שבת בים!!!

NoKi2sh

New member
שבת בים!!!

כמו כל שבת(אני מאוד משתדלת), אני לוקחת את הנסיכה התינוקת לים. (כמה חבל שביילול לא בא, הוא היה נהנה.... או שלא, כי היו שם *המון* כלבים, והוא ממש לא מסתדר... היו טורפים אותו בדקות) הנה תמונות עדכניות של הפרינצסה, אהובתי. (כרגע רחוצה, מתחת למיטה על הכרית שלה, נוחרת.) "סאיה מגיעה לים!" - איזה כיף, יש אחלה בריזה, אולי ארוץ לאנשהו לבדוק את מצב הגלים?

NoKi2sh

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif"נשב לנוח".

ונחכה שאמא תחזור מהמים.... אוף, חשבתי שיהיה כיף, להתרדק לה פה, לעשות כאילו אני בורחת, לשבת לאנשים אחרים על המגבות שלהם, או להכנס למים, לצאת ולהתנער לאיזה זוג בפרצוף(מסכנים, עשיתי את זה כבר!! הזוג הקודם היה נראה הרבה פחות.. האממ... *מופתע ומבוהל*.. כנראה הפרעתי להם??). אבל היי, כשהיא מתרחקת(אפילו רק קצת), אז בכלל לא כיף לי לעשות בלאגן, וזה אפילו טיפה מפחיד. אז אני יושבת בשקט ומחכה שהיא תחזור.

NoKi2sh

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo13.gif"ארמון בחול"

בונים ארמון בחול~!!! איזה יופי. הכי חשוב, להרטב קודם, לצלול עם אמא(כן נשברתי בסוף, גולדן או לא גולדן?
אני אוהבת מים מסתבר! נכנסתי עד לאמא ממש עמוק!!!(טוב, לא עמוק, אבל נכנסתי!) כדי שהחול ידבק טוב טוב לפרווה!

NoKi2sh

New member
"יפה לי?"../images/Emo68.gif../images/Emo107.gif

^_^ מה דעתכם? יפה קישוט החול? אני שוקלת להפוך אותו לתמידי... (אמא לא תתלהב....)

NoKi2sh

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo107.gif"תסתכלו טוב!! תגידו!!"

שיט, אני רואה מאוחריה שם את הכדור שלה, איבדנו אותו, כנראה הלך עם הגאות... איזה באסה, היא אהבה אותו מאוד... טוב, במקום זה, סאי מצאה *נחש*, ממש ליד איפה שישבתי על החול, היה קבור(תודה לאל-מת לגמריי) נחש, שעכשיו מבדיקה עם מגדל נחשים(מטורף, לא מבינה אותו), הוא טוען שהוא ארסי. נחש ערס. אימאלה.

NoKi2sh

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo23.gifעם חברים, כרגיל ביום-ים.

הנה הבחור המזדמן, הוא חתיך, שרמנטי, והיה מאוד מנומס כשבא לשתות לנו מכלי המים הענק.. (מה, רק אמא שלי חושבת שזה הגיוני להביא לנו מים משלנו, ודואגת שאשתה הרבה??? איפה אמא שלו?) קוראים לו מוקה, והוא מרמת השרון. ככה היה כתוב על הדיסקית שלו- לפחות ממה שהצלחתי לראות... את שמי הוא לא ידע(ולא שאל...) כי שלי הייתה מכוסה חול, עד הקצוות. אז נעים מאוד מוקה אם אתה במקרה קורא כאן- היה לי כיף לשחק!

NoKi2sh

New member
"לכלוך!!!!!!!!!!!איזה אושר."../images/Emo67.gif

הכי כיף להתנער מכל החול, על אמא, הדברים,מוקה, וכלי המים שהתהפך לי בטעות. אני לא בבית, מה אכפת לי, מה, הים פרטי של אמא שלי או משהו?!

NoKi2sh

New member
אמא והידיד הזה שלה..../images/Emo163.gif../images/Emo194.gif

חסוי מאוד! אני צילמתי!- איך התמונה? הכפות שלי היו קצת רטובות, אז יש מים על התמונה. זה אמנותי מאוד! נכון?

NoKi2sh

New member
וחזרה, רחוצה על המיטה,והפתעה-../images/Emo2.gif../images/Emo127.gif

יש לי ארטיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף!!!!! איזה יום מפנק!!!! נהנתי מאוד. נכון שנלך שבת הבאה????????? *מבטי PUPPY EYES*
עד כאן, אליכם. סאיה.

NoKi2sh

New member
../images/Emo41.gifובונוס ללילה טוב..../images/Emo199.gif../images/Emo29.gif

ביילון ישן אתמול, עם אחי הקטן במיטה. ^_^ כאלו חמודים!!!!!

מאמוש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

לאן הקטנה רוצה להגיע
לסין
לבקר קרוב משפחה רחוק
אני אוהבת אותה, היא יפה, מיוחדת וחמודה

למעלה