שבת בבוקר

שבת בבוקר../images/Emo96.gif

בוקר טוב לכולם
געגועים לימים שלווים
זמן רב שלא נכנסתי לכאן, המון השתנה וזה אחלה
, גם הפורום שוקק חיים מתמיד
מחה לראותכם כאן

בוקר של שבת בשלווה../images/Emo39.gif

אין,,אין כמו שבת בבוקר לטייל בחוץ, זה הקטע של השבת הכי אהוב עליי, לו הייתי דוסית בזוגיות הייתי אומרת אחרת

אין...אין...כמו שבת בבוקר להתעורר

בארבע לפנות בוקר לבכי נוקב של שתי זאטוטים אחד עם דלקת באוזן השני מבצבצות טוחנות...אין כמו להחיליף טיטול עמוס ב...טוב לא חשוב...לו הייתי צעירה יותר הייתי עושה שתיים כאלה בעצמי [בפרט שעכשיו יש לי עם מי] אבל.... שבת שלום נעימה, קרירה...ורגועה...אנחנו הולכים לעשות זאת בבריכה...

ben 911

New member
ערדניקית, נשבע לך שכל הלילה לא נרדמתי.

כמו הנכד שלך גמני סבלתי מכאבים באוזן שמאל. אפילו לא היה לי מצברוח לשבת ליד הקופסא של המחשב.
יש מצב שזה בגלל שאיזו טוחנת המבצבצת לה?

טוחנת מבצבצת? הצחקת אותה,

לך מיד לרופא שיניים והוא יגיד לך אם זו הטוחנת הסוררת או האוזן,

הטוחנת שאתה מתכוונן בצבצה לך

כבר לפני שנה וקצת...תאר לך מה הייתה עושה לאוזן שלך לו הייתה לידך ולא בווירטואלי...בכל מקרה שמים אטמים אפשר עם צמר גפן טבול במעט שמן חם....[תרופת סבתא יעילה מאוד]

רשמים טריים מביקור של חצי שעה בבריכה...

חשבתי שהחום יניס את האנשים והבריכה תהיה רק לרשותינו ז.א פשושי, ילדיי, ואנחנו...מה אומר לכם..צריך רק היה לשפוך שמן והרי לכם קופסאת סרדינים...מוצלת בהצללה כביכול שלא מצליחה להניס את השמש הקופחת ...מליוני זאטוטים במצופים ציבעוניים..צווחות, צרחות, ואמהות[רובן עם סיגרייה ביד] שאפילו באוויר הפתוח חשתי מחנק.. רובן בבקיני [נו טוב המקום היחידי לחשוף את גופן המחוטב עד קנאה] אני חושבת שהן לא מגיעות בגלל הילדים...זה בגלל הביקיני ומה שיש בתוכו..ומה אומר אני שאפילו בבגד ים שלם זה כבר לא היה מה שהיה...הסבתא היחידה בשטח...אז השארתי את המישפוחה בבריכה ושבתי למזגני הטוב הנאמן והמקרר להכין צהריים....[הכנתי מבעוד מועד סתם חיפשתי תירוץ]

שבת שלום בן

קצת שמן זית מחומם שמטפים לאוזן או לחמם את האוזן ע"י מייבש שיער מעלים את הכאב חלב שלא ידעתי , הייתי אומרת לך את זה עוד אתמול, ואז היית ישן כמו תינוק רגוע מקווה שהאוזן נרגעה , ושתהיה לך שבת נהדרת ושקטה בלי כאבים

שבת שלום לשבט הערדניקי

ולך אחותי ראש השבט הערדניקי שתמיד כולם יהיו סביבך עוטפים אתך באהבה את מגדלת שם חמולה מתוקה ומבורכת ואני מעריכה את המאמצים הנדרשים ממך כאמא וראש השבט ואיפה השארת את הנחמד שלך היום?

הצעה לשוש

אם את רוצה לבנות זוגיות חדשה הנה טריק שעובד את צריכה לרשום לפניך את הדרישות הבסיסיות שעליהן אין פשרות ולשים את הפתק מתחת לכרית ל3 ימים ואז לקרוע את הפתק לחתיכות קטנות ולפזר אותו ברוח ולקרור לו לבוא אל חייך , בנתיים לעשות לו מקום בלב והוא יופיע ןטריק נוסף שאמרה לי אמי שהוא לחצות את הים ואז פתאום תגלי אותו לצידך אומר לך את האמת אני נותרתי עם חששות מהזוגיות שהיתה לי לא מוכנה עדיין להתחייבות חדשה, התאהבתי בעצמאות שלי , בשקט שבנשמה חברות כן אשמח לחבר נאמן וחמוד ,אבל לזוגיות צפופה לא בטוחה שאני רוצה זה צריך להיות איש מיוחד , שאוותר עךל העצמאות שלי עבורו

../images/Emo24.gifשבת שלום

שבת שלום הפעם קמתי מאוחר ישר למקלחת ואליכם ךללאחרונה קמה מאוחר גם בשבתות , לא כפי שנהגתי בעבר ,ישר לארוחת צהרים , חסר לי השקט בבוקר השבת שקט מיוחד שאין באמצע השבוע והבוקר חיכה לי פינוק מיוחד שהכנתי סחלב מחלב שקדים טעים וקריר מאחלת לכם שבת קרירה ונעימה , עם אוכל טעים ומי שיבוא לבקר אצלי המקרר עמוס בסלטים שהכנתי אתמול בחום הזה עדיף סלט ירקות טעים, מאוכל חם שרק יחמם את האוירה בגוף והקינוחים שם השקעתייש דובדבנים ופירות העונה וסחלב טעים מחלב שקדים

למעלה