"שבת בבוקר...

Sparker

New member
"שבת בבוקר...

יום יפה (כולם ביחד), אמא שותה המון קפה. אבא קורא המון עיתון, המון עיתון... והמבחן של Sפארקר היה כשלון..." בוקר טוב אירופה!! [אייקון של Sפארקר בהכחשה]

blixgirl

New member
../images/Emo36.gifצהרים טובים../images/Emo26.gif

היי ספרקיטו שיהיה יום טוב בליקסי

ribber

New member
צפרא טובה!

האמת שזה צהרה
מה עושים בשבת אפורה זו?

ribber

New member
זה היה לפני ה ../images/Emo185.gif של הבוקר ../images/Emo13.gif

פה אפור

ואף רטוב! החלב אוהבת גשם! (החלב נולדה בקיבוץ בעמק, ולימדו אותה שגשם זה טוב לחקלאים, אז היא הפנימה).

roniboom

New member
שבת שלום לבליקסי ספרקי וכל החברים!

ספרקי אתה מדאיג אותי איך באמת היתה הבחינה?

Sparker

New member
אז ככה...

נכנסתי, ראיתי את השאלות... ויצאתי. (יחד עם עוד כ-100 איש) אני כבר חושב על המבחן של שבוע הבא... מה חדש אצלך?

Sparker

New member
ספטמבר

ויש לי עוד 4 מבחנים בשבועיים הקרובים... אני מקווה לא להשאיר לי יותר מידי דברים לספטמבר... הקיץ פה לא מיועד לדברים שכאלה... אגב תומר, איפה בלונדון אתה נמצא??

ב- totteridge

מקום נחמד ושקט בצפון לונדון- מרגישים פה כמו בכפר כי זה הפרברים אחי, אז אין תרעש ותזיהום אוויר של העיר..

stevie1

New member
עד כדי כך גרוע? ../images/Emo5.gif

אוי יא ברוך... גם לי היה השבוע מבחן כזה שחלק ממנו ממש לא תאם את התיאור שהקדים אותו, במיוחד 2 שאלות שממש לא זכרתי, אז המצאתי! אולי אני אקבל חצי נקודה על דימיון פורה (בסה"כ 4 נק´ כל שאלה)...

Sparker

New member
הבעייה היא

שיכולות האלתור שלי בספרדית הן עדיין מאוד מוגבלות...

stevie1

New member
סתם משהו על מלגה

בשנה שעברה חלפתי דרך העיר בדרכי ל-nerja (מקום חמודמוד ששינה את התפיסה לי לגבי ספרד) ולא התרשמתי לטובה. העיר נראתה לי מאוד מוזנחת והיתה הרגשה של "לילכוך", האמנם?

Sparker

New member
הממ...

עברת בזמן השביתה של החברת ניקיון פה??
מלגה ממש ממש לא מלוכלכת... דווקא האיזורים הכפריים מצטיינים במראות זבל לצידי הכבישים...

Sparker

New member
../images/Emo7.gif

חבל... אבל לא מפתיע... זה רושם ראשוני שמקבלים הרבה אנשים... הנה קישור ישן שאולי תמצאי בו כמה דברים מעניינים...

stevie1

New member
הופה

אז מסתבר שלא רק אני קיבלתי את הרושם...אולי אפשר לעשות החלפות עם מרבלה?? אני אוסיף ואומר שנורא התאכזבתי מהיצע הדגים במסעדות. חשבתי, ספרד, עיירה על הים, יהיו מלאן דגים בגריל בנוסח ים תיכוני. איפה...וגם לא מצאנו שום מקום שמגיש טאפאס רק המון מסעדות איטלקיות (כמה אפשר?)

Sparker

New member
../images/Emo6.gif

תפטרי מייד את מדריך הטיולים שלך... לא מצאת דגים טובים במלגה?? LOL... יש פה את הסי-פוד הכי טוב בספרד מלבד גליסיה... ממש הפתעת אותי. וגם טאפאס יש בכל פינה... פעם הבאה תרימי טלפון...!! ומרבייה לדעתי זו בכלל לא ספרד - נחמד ליסוע לשם בשביל לראות יאכטות ותו לא... מי שלא אכל דגים בצ´ירינגיטו אנדלוסי, לא אכל דגים מימיו... (טוב, הגזמתי קצת... מותר לי!)

למעלה