שבת בבוקר יום יפה

מתרוצצת

New member
שבת בבוקר יום יפה

הזוגה אוטוטו יוצאת לחתור בים ובירקון (כי למה להסתפק באחד כשאפשר בשניים?) ואני ממשיכה להתבטל בבית עד הצהריים. היום אני שופטת משחק רוגבי גברים מלא, 15 על 15. זה אמנם משחק אולדי'ז, קרי, שחקנים מעל גיל 32 (אתן מבינות? זה נחשב לזקן! זו אני!) אבל מרביתם עוד שחקנים פעילים בליגה כך שזה אמור להיות משחק די אינטנסיבי. במהלך המשחק ג'רמי שראודר, שהוא שופט רוגבי בינלאומי (ומכיר אותי בערך מגיל 16) הולך ללוות אותי ולמשב את השיפוט שלי. עבודה טובה היום תעזור לי לקבל הסמכה מלאה באפריל, כשיגיע לכאן מעריך מאיגוד הרוגבי האירופאי... מצד אחד זה די מרגש (אני מסרבת להשתמש במילה מלחיץ). שפטתי כבר פעם מחשק כזה אבל אז באמת שלא היה לי מושג מה אני עושה וכך גם היתה רמת הציפיות ממני. היום אני מגיעה על תקן שופטת, ואמנם מרבית השחקנים שם מכירים אותי, כמו ג'רמי, כבר שנים בתור "האחות הקטנה של אלון", ואני יודעת שמה שלא יהיה הם יהיו סבלניים איתי, אבל אני רוצה להיות טובה בזה. אני רוצה להצליח היום ושהם יצאו מהמשחק ויגידו "וואלה, הבחורה הזו יודעת מה היא עושה על המגרש". אם מישהי במקרה עוברת באזור המגרש רוגבי בין 12:00 ל 14:00 - תבואו להגיד שלום, יהיה סבבה. אגב, אתמול הזוגה ואני יצאנו לריצה קצרה (שימו לב - קצרה לא קלה). קילומטר חימום, ואז שלוש הקפות מהירות של גבעת המופעים ועוד קילומטר שחרור עד הבית. היה מעולה. הרגליים והגוף בכלל מתחילים לצאת מהשוק.

תמר י ע

New member
בהצלחה

שילך לך טוב וגם שתיהני..כבוד השופטת.

שיהיה מה זה ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

מחכה לעדכונים איך היה. פה יש רוח מזרחית נוראית. אני מקווה שאצלך אין כזו רוח כי אני יכולה לשער שזה נורא מפריע למשחק.

בשל מצב הרגל הייתי בחדר כושר

לאחר שאתמול הרגשתי די מבועסת מהאילוץ לעשות הליכה ולא ריצה היום קמתי מוקדם לחדר כושר. החלטתי לא לוותר ואני מ-ה זה שמחה! כי ככה אפשרתי לעודף האנדרו' להתפזר בחללל הגוף וגם לפחות עשיתי משהו. מחכה לדיווחים מה עשיתן היום כי בחוץ, לפחות בצפון, יש רוח מזרחית מזעזעת וקשה לצאת מהבית אפילו לסתם טיול. ועוד הגיג - איזה מזל היה לבנות באילת אתמול שהרוח החלה רק היום! אז יאללה שרשור דיווחים!

55K לא מתוכננים

אישרתי לעצמי רכיבה קצרה הבוקר, בעקבות ביטול האימון במהלך השבוע. המאמן לא הגיב לנושא ולכן החלטתי ששתיקה זאת הסכמה
ידעתי שבכל מקרה אם הייתי לוחצת היה מאשר לי 20K בקדנס גבוה בלי עומס ובכל מקרה הייתי יוצאת ל 30K קדנס גבוה עם עומס
קבעתי עם ידיד טוב, הודעתי לו מראש שעושים רק 30K, הוא ניסה להלחיץ אותי שכדאי לי לעמוד בקצב אחרת הוא בורח לי... הסברתי לו שדרבון מהסוג הזה לא עובד עליי... בעיקר מעצבן אותי.... נפגשנו בכפר סבא, האמת היא שאין לי ממש מושג איפה רכבנו כי אני לא מכירה טוב את האזור, אני יודעת רק שעשינו שלום מרחוק לעליה של בית אריה אבל המשכנו בכביש ולא פנינו אליה, עברנו את קיבוץ עינת, פתח תקווה ועוד.... 20K ראשונים היו סיוווווווווט, רוח פנים מטורפת, קיללתי את האמאמא שלה, היה לי נורא קשה, והוא באמת קצת ברח לי והייתי לבד
, אבל אז התחילו העליות, הראשונה יחסית מתונה, הוא הכין אותי שהבאה קשה ושאסור לי לוותר, ברור שאני לא מוותרת! ראיתי אותה וקצת נבהלתי, אבל עשיתי אותה, עם קצת קללות, הפעם בשקט כי היו מלא רוכבים בסביבה. וחשבתי המון על מור ואיזה שטויות מה שאני עושה לעומת מה שהיא עברה אתמול. אחרי העליה הכל כבר היה מצוין, הרבה פחות רוח, תפסתי קצב ומהירות ולראשונה ראיתי 46 קמ"ש ולא נבהלתי אלא הייתי ממש מאושרת. העניין הוא שכל הזמן היה לי בראש שעושים 30K ואוטוטו נגמר אבל זה הלך והתארך.... מזל שלא הייתה הרבה רוח בשלב הזה. איכשהו סיימו ב 55K וכששאלתי אותו מה קרה, ענה- הרגשתי שאת מסוגלת כי לא עבדת מספיק קשה
כשהסברתי לו בסוף ש 30K זה גם בגלל שיש לי מבחנים ללמוד אליהם הוא הרגיש קצת פחות נוח עם העניין... מצויין...
שיאכל את עצמו קצת
אחד הדברים שהכי נהנתי מהם זה שהיו מלא רוכבים מסביב והרגשתי שאני באמת חלק מכל זה... חוץ מאיזה דביל בכניסה לחנייה בסוף, חיכיתי שיעבור את הרמזור כדי שאעבור אחריו והדביל לא נסע וזרק לי " תתחדשי ותיזהרי עם הקליטים"... העניין הוא שקודם כל אני לא סומכת על נהגים ותמיד מעדיפה שהם יעברו לפניי, דבר שני התנתקתי הפוך מהרגיל, דבר שעבד מצוין להפליא אבל להתחבר הפוך זה כבר מוגזם אז הייתי צריכה להפוך את הרגליים ומהצד זה נראה קצת דבילי (במיוחד שאני שמאלית אז הכל הפוך אצלי) לסיום אסכם שהייתה רכיבה מצוינת, קלטתי המון רגעים שפשוט חייכתי לעצמי, היה כיף גדול. נקווה שנשאר לי כוח ל 8K ריצה בערב (צריך לעשות גם את מה שכתוב בתוכנית...) ועכשיו ללמוד עד הערב

תמר י ע

New member
אלופה

איזה מרחק , איזה הספק, איזה רכיבה. אני רכבתי איזה שעתיים היום ובאיזור של הכביש המוביל לחוף הצוק מגדלי נאמן , היתה רוח מטורפת , פעם ראשונה ממש הרגשתי שההרוח יכולה להפיל אותי מהאופניים, מכיון שהרגליים שלי עדין כחולות - שחורו ת מהנפילה של שבוע שעבר- קיוויתי מאוד לא ליפול ..למזלי עבר בשלום. עוד לא חיברתי את מד הק"מ, אז אני לא יודעת כמה ק"מ ובאיזה מהירות.. אופס בסוף זו היתה תגובה עלי... נחזור אליך - כל הכבוד, נכון שהרוחות המטורפות הללו גורמות לחשוב על מור עם ה- 180 ק"מ רכיבה ברוח הפסיכית של הרי אילת? בהצלחה בריצה

יפה מאוד

שעתיים רכיבה זה מעולה, אני בטוחה שגם את עשית קילומטרז מכובד בשעתיים. (את ה55K עשינו בשעתיים ועשרים...) קחי בחשבון שכשתחברי את השעון תדעי גם באיזה מהירויות מטורפות את עושה ירידות
אגב איך מרגישה ? מה אני עושה בפורום? אני אמורה ללמוד! אוף מה יהיה?

מה נהייה ממך??../images/Emo6.gif

איזה יופי לשמוע על הרכיבות שלך מקווה שהרוח תירגע לכבוד הריצה שלך הערב

efroch99

New member
אתמול - רכיבת שטח עם הציוד החדש

מכנסי רכיבה קצרים+שרוולים, כפפות רכיבה, ושיא השיאים - משקפי שמש ספורט שעלו הרבה מאוד, סכום שלא הייתי מוציאה על שום פריט לבוש (ספורט או אחר), אבל קיבלתי בונוס סוף שנה נחמד, אז הרשיתי לעצמי להתפנק. הרכיבה בשטח הייתה ממש נחמדה, אני מתחילה להתמודד עם האתגרים הטכניים, אבל אני יודעת שהדרך עוד ארוכה. בערב גיליתי שאני עקוצה ברגליים, ונזכרתי שגם אחרי הרכיבה הקודמת זה קרה. עקיצות לכל אורך הרגל, למרות שהייתי עם מכנס שמכסה את הרגל. למישהי יש תובנות בנושא? הבוקר - שיעור עיצוב + מכשיר אליפטי, ואז לצאת ולגלות עולם חם וצבוע באפור.... אני דווקא אוהבת אפור כשזה בהקשר של גשם, אבל מזג האוויר הנוכחי הוא סתם מבאס....

איזה כיף!

גם שאת מרגישה שיפור ברכיבה והכי כיף זה לחנוך את הביגוד והציוד החדש. אין תמונות?

אכן המון יתושים ביער עופר בחורף...

גם אני חטפתי שם עקיצות בביקוריי האחרונים, וכנ"ל בהר חורשן... ברכות על הציוד והרכיבה, תהני עם העיזות

vivikoob

New member
תובנה לגבי היתושים

קודם כל כיף לך ! - הכי כיף זה לחנוך דברים חדשים. לגבי היתושים - כנראה שאני האחרונה לגלות אבל קראתי לא מזמן שאם לא נוגעים בעקיצות - בכלל, זה לא ממשיך לגרד. החומר שהגוף מפריש לעקיצה הוא מה שגורם לנו להתגרד עוד ועוד. אז אם טיפה מתאפקים ולא נוגעים זה יעבור במהירות (אם מצליחים להתאפק
)

vivikoob

New member
חלון הזדמנויות ...

ב07:30 עוד היה ממש יפה - ולא היתה כ"כ רוח, עכשיו באמת בלתי נסבל. אני מתחילה להאריך את הארוכות ... רצתי 11 ק"מ בפארק וקינחתי עם החבר'ה הטובים! המשך שבת נפלאה!

בלתי נסבל זה אנדרסטייטמנט

מה זאת הפיכסה הזאת באוויר? אני אמורה לנשום את זה?! לאור זה שירד גשם (סליחה, בוץ) ושהיה צריך מסכת אב"כ כדי לנשום, השארתי את האופניים ברמת גן... אז מחר אני צריכה ללכת לקחת אותן... ני'גוס, אבל לפדל הביתה הערב נראה לי מוגזם.

מזל שרצתי אתמול

לא הייתי עומדת בזה הבוקר עם הרוחות והאבק,גם ככה השיעול עדיין לא עבר לי. אתמול החלטתי להחליף את הימים ולרוץ במקום היום(על כל מקרה שיחיה יחליט שבא לו לרכב
) אימון אינטרוולים משובח.

vivikoob

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה בשיפוט

ורק שתדעי שלפני שהכרתי אותך לא היה לי מושג שמישהו משחק רוגבי בארץ - ועוד בליגה - מגניב. ספרי איך זה נהיה - איך הגעת לזה - אם בא לך...

למעלה