שבת בבוקר יום יפה...

taz512

New member
שבת בבוקר יום יפה...

טוב עידכון, חזרנו הביתה בשעה 5 בבוקר. אני קמתי עכשיו, ואני צריך להתחיל לסדר ולעבוד. אושר עדשיין ישנה ואני אעיר אותה בסביבות 10 שתעזור לי. ולכל המודאגים בנוגע לקור, הייתי השניה בחוץ, חם נעים ושמשי, בקיצור יום יפיפה. בוקר טוב ישראל!!!!!!! טאז, מתחיל לסדר את העניינים, ובשר הולך להיטרף פה אם תבואו או לא... טאז, השד וההכנות

d@r121

New member
או.קי שנייה לפני שאני מתחיל להתארגן

א. טאז הסלולארי שמצויין בהזמנה עדיין בתוקף? ב. חשבתי לרשום דף עם רענון הנהלים... יש צורך? ג. הלכתי לחפש במפות את הרחוב שלך...

resputin

New member
מותר להתלונן ששברתם מסורת

של התעוררות לקראת אחר הצהריים? באמת. נו טוב, אני יושב לי פה, קצת מדוכא ת'אמת, כי ראיתי אתמול בלילה את רקוויאם לחלום שוב והוא תמיד עושה לי טוב\רע, אבל שטויות. יאללה, מפגש!

Outlast

New member
אני מצטרפת לשאלה של דור בקשר

לסלולארי מההזמנה.. אני די בטוחה שנזדקק לו, מיד תבינו למה- אמא שלי לוקחת אותנו למפגש, במקום אבא, שברגע האחרון היה חייב לקחת את אח שלי לאנשהו, לא משנה.. ועכשיו אני עצבנית, כי נסיעה עם אמא הרבה יותר מלחיצה מנסיעה עם אבא, ועוד- אמא לוקחת איתה את סבתא שלי, כדי שהיא לא תחזור לבד. אז ברור שאני שמחה ואסירת תודה שהיא לוקחת אותי בכלל, אבל מפלס הלחץ והעצבים עלה פלאים.. שיהיה יום טוב!

miss tamborin

New member
פיפסתי בדקה ../images/Emo4.gif

אצלי זה דווקא היה הפוך...שאלו אותי מה טווח הגילאים בפורום אמרתי "נרחב".. ואז אמרו לי..אבא ייקח אותך ואז הוא יוריד אותך ומהאוטו הוא כבר ייראה מי שם... איך התפללתי ששלי או זיו או נוטמג או כל אדם "מבוגר" אחר לא יהיה בחוץ...זה היה בעייתי... אבל אז הודיעו לי שגיסי ייקח אותי והוא אחלה אז זה סבבה..

Outlast

New member
ממ.. מעלה מחשבה-

אם אמא שלי תרצה להיכנס ולראות מה קורה (רוב הסיכויים שלא, אבל נניח..)? חוץ מהפאדיחות בשבילי, אין בעיה, נכון?

d@r121

New member
אני כבר מזמן בניתי ארשת שלמה של

תרוצים משהו בסגנון: אל תטרחו תשאירו אותי בשער הישוב אני אגיע לבד ישוב קטן... ומישהו מוסמך לגבי המספר או שנתקשר וננתק?

miss tamborin

New member
איזה כיף לגלות..

שאני לא היחידה עם הורים פראנואידים (לאמא שלי יש כ"כ הרבה סרטים בראש שאני לא יודעת עם לצחוק או לבכות)

taz512

New member
שווב הפלאפון אמור להיות זמין

פשוט הבית שלי זה איזור קצת בעייתי בנוגע לקליטה, אבל תנסו בכל זאת, בדרך כלל הוא קול את העניין. טאז, השד והקליטה

מיטללל

New member
המספר הוא אותו מספר

(נדמה לי) חוץ מזה, חלמתי עליכם חלום !!! בתחילת החלום אני ישנה במיטה וארליך והחברה שלו משום מה בבית שלי. מנסים להעיר אותי. וארליך נוקט בשיטה כואבת שכזו.. ואז הוא מתעצבן שאני לא מוכנה לקום אבל בסוף אני מתעוררת. אנחנו מדברים. הם צריכים ללכת. אבא שלי מקפיץ אותם. קודם את מעיין. ושארליך יורד איתה לשניה , אבא שלי בורח לו. (?!, ראשון) ואחרי שאנחנו מורידים אותם, אני קולטת את אפי מנסה לתפוס טרמפים (?!), ואנחנו עוצרים לה והם משום מה מכירים אחד את השני ומתחילים לנזוף בי על כך שאני אומרת ששיעורים זה לא חשוב. (?!-חוזר) ואז אנחנו ממשיכים לדבר. לא זוכרת על מה כל כך. ואז אני נזכרת ומתעצבנת שעידן היקרה לא העירה אותי ב 10 בבוקר כמו שסיכמנו (התעוררתי לבד. תודה). לאחר מכן אני הולכת לליאת (ואפי נשכחה לה כנראה) כי קבענו לנסוע ביחד. ואני מוצאת אותה היסטרית כולה, לא יודעת מה ללבוש (ממש). ואז איכשהו אנחנו מגיעות לשם. היה איזשהו קטע עם אורן, שלדעתי המוח שלי סיווג אותו. ואני זוכרת שאני מתרגשת למראה של שלי.. מדברת קצת עם זיו (שמאוד מצחיק אותי)... וזהו. לא זוכרת יותר. חוץ מזה שאני וליאת הרבה במטבח, פחחח. חלום בהחלט משעשע... קר לי מאוד! מיטל

leeloo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ע-נ-ק!!

ואת חולמת עליי במטבח? אולי מכינות שוקו?!
ואפי תופסת טרמפים.. חחחח.. גדול..

taz512

New member
לכולם תשובות ביד רחבה

רחי, ברור שיהיה בשר, המקרר מפוצץ. דור121 ואוסי, הפלאפון בתוקף, ויש גם טלפון בבית, מי שממש מודאגכ שישלח לי מסר ואני אשלח לו מסר. תשמעו אל תיצמדו לרחוב, כי הכניסה לבית שלי היא מאחורה, אבל לא לדאוג תגיעו כעילחו אתם נוסעים לרחוב ואז כבר תראו שילוט. ד"א אני עובד, אבל אני מרפרש כל כמה דקות לראות אם יש שאלות, אז אם למישהו יש שאלה כלשהי, תשאלו ומהר. עוד לא יצאתם מהבית??????? טאז, השד והבלאגן

הודעה מאחיך

טאזוס, שיהיה בהצלחה ותיזהר על הגב, שלא תגמור שם מנוטרל בזמן שכולם סועדים. ושלא תשתה לי שם חשיש
חוץ מזה, כידוע לכם, משפחתנו, משפחת בנבנישתי, החליטה להישאר בדרום, כל אחד מסיבותיו-הוא. אז בעוד אדידס בוודאי נוחרת לה את שנת השבת המפורסמת של המתבגרים, הרי שאני נועז מתמיד כבר הוצאתי את הכלב לסיור ברוח העזה, רק כדי לראות את אזניו מתעופפות להן לכל עבר, וכעת פנֵינוּ לצביעה אמנותית של החדר המיועד לעוברית. האם יעצבן את אפי לדעת שהצבע הנבחר הוא... סגול? אני מהמר שכן
.... יאללה, שיהיה לכם כף, טעים, משעשע ומרגש! שוב בהצלחה וקולה כבוד לטאזוס על הרמת הפרוייקט והחזון, א.מ.

adidas^

New member
בחרתם לעצמכם יום מעולה!

תראו כמה יפה בחוץ! סחתיין על בחירת התאריך! אני מניחה שכולם כבר אצל טאז סועדים את ליבם בסטייקים תוצרת טאז, בעוד שאני רק התעוררתי הרגע
. אחד, בהצלחה עם הצביעה ואל תשכח מה שסיכמנו לגבי הדובונים והעננים!!

leeloo

New member
אוףףףףףף זה לא פייר...

אני מנסה להתחבט עם מה לרשום לעזאזל לסבתא שלי בברכה מלבד "מזל טוב עד 120"... משגע אותי..

too late

הכל יהיה גמור היום, אחרת לא נצא מזה. בינתיים (עדכון מהשטח) כל החלק העליון, הסגול בהיר, מוכן. ואנחנו בהפסקת צהרים לקראת החלק הנמוך והכהה יותר. הפרפרים ושאר השבלונות ייצבעו הערב. עד כאן, רון בן-ישי, מהאוזן השמאלית של סדאם (הוא משוגע, משהו! וגם איתי אנגל).

זיו25

New member
../images/Emo12.gif

זהו? עכשיו אני איש מבוגר ? אם כך, התוכנית של לקשור דגל של תפוז לפיאסטה, כדי שהוא יתנפנף במהירות של 80 קמש (האוטו לא מגיע ליותר) נגנזת ברגע זה. עם הגיעך למפגש אנו ננהל דיון מרתק על "דוד וגוליית - האבן והיפוכה" . בברכה, זיו.

בוקר טוב../images/Emo42.gifוהמשך יום שמח../images/Emo151.gif

טוב ככה היום התעוררתי ב10:00! יש לחי היום הופעה עם תנועת הנוער השכונתית שלי שנכראה פסטינוער מין מופע על פי נושא (של שנה) עם שירה וריקוד ואני כל השבוע בחזרות! כך שלא יצא לי לכתוב הרבה היום יש לי עוד שתי חזרות וכבר איך לי כוח אבל אני חייבת לבוא כי אני האדם הקדמון ויש לי את התפקיד הכי ראשי.... טוב אז יום יפה לכולם
ושבת נעימה
שאלה
מה זה ה"מבטה" של הפורום? שמתי לב שביוחד אפי מדברת ככה
מה זה המבטה הזה

למעלה