי ולא בא לי לסיימם בגלל זיון בבריכה...

בר דק east

New member
מה אנחנו, מדענים? חוקרים ?

מדענים מפתחים תאוריות, אנחנו מדברים רק מנסיון.
אני מניח שכולנו פה מדברים רק מנסיון, הלא כן?
ובעניין המוות בבריכה.
מה ההבדל בין למות בבריכה ללמות בים?
בכל מקרה היית במיים רדודים ועשית מה שעשית.
גם בבריכה יש מיים רדודים.
ובכלל, בבריכה יש מצב להיות במיים עמוקים ולהחזיק במעקה.
תאמיני לי, עד כה עוד לא שמעתי על מקרה אחד של טביעה בבריכה תוך כדי את יודעת מה........
רק שתמשיכי לחייך תמיד

למעלה