שבת בבוקר

ניקו 45

New member
שבת בבוקר ../images/Emo96.gif

לא פעם אומר לעצמי טרם שנתי : וואלק אקום מחר בשעה 8:00 או אפילו ב- 9:00 ו... מתעורר כמו ציפור עם הזריחה . נו ... כוחו של הרגל . אתמול הביאה גאיה שתי תמונות אשר ממחישות עד כמה האגם היחידי שלנו איבד את מימיו . עד כמה הבצורת ושאיבת היתר רוקנו אותו עד ... השפלה . כן , ויש לנו גם נהר , נהר הירדן שהיום זרימתו עוד לפני שהקייץ הוכרז רשמית משול לנחל כמעט אכזב . זרימתו דלה עד כדי כאב . ויש לנו את ... "הבוס" ששר לנו ומספר את סיפור ה... נהר Bruce Springsteen - The river שבת נעימה ושלווה לכל עדת בעלי התקווה

paloma blanca

New member
השריטה הזאת היא לא רק נחלתך ../images/Emo8.gif

גם אני נגועה בה ..... ולא מדברת עד 8 או 9
תן לי עד 7 ואני קונה
שבת שלום לכל בית התקוות

ש ר ה לה

New member
להוסיף מים לאגם הגווע הרי אינני יכולה, אלא אם

אלא אם כן הזלת הדמעות על מר גורלנו (מפלס הכנרת, מפלס הגאווה הלאומית, אובמה=למה,משטרת ישראל,ביבי,דודו ו...)תתרום לענין. וגם זה לא ממש רצוי כי הדמעות הרי ימליחו את מי הכנרת
פלומה צחורת כנף, חיפשתי את הבדיחה היומית שלך... ניקו... חיפשתי את המוסיקה הכל כך מדליקה שלך.... או...!!!!!! מצאתי פתרון ביניים. אמנם זו לא ממש בדיחה אבל לטעמי זה נורא מצחיק אפילו שאני מכירה את זה כבר כמה שנים טובות. ועל השיר You Saxy Thing ברור שיש לנו זה מכבר דעה טובה...
אז פשוט תהנו כמוני. אני עוד מעט יוצאת לטיול במוחרקה.... שבת שלום לכל התקוות... בגלל התקווה אני פה. ואינני מתכוונת לאבד אותה... חולה עליכםםםםםםםם

ש ר ה לה

New member
גגם בי השעון הביולוגי די מתעתע..., אבל זו אשמ

זו אשמתי בלבד!. כי לעבוד במשמרת לילה שניים עד שלושה לילות בשבוע, זה בהחלט לא טוב למנגנות השינה, ואף גרוע מכך, למנגנון השפיות... עוד מעט כבר 12 וחצי. התחלתי את הבוקר ב=6. באחת אני פותחת את המספרה וב 5 אחה'ץ צריכה ללכת ללויה....
(חתיכת צעידה עד לבית העלמין).. בהתחשב בעובדה שהוירוסים שתקפוני כבר לפני שבוע ופשוט מסרבים לעזבני, וההכרח להתפרנס בכבוד אלמנטרי, אני שואלת את עצמי. האם גם הערב אוותר על ה"רקודי עם"? חוששתני שהתשובה תהיה הפעם חיובית.

../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

אמממממ כמה שאני אוהבת לישון אמממ נה נני ננה נה רק שלא ממש מצליחה טפייי יש כל כך הרבה דברים לעשות ולהספיק שלעיתים זה נראה לי בזבוז של זמן אבל הייתי שמחה לישון אממממ עד החורף הבא
"מה שמתחשק לי זה לישון פשוט לשקוע פשוט לשכוח מה שמתחשק לי זה לישון כלום לא לשמוע ולא לתמוה
ולא לראות ולא להיות מופתע יש יותר מדי חדשות תחת השמש איזה מין כובד על העיניים תעשה לי צל רק לישון, לישון
רק לישון תחת השמש עפעפי כמו ברזל תן לי צל רק לישון, לישון עכשיו לישון תחת השמש
מה שמתחשק לי זה לישון ולא לכמוה אל שכמוה מה שמתחשק לי זה לישון ולא לגעת ולא לדעת
ויסתנן אלי רק מה ששווה לא הכל יכול לעבור דרך החושך לא רוצה חומר לא רוצה רוח אין לי סבלנות
רק לישון, לישון רק לישון עין לחושך אין לי כבר כוח אין לי סבלנות רק לישון, לישון עכשיו לישון עין לחושך
מה שמתחשק לי זה לישון שינה טוטלית זה כל כך בא לי מה שמתחשק לי זה לישון פשוט נשבר לי
הסוס נגמר לי להתעורר עם בוא האביב ואולי למצוא את עצמי כמו איזה פרח
איזה מן כובד על העיניים תעשה לי צל רק לישון, לישון עכשיו רק לישון תחת לשמש עפעפי כמו ברזל תן לי צל
רק לישון, לישון עכשיו לישון תחת השמש עפעפי כמו ברזל תעשה לי צל רק לישון, לישון עכשיו לישון"
רק טוב!!!

alondli

New member
גם אני מכיר רבים שי שי להם..אותה "שריטה"../images/Emo8.gif

של לקום ממש מוקדם בבוקרף גם בלי שעון, גם בלי שיהיה להם משהו דחוף לעשות באותן שעות נכון, בחלקו זה "כוחו של הרגל", אצל אחרים שעון ביולוגי "דפוק"..
והרופאים אומרים שזה גם מתופעות הגיל שמתקדם..
. אישית, למרות שכל חיי אני עובד משמרות, אין לי בעיה..לישון עד 8 , כל יום, יום יום.. אם וכאשר ..לא תמיד זה מתאפשר
כן, זה נראה קצת..עצוב לחבר את השיר הנפלא הזה למה ש..נשאר כיום מנהר הירדן. על שניהם עברו "קצת" שנים ואבק דרכים.. OK, על הירדן "קצת" יותר..
אבל משהו מתחושת העוצמה המרגשת של השיר לא תואמת ל"נהר" זה שלנו, במצבו כיום..
שבת נעימה לכולם..
(אצלי בטוח שלווה, אני בעבודה..
)

jud1001

New member
"עוד 2" נהגתי לסמן לסבתי ../images/Emo41.gif

שבאה למיטתי בבוקר על מנת להערני לביהס.. "עוד 2 דקות" סימנתי באצבעות ידי.. הייתי מסוגלת אז לישון כנראה עד הצהריים.. והיום ? היום זה אחרת..שעון ביולוגי ענק מותקן במוח.. והוא השעון הזה לא מכיר חוכמות של 2 אצבעות...

גאיה ק

New member
לא,לא התעוררתי עכשיו

אבל אצלי זה הפוך ולא אומר או לא אקרא לזה בעיה
.. דווקא השעות המוקדמות נהדרות וכשזה קורה לי אני ממש נהנית מהן. מהשקט,מהציפורים,מהעיר המתעוררת לה אט אט לחיים. זה קורה לי בעיקר אם אני מגיעה לשעה הזאת בהפוכה..בשל לילה לבן ונראה לי שעדיף השכמות מוקדמות מלילות לבנים.(טוב שזה לא קורה הרבה). יוצאת לטיול אופנים קצר(בגלל השמש)בפארק בגין(תל אביב).צ'או. בעצם אולי אדחה אותו לשעות בין הערביים. צהרים טובים !! המשך שבת נהדרת !! שבת שלום !!

עלווה

New member
../images/Emo6.gif גם אני לא התעוררתי עכשיו

אבל אני ממש הפוכה מסתבר מכל החברים עם השעון הביולוגי שלהם....חחח אני יכולה לישון ולישון ולישון....עד שמרגישה שגופי מתעייף ומורה לי לקום לחלץ עצם אחת עו שתיים

למעלה