שבת בבוקר

24ר

New member
שבת בבוקר

ככה יראו חיי? שבת שוממה מאיימת בבדידותה , מה עושים ? הטלויזיה דולקת כדי שלא יהיה שקט מידי ...איך אמשיך? שבת לפני שבעה שבועות בילינו בלונה פארק כל המשפחה יחד , שבת אחריה קרה המקרה הנורא , בשבתות נהגנו לבלות ומה עכשיו? בלעדיו הכל נראה תפל וריקני , יש לי 3 ילדים , אני יודעת שעלי להיות חזקה וכו, אך מינין הכוחות? למה אלוהים ניסה אותי בנסיון כל כך קשה ?

tul9ad

New member
בוקר טוב יקירה

את חווה כרגע את הרגעים הקשים ביותר בחייך, אך יגיעו ימים טובים יותר אני מבטיחה לך, עוד יהיו ימים טובים יותר. חיבוק ענק. אם את רוצה לשוחח את יכולה לכתוב לי את מס הטלפון שלך במסרונים

יש לי המעה עבורך

כיום יש משפחות שהן חד הוריות מצאי לך חברה חד הורית שיש לה ילדים בגילך ויחד תארגנו לילדים פעילות משותפת כך את תמצאי חברות לעצמך שגם הן נשים לבד והילדים יהיו בחברה שמתאימה להן תאמיני לי זה יעזור המון להעביר את שבתות וחגים

שבת ..חג.. אירוע...

הם ימים שבהם היחד המשפחתי בולט ולכן הקושי , מצטרפת להצעתה של דפנה למלות את הזמן בעשיה רק לא ליפול לרגעי הבדידות למחשבות..לרחמים ..בעיני מאד חשוב שלא לרחם על עצמנו לא לחוש את הרגשת הקורבן, שתו לי אכלו לי, עשו לי...הדבר מזכיר לי אגדה עממית על נכד שפונה לסבו ומתאר שיש לו שני זאבים אחד טוב, עליז, ואופטימי אוהב לתת ולעזור. והשני, רע, כועס, רגזן,פיסמי, אגואיסט שואל הנכד את סבו, איזה מבין הזאבים יגדל יותר? עונה לו הסב את זה שתאכיל יותר! ולעניינו אנו אלמנות ואלמנים-השאלה לאן נקח זאת? הכאב קיים, הריק ישנו, והעצב בנשמתינו אבל בחרתי בחיים, ומרשה לעצמי לחיות הכי טוב ,להנות,לשמוח לכייף לצחוק, לנסוע, ללמוד ובעיקר להמשיך להיות אופטימית.

2א מאה2ה

New member
שבוע טוב לכולם ..

עינייך עייפות תשושות מן המסע ליבך זועק אנא עד מתי אכן ימים משפחתיים אינם קלים והשבת הרי היא כל שבוע .. היא השעון .. אך יש לזה פתרון אחותי . "התנערי מעפר קומי" יש עפר ! אחותי היקרה , צריך להכיר בזה שמאוד קשה לנו .. אבל יש גם התמרדות פנימית הקוראת לך להתנער ממנו ולקום! קומי אחותי "לבשי בגדי תפארתך" צרי לכם מציאות חדשה שגרת חיים שונה ממה שהייתה והשאירי צוהר קטן לתזכורת , תכולו לשחק ביחד (זוכרת כמה כיף זה משחקי קופסה?) סעדו ארוחה משפחתית .. (אני נזהר שלא "להמליץ" על חילולי שבת אבל תצרו לכם עולם חוויתי משותף הראוי לכם ולדרך חייכם) השבת היא כלי, אחותי, מסגרת זמן .. היא באה עם תוכן משלה ואולם יש בה כל כך הרבה מקום המזמין אותך ליצוק אליו תוכן משלך.. תבקרי אצל חברים ומשפחה .. תאפשרי להם לבקר אצלך .. אל תשקעי בשמיכה המפתה.. תמלאי את היום בעשייה. וסוף ש"קרבה אל נפשי גאלה" תבוא מנוחה גם לנפשך המיוסרת . שבוע טוב מומי.

24ר

New member
מומי היקר !

תודה על הדברים , אני אמנם אחרי שבת שוממה , אני מקווה שבשבתות הבאות אדע ואמצא פתרונות טובים יותר , למען ילדיי וגם למעני. אני כל כך רוצה להגיע לשלווה ושקט נפשי

פשו שי ת

New member
שבוע טוב

שבוע מבורך לכולם מומי כמה אתה צודק העיסוק יחד עם הילדים נותן המון מה שאתם אוהבים תעשו יחד זה כייף.נותן סיפוק. ארוחות יחד.טיול אחרי הארוחה בחוץ ליד הבית ברגל ... אם אתם יכוליםלהתארח מדי פעם לארח זה סיפוק עצום אני מאד אוהבת לארח וכשאני מארחת אני עסוקה כולי באורחים ואין לי זמן לחשוב על דברים אחרים..ועל מה שקורה איתי - זוהי סוג של התנתקות ...
חגית

רוזהלי

New member
2א מאה2ה!

קראתי אותך אתמול בעיתון
מרגש ביותר
שבוע טוב, בריא ומלא כח

למעלה