שבת בבוקר, יום יפה

כRובי

New member
שבת בבוקר, יום יפה

סוניה ואנוכי עומדים מול דרופ אימתני ומגרדים בפדחת כיצד לרדת אותו מבלי לפגום באופנועים או בעצמנו. שחרלרט כבר למטה - במהלך ההתלבטות שלו מול אותו הדרופ בדיוק, הוא שחרר בטעות את הקלאץ' (עלק בטעות) ושיגר את האופנוע ועצמו לעבר הקרקע שלמטה. בעוד אנו מתנשפים ממאמץ הרכיבה עד כה, אנו קולטים עגלה על כביש 6 הפרוס תחתנו. אימפרזה ממוזגת בצבע פולני (שמפניה), חולפת לה כיוון דרום עם דמות מוכרת במושב הנהג. לאימפרזה מחוברת עם עגלה מאחור, ועליה עוד 2 עגל... אופנועי סופרמוטו. על אחד מהם רשום בגדול ללא שמץ של בושה - 45. כל אחד והדרך שלו להתכונן למרוץ הבא.... עד כה, הטבלה לא שקירה והוכיחה מהי הדרך הנכונה יותר לעשות זאת

כרובי

אתה אוכל בתחת "אני לא יכול לרכב, בוהו" מה עם לבוא לאיזה מסלול? לי אישית היה יום חרא ולא רכבתי טוב... וסיימתי את היום עם פאנצ'ר אפילו... אולי שבוע הבא תבוא לרכב? פספסת הזדמנות לטפטף עליי מהקאמל באק, אבל קמתי מהר הפעם

טוב אני מודה ומתוודה.

אני הומו. אבל אני גם רוכב מדי פעם. עם גלגלים קטנים. על מסלול. אז מי יותר הומו?

Super Max

New member
הצעירים של היום...

יומיים על גלגלי 17" אז עלה לך השמן בלמים לראש, הא?
כדאי מאד שהקפה שתכין ל- S1 במפגש הקרוב יהיה איכותי... SM

אני צריך שלט?

"צעיר אבל לפנייך" חוצמזה שאני צעיר ויודע את זה, סתם יש לי פה גדול אבל תכלס אני כל הזמן מנסה ללמוד מהמנוסים יותר, שאל את כל מי שרכב איתי... אבל פה גדול מותר שיהיה, זה חלק מהקסם הזול שלי..

45degrees

New member
פחחחחח - דרופ אימתני בכבישש?

מקסימום ירידות בשיפוע מתון של 45 מעלות נתנה לכם בראש....
חוץ מזה לא יפה לצחוק עלי - נהגתי בזחילה כל הדרך מהשביזה של לקום מוקדם בשבת בבוקר.

Le Duke

New member
להתעורר מוקדם?!? יא בטטה...

הגעת אחרון לאיזור וזה אפילו לא היה איחור אופנתי. לנהוג בשביזה? נראה אותך נוהג בתוך ענן של אדי בירה (;

45degrees

New member
נראה אותך מאלתר פרונט שלם

לאופנוע ללא מערכת ברקס בחצות אחרי יום שלם של עבודות קשות אחרות. ועוד לא לאופנוע שלך. אתה יא נקניק ישנת היטב את שנת היופי שלך בעוד שאני הייתי צריך לדאוג לאחד מפוזר שחושב שאפשר לאלתר מערכות ברקס מהירח (או מהסדנא של 45)... לא סתם הפקק דלק הלך לעולם שכולו טוב.

34TK

New member
וואלה אתה מתחיל להגזים ...

סה"כ 6 ברגים קוניים מה כבר קרה? אל תשכח שאתה התעקשת לנקז את הקליפר הקדמי בערך חצי שעה יותר ממה שהיה צריך(ראית שאחרי 3 דקות של ניקוז המשאבה הכל נגמר) אגב אברקס יכול לעצור את סיבוב כדור הארץ אם מתעקשים,ואתה היית סקפטי לאללה כי "זו לא משאבה רדיאלית,זה לא יעבוד טוב" תפסיק להתבכיין ותתחיל להחליף לי צמיג אחורי
רק אל תשכח את הקומבינה.

כRובי

New member
מצחיק שדווקא אתה מפחפח

אבל זה בסדר, אנו רגילים לכך שאצלך, המפחפח במומו פחפח. פחחחחח...

../images/Emo207.gif צמיגים משומשים במחיר סמלי?

אני צריך סט צמיגים משומשים טובים שלי כבר מתים. יש למישהו לתרום? כרגע אין לי כסף לסט חדש והסכום שאני יכול להשקיע במשומשים לא גבוה בעליל.. חודש קשה.. איך יודעים מה מצבו של צמיג משומש? מספיק לראות בשר ותאריך ייצור? הבנתי שיש להם כמות מסויימת של מחזורי חימום שהם שורדים. צמיגים טובים במחיר סמלי מישהו? השבת מתקרבת ואני במצוקה... תודה.

Le Duke

New member
פירלי דיאבלו קידמי במצב מעולה במחיר

זנות. מעונין?

dedge

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif צמיג אחורי

האחורי שלי גמור והחדשים יגיעו רק בעוד חודש. מחפש אחורי 160/60 במצב יותר טוב מהנבלה המתפוררת שמחוברת לי לגלגל האחורי. כרגע עוד לא נואש אז מחפש צמיג במידה הנכונה. תודה

קפוץ לזייתון בת"T

יש לו אחורי מתאים במצב מעולה לפחות לפי מבט ב 200 ש"ח אני לא לקחתי כי הוא לא הוריד לי 50 ש"ח וזה עצבן אותי...

למעלה