שבת בבוקר אני בעיצומה של כתיבת העבודה שעליי להגיש ביום רביעי פשוט נפלא! מה איתכם? מי הולך היום לים?
L Lir האחת New member 16/8/08 #1 שבת בבוקר ../images/Emo13.gif אני בעיצומה של כתיבת העבודה שעליי להגיש ביום רביעי פשוט נפלא! מה איתכם? מי הולך היום לים?
שבת בבוקר ../images/Emo13.gif אני בעיצומה של כתיבת העבודה שעליי להגיש ביום רביעי פשוט נפלא! מה איתכם? מי הולך היום לים?
E elena20 New member 16/8/08 #2 בוקר טוב../images/Emo42.gif משום מה התעוררתי ממש מוקדם היום לקראת הערב אני נוסעת עם חבר שלי ליריד הספרים בסטימצקי (כל הספרים מ10 עד 40 ש"ח) וצריך לקנות עוד כמה מתנות.
בוקר טוב../images/Emo42.gif משום מה התעוררתי ממש מוקדם היום לקראת הערב אני נוסעת עם חבר שלי ליריד הספרים בסטימצקי (כל הספרים מ10 עד 40 ש"ח) וצריך לקנות עוד כמה מתנות.
י יוקאס New member 16/8/08 #4 ../images/Emo3.gif עד מתי היריד? אני יכולה לקנות ככה את כל הרשימה שלי לשנה הבאה!
ה הבחורה של וורונסקי New member 16/8/08 #7 ../images/Emo99.gif ספרי ילדים... אני דווקא אוהבת (כי בחלק יש איורים ממש טובים). אגב, אני חושבת שיש את יריד הספרים הזה גם במרכז.
../images/Emo99.gif ספרי ילדים... אני דווקא אוהבת (כי בחלק יש איורים ממש טובים). אגב, אני חושבת שיש את יריד הספרים הזה גם במרכז.
E elena20 New member 17/8/08 #13 באזור המרכז היה עד 15.8 ובצפון רק התחיל ב14.8. ולא קניתי כלום, המבחר היה די קטן ולא היה משהו ששווה קניה. אבל היו הרבה ספרי ילדים חמודים.
באזור המרכז היה עד 15.8 ובצפון רק התחיל ב14.8. ולא קניתי כלום, המבחר היה די קטן ולא היה משהו ששווה קניה. אבל היו הרבה ספרי ילדים חמודים.
I idanshaf2 New member 17/8/08 #12 לא שמתי לב שהיה שבת... קמתי ב7 וחצי בבוקר ב9 וחצי בערך התחלתי ללמוד... סיימתי ללמוד ב8 בערב אבל אחר כך החלטנו לנקות את הראש וללכת לסרט... אז ראינו את שחק אותה סמארט עם סטיב קוראל... וואי אחד המצחיקים!!! והיום אותו לוז... רק בלי הסרט אני מניח יאללה בראבאק... יום טוב לכולם
לא שמתי לב שהיה שבת... קמתי ב7 וחצי בבוקר ב9 וחצי בערך התחלתי ללמוד... סיימתי ללמוד ב8 בערב אבל אחר כך החלטנו לנקות את הראש וללכת לסרט... אז ראינו את שחק אותה סמארט עם סטיב קוראל... וואי אחד המצחיקים!!! והיום אותו לוז... רק בלי הסרט אני מניח יאללה בראבאק... יום טוב לכולם