שבת בבוקר

danny1232

New member
שבת בבוקר

אומרים על שבת בבוקר יום יפה. התעוררתי לבדי. לא תמיד זה כך. לפעמים יש קבועה זמנית. לפעמים יש זמנית זמנית חד פעמית. ולפעמין יש ימים כמו היום. שבת בבוקר ואני מתעורר לי לבד. אחרי לילה של שיכרות בפאבים. מתעורר ורוצה מישהי לצידי. לא, לא לאהבה. רק לאהבה קצרה. של כמה שעות. אבל בשבת בבוקר, יום גשום, איפה תמצא אותה? נכנס לאינטרנט. יושב עם תחתון בלבד. מול המחשב. לא, אני לא חרמן עדיין. אבל מתחיל לגעת בעצמי. נכנס לצאטים. כולם במקביל - וואלה, תפוז , נענע. הכינוי שלי שם דוחה את חלקן. מושך את חלקן. "מת ללקק דגדגן". זה אני. יושב חרמן בחדרי זיונים. בחדרי סקס שונים ומשונים. פונה אליהן, ללא הבדל דת, גזע, גיל. בעצם , רק מעל גיל 18. אין לי עניין עם ילדות שיכניסו אותי לתיסבוכות. השמות שלהן מדליקים אותי. אם זאת חתולה מיוחמת או פותחת רגליים. גם דנה21 גורמת לידי לשפשף עוד ועוד. מתחיל להתחמם. פונה אליהן. בוקר טוב לך. והן לא עונות. מזיע מרוח על הכסא. נוגע בעצמי. תופס את פטמותי. ומשפשף חזק. ועוזב. כדי לא להתחמם מדי. "הי לך. רוצה סייבר ?" שואלת אותי נטלי. אבל נטלי לא מדליק אותי השם שלך. ממשיך לשוטט. אוננות בטלפון, חזה גדול. סקס טלפוני. סטוצים. מאיפה שלא תבואי אני ממתין לך. לסייבר חם. לגעת בך דרך כבלי הטלפונים. לבלוע את דגדגנך דרך המרכזיה השכונתית. לחדור לישבנך דרך הנתבים של אינטרנט זהב. מרוח על הכסא. רוצה. כ"כ רוצה. ואז היא מגיעה. ליאת 26. תל אביבית. שולחת לי תמונתה. ואני לה את שלי. אני מקווה שזה שלה. היא מדהימה. וגם היא , כמוני מרוחה מול המחשב. נוגעת בשדיה. משפשפת את מערת התאווה. סטודנטית. נפרדה מהחבר ממש עתה. היא חמה אך לא בשלה לסקס אמיתי. האינטרנט זה הפתרון. אוי, ליאת ליאת. תני לי לטרוף את שדייך. שני אנשים. יפים. צעירים. מרוחים מול המחשב. מזיעים. נוגעים בעצמם בטירוף. אני תופס את הזין ומתחיל לשפשף. אנחנו במשחק המקדים. הוא יהיה קצר. שנינו חמים. אני קושר את עיניה. קושר את ידיה. לוקח קוביית קרח. כמו בסרט. מעביר על פטמותיה.דקה. שתיים. הפטמות עומדות. קפואות. אין להן רגש. אני מוריד את הקרח למטה. מחדיר אותו לגופה. ומשאיר אותו שם. היא צועקת. אני אוחז בבית השחי שלה. מלקק את שפתיה. היא מוציאה לשון. אני תופס אותה עם שיני. מאונן חזק. והיא חודרת לעצמה. אני טורף את שדיה. זה נעשה מהיר. תופס את ישבנה ומחדיר אצבע לתוכו. מהר מאוד שנינו רוצים את זה. אני חודר אליה. מזיין את גופה. שניה לפני הגמירה המשותפת. אני מפסיק. וגם היא. מטלפנת אלי. את שתי הדקות האחרונות אנו מעבירים בטלפון. אני גומר. הכל נוזל על הזין שלי. אני מצמיד את השפורפרת ומשמיע לה איך אני משפשף את הזין המלא שפיך. והיא עוד נאנחת. מלקקת את זה. המשך יבוא.

למעלה