ומה עם הרוכב?
ר רוצה להתרגש מחדש New member 12/8/13 #22 הא, תראה, הנה רוכב רק עכשיו ראיתי. זה פורום נשואים נשואות, אני מנועה מלהגיב על הרוכב, רק על האופניים. עוד יגידו שאני מדרדרת, וזה.
הא, תראה, הנה רוכב רק עכשיו ראיתי. זה פורום נשואים נשואות, אני מנועה מלהגיב על הרוכב, רק על האופניים. עוד יגידו שאני מדרדרת, וזה.
ר רוצה להתרגש מחדש New member 12/8/13 #26 טוב שיש אותך האופניים לגמרי מגניבים. הבעיה שלי עם אופניים, שזה תמיד אחר כך כואב בישבן (אני מנומסת הבוקר), ואז קשה ללכת, וזה...
טוב שיש אותך האופניים לגמרי מגניבים. הבעיה שלי עם אופניים, שזה תמיד אחר כך כואב בישבן (אני מנומסת הבוקר), ואז קשה ללכת, וזה...
מ מיקושה New member 12/8/13 #29 אז זהו שזו הבעיה הבעייתית הקושי ללכת.. איך גברים רוכבים..עם כל ה..אינסטלציה
ר רוצה להתרגש מחדש New member 12/8/13 #30 איך הם רוכבים? אני לא מבינה איך הם בכלל מסתובבים עם זה כל היום, ולחשוב שיש לזה מוח משלו בכלל, והוא מפתיע אותם מדי פעם, מה נאמר על זה? מזל שלא עשני...
איך הם רוכבים? אני לא מבינה איך הם בכלל מסתובבים עם זה כל היום, ולחשוב שיש לזה מוח משלו בכלל, והוא מפתיע אותם מדי פעם, מה נאמר על זה? מזל שלא עשני...
פ פיקסון New member 12/8/13 #32 אגלה לך סוד הצייצ מאוד נוח והפד סופג את הזיעה והיו ימים שרכבתי גם במשך היום בקייץ וקניתי טייצ ארוך של נשים על מנת לא לשרוף את הרגלים ובאמת אלו בגדים נוחים (הטייצ של הנשים הכוונה )
אגלה לך סוד הצייצ מאוד נוח והפד סופג את הזיעה והיו ימים שרכבתי גם במשך היום בקייץ וקניתי טייצ ארוך של נשים על מנת לא לשרוף את הרגלים ובאמת אלו בגדים נוחים (הטייצ של הנשים הכוונה )
ר רוצה להתרגש מחדש New member 12/8/13 #27 תגיד משהו אתה תמיד כזה רציני? חדשה פה וזה, לא מכירה תשובות כאלו רציניות. זו אני?