שבת בבוקר

שבת בבוקר

יום יפה, הבטיחו גשם אצלי אין אפילו לא טיפה אבל אני ממתינה
חוזרת לערסל שלי למלא מצברים ומשאירה כאן משהו שקראתי: עברית, עברית - תהנו בגילופין שורה מתוך כתבה באתר חדשות באינטרנט: " הנהג דרס את הצעירים בראשון לציון בזמן שהיה בגילופין" על כך הגיעו טוקבקים ומישהו אסף אותם: * תגובה 3 איפה זה גילופין? התנחלות חדשה? לא אמרו שזה קרה בראשל"צ? * תגובה 10 3 - לא הבנת, הוא היה בגילופין ורק אז נסע לראשון. אבל בטוח שגילופין זה בשטחים... * תגובה 12 אז לא הבנתי היכן זה גילופין ולמה מלכלכים על ראשון אם זה היה במקום אחר תגובה 13 לתגובה 12, אם לא הבנת, גילופין זה ליד עין-עוררין, שזה 5 ק"מ דרומית לצומת כולנו-מסובין. שכולן נמצאות מעבר לקו הירוק. ולמה מלכלכים על ראשון? כי בחג הזה כולנו ראשונין. תגובה 23: לכל המגיבים המטומטמים, כנסו! גילופין זהו יישוב שהוקם בתקופת המנדט הבריטי ובמסגרת מבצע חומה ומגדל ליישוב הנגב. היישוב גילופין הוקם על ידי עולים יוצאי אוזבקיסטן והונגריה שאת פרנסתם מצאו בגילוף מזכרות עץ למבקרים שעלו לרגל לישראל. היישוב היה מקור לגאווה ושימחה בעשורים הראשונים להקמתו אך לאחרונה יצא שמו לשימצה והוא עולה לכותרות בנסיבות לא מחמיאות כמו המקרה בראשון לציון ובצומת גינתון כמו גם בעשרות מקרים אחרים. אנו תושבי גילופין הוותיקים מוחים ודוחים בשאט נפש את הטענות שהוצאנו את צעירנו לתרבות רעה, זו המדינה ותרבות האין תרבות שלה, תרבות הטלנובלות והסרק. כולם מוזמנים לגילופין ולהתרשם, בפורים במיוחד. אם שוטים אז לא שותים ואם שותים אז שוטים ורק אז...לא נוהגים. תגובה 27: גילופין!!! נהג בגילופין: משמע, גילופין = רכב שטח חדיש תוצרת סין, כנראה. אגב, ניתן להשיג רק על ידי יבוא אישי. תגובה 28 גילופין היא בעצם שיבוש של היישוב הדרוזי מסעדה, שבדרום. בלשנים חקרו והגיעו למסקנה כי עם השנים האותיות מ ו-ס שונו בטעות ל"פין". והם היו מרוצים כל כך מהגילוי שהוסיפו את המילה "גילו". אם כן, משמעותה האמיתית של הידיעה היא שהנהג בעצם רצה לגלוש בחרמון אך טעה בדרך .. עברית שפה קשה הא?!
שבת שלום רק טוב!!!

alondli

New member
אם כבר יצאתי מהערסל שלי..אמשיך לים ../images/Emo6.gif

והגשם היה אתמול..גם בלילה קצת, לפחות במרכז לא אמור להיות היום, מקווה שכך, אחרת ארטב..מלמעלה ומלמטה..
יום מנוחה נעים לך גחלילית
גילופין..לא בבית ספרנו..

עלווה

New member
../images/Emo6.gif זוהרת

חחח כמה פרשנויות למילה אחת
איזה נהדר....כולם מגלים בקיאות בידיעת הארץ.....
אז גילו או לא גילו....את גילו(של)פין.....

itaf10

New member
את ההודעה הזו צריך לקרוא בנשימה ארוכה אחת עד

לקרוא עד הסוף. סוף סוף... שבת שלום "גילו - פין." וואלה לא ידעתי עד הרגע, היכן זה? יופי שגילו לי...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחח בנות יפה לכן . רק שלא הבנתי אתן יודעות עכשיו איפה גילו - פין או לא?? נה נני נננה נה
אלונדילהההה מקווה שהיה ים נוח שיהיה שבוע טוב לכווולם רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
תודה שגרמת לי לחייך גחלילי. אינני כאן לאחרונה

כי המחשב אצלי חולה אנוש. מקווה שעד היומולדת שלי (60) המתקרב הרבה יותר מהר ממה שחשבתי, יגיע סוף סוף המחשב החדש. רק בקיבוצים כנראה, הלקוח הוא עדיין שווה לסוג ז'
בצעירותי. כשהביטלס רק פרצו לאויר העולם, הגיל הזה (64) נראה לי כל כך רחוק ולא רלוונטי... כנראה שעם הגיל מגיעה גם חכמת החיים....

ניקו 45

New member
אני חושב שהן התבלבלו ../images/Emo8.gif

גילו מיים על הירח . ועכשיו אפשר ליבא ביבוא אישי מיים כאוות נפשנו ולבטל את היובש והבצורת . גילו פין ? רגע .... אבדוק טוב מתחת לשום ותחת הסרטים האדומים .

ברק 188

New member
עג כמה שידוע לי מגלת הפין הייתה...

גוז'פין ובאמת למה ללכלך על ראשון שלנו עיר שקטה ולא אלימה בכלל לא עלתה בשנה האחרונה על מפת הפשע Georgia On My Mind

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ואני לתומי חשבתי...

ש"גילופין" היא אחת מהעיר הגדולה הנקראת ת"א ולא ראשל"צ
שם, שמה... גרים כמה וכמה מחברי הפורום ולאו...(את שומעת זוהרת)..."בגילופ(י)אן"
כוסית אחת או שניים של בירה משובחה
ולאחר מכן לא אוחזים בהגה... אלה מוצאים נהגת ב"גילופ(י)אן
היש מובן???
ולראיה הינה בדיחה כתוספת
שני שיכורים יושבים בפאב. השיכור הראשון שואל את השני: ´מאיפה אתה?´ עונה לו השני: ´אני מתל-אביב´. ´גם אני מתל-אביב´, משיב הראשון ושואל: ´מאיזה רחוב?´ עונה לו השני: ´אני גר ברחוב ירושלים´. ´גם אני גר ברחוב ירושלים´, משיב הראשון ושואל: ´מה מספר הבניין שלך?´ עונה לו השני: ´אני גר בבניין מספר 2´. ´גם אני גר בבניין מספר 2´, ושואל בהתלהבות, ´איזה דירה?´. ´דירה מספר 1´, משיב חברו. ´גם אני מדירה 1´, הוא משיב, ´איזה צירוף מקרים!!!´. בחור אחד! שראה אותם מהצד שאל את הברמן, ´מה קורה איתם?´. עונה לו הברמן: ´עזוב הם שיכורים, זה האבא וזה הבן...´

למעלה