שבת בבסיס

Sugar free5

New member
שבת בבסיס

היי בנות אז רציתי לעדכן שהשבת זוהי פעם ראשונה שאני הולכת לסגור איתו שבת :) אנחנו לא נשואים עדיין אז רציתי לדעת אם יש פה מישהי שסגרה עם בן זוגה שבת עוד לפני שהתחתנו? ואיך היה? אני מבינה שבתור חברה ולא אישה זה קצת פחות אידאלי אבל עדיין מנצלת את ההזדמנות במיוחד שהוא סוגר 21. אז בנות קצת המלצות למה להביא? מבחינת אוכל אני לא ממש יכולה לסחוב כי אני מגיעה ברכבת חלק מהדרך אז חשבתי בכיוון של סנדוויצים עם שניצל קצת. בורקסים וקרואסונים קצת לבוקר, קצת שוקולדים ועוגיות. מספיק אתן חושבות? בכל זאת אני רוצה לפנק אותו קצת ואולי גם את שאר הקצינים.. מה לגבי דברי שינה? מצעים, שמיכה?, כרית? בקיצור אשמח להצעות :) תודה ושיהיה אחלה סוף שבוע..

pinkish123

New member
שבת בבסיס המלצות

לא עשיתי את זה יותר מידי אבל להלן המלצותיי:
ספר קריאה
כלי מיטה - הכל
מגבות
כפכפי אצבע
כלי מקלחת אם את בררנית, אם לא אז תשתמשי בשמפו והסבון שלו
מברשת שיניים
מברשת שיער
דאודורנט
בגדים לשישי בערב
איפור
מבחינת אוכל אכלנו בחדר אוכל אבל הבאתי גם מלא אוכל איתי כי מבאס שם : קורנפלקס, חלב עמיד בקופסאות קטנות, עוגיות, מנה חמה (סחלע), קרקרים, ודברים כאלו שהם לא אוכל אמיתי. אם בעלך מקומבן הוא יכול גם לדאוג להוציא צופרים מהמטבח.
מבחינת שבת בגדול אין הרבה מה לעשות בבסיס. בית כנסת אם מדבר אליך יכןל להעביר קצת זמן וגם די נחמד.
סהכ חוויה תרבותית

hell cen be fun

New member
ספר!

לזמן הזה שהוא "קופץ רגע לחיילים"
או משהו לעשות.
אני לא ממליצה להביא מצעים וכריות אם את באה ברכבת..
מה שכן, תשאלי אותו מה יש שם.

פתאום אני חושבת שזה אולי קצת מאוחר מידי לענות.
אבל לא נורא..

(גילוי נאות: אני תמיד נהניתי מהשבתות בצבא. היינו אבא ואמא של שבת תמיד, גם דוסים, גם נשואים

גילוי נאות 2: מעולם לא עשיתי את זה עם ילדים
)

למעלה