שבת בבוקר

שבת בבוקר

שבת מוזרה. ריקה מתוכן. קמתי מוקדם...והמיטה...ריקה. מי שאהב תמיד לישון עד מאוחר, וגם כשכבר החליט לקום לקח לו לפחות חצי שעה עד שהתחיל לזוז... לא פה. אני מסתכלת על הכלבים... והם ניראים כאילו באבל. איך הם יודעים? גם סנדי, הפודלית המקורזלת שלך, הסתכלתי לה שלשום בעיניים וראיתי שהיא יודעת שאתה לא תחזור יותר. אל תדאג...כולם מפנקים אותה כל כך. ממלאים את החסך שלך... אבל אף אחד לא יכול להשתולל איתה כמוך. דיברתי עם אחי והוא אמר לי, שאם יש אלוהים אז הוא לא יכול להיות האלוהים שלנו. אני מסכימה איתו... למרות, שאני כן רוצה שמישהו ישמור עליך שם למעלה. יכוון אותך...ולא יתן לך ללכת לאיבוד. אז בינתיים, עד שתהפוך לכוכב, אני בוהה בנרות שלך. הם מראים לי עד כמה יפה הנשמה שלך. כה בהירה זכה וצלולה... אתמול שמתי על עצמי קצת מהאפטרשייב שלך, שכבתי לי על המיטה, עצמתי עיניים....והרחתי אותך. ואז...פתחתי את העיניים וראיתי את הנרות. ולא יכולתי לסגור אותם שוב. אני יודעת שאתה בטח כועס עלי, אבל קשה לי לאכול... קשה לי להכניס משהו לבטן, ואם כבר...אני מרגישה שלא מגיע לי ומוכרחה להוציא. אני יודעת שאף פעם לא הבנת את זה... אבל במיוחד עכשיו... כאילו הגוף שלי דוחה את הכל. אל תכעס עלי אני כל כך משתדלת להישאר כאן בשבילך אבל זה כל כך כואב... וכלום לא מעביר את הכאב הזה. אני רק שומעת את השירים שלך כל הזמן... ומקווה שגם אתה שומע אותם שם למעלה. אוהבת אותך, ``מלוח`` שלי, ``מתוקה`` שלך.

*flower*

New member
מאיה יקרה

כואבת איתך, ולא מוצאת מה לומר אז רק תרשי לי להקדיש לך ולו.. את השיר הזה אני כותב לך בליל סהר מכושף ובשיר הזה אני מוצא אותך כי בך שיקוי החיים ובפרוס איילת השחר מעלינו דוק כנפיים חוזרים אל השבילים המוכרים סביבנו הרוח מקדרת עונות בחוט השני רוקמת אגדות לילדי עפעפונים חוסים בצל הכוכבים. תהיי חזקה..

שבת בצהריים

אני יושבת, צוחקת ובוכה ביחד. ישבנו עכשיו יחד בארוחת הצהריים, עם הטשולנט המגעיל שכל כך אהבת... וניזכרנו כולנו יחד איך לפני שבועיים, אחרי הטיול שלנו להרים לראות את סופה של הפריחה, ישבנו ואכלנו בחוץ ליד הים, ואלה אחותי פתאום שאלה אותך אם היא יכולה לאכול את הביצה שלך.... היא כמובן התכוונה לטשולנט, אבל אנחנו כולנו התגלגלנו מצחוק. והיום ניזכרנו בזה...רק שזה כבר לא מצחיק אותי יותר. ואסף אחי, נאלץ להיות ה``פראייר התורן``, ולמזוג את השתיה כי אתה, שתמיד התיאשת קודם, לא היית כדי למזוג לכולם... וכבר לא תהיה יותר ``פראייר תורן``. היה מקום ריק ליד השולחן. אסף שאל למי זה, אם לאליהו הנביא... אבל אני חושבת שכולנו חשבנו עליך. אתה כל כך חסר לכולם פה... וכל כך חסר לי. והידיעה שאני לא אראה אותך יותר צוחק ומחייך ומשתולל עם הכלבים לא עוזבת אותי לרגע. אני מקווה ששם למעלה יותר יפה ופורח כי פה למטה הכל כבר יבש...וחם. אני זוכרת איך היית משתגע מהחום הזה. אז הנה, אתה לא צריך לסבול אותו יותר. אתה כבר לא צריך לסבול כלום. גם לא אותי. רק לנוח לך בשלווה לעולמי עד. ופה למטה...נשאר חור ענקי שלא יסגר לעולם. אוהבת כל כך וכואבת... אני

למעלה