שבת ארוכה

ronit ronit

New member
שבת ארוכה

כל השבת , השפתיים שלי צמודות זו לזו בקו ישר לא רחב זה הפרצוף העגום שלי העצוב כי אנחנו נפרדים אני מבולבלת אני לא יודעת אם ניתן לעשות עוד משהו האם אתה באמת רוצה שאקום ואלך האם אתה באמת פוחד ממני או שאתה באמת רוצה לתקן אני נורא אוהבת אותך רק עכשיו אני מבינה זאת אני כל כך אוהבת אותך והפרצוף שלי כל כך עגום בלעדיך אף פעם לא הייתי ככה עגומה אני נורא פוחדת ממה שיהיה אני לא רוצה להתנתק ממך מצד אחד אני מנסה להבין אותך מצד אחד אבל אתה הרחקת אותי מצד שני אתה ויתרת עליי מצד שני אתה רצית להיות לבד ולא איתי אני לא יודעת מה יהיה אתה עצוב גם ? הוצאת את התמונה שלי מהארנק ? אני לא יוציא את שלך לא בקרוב אני לא רוצה לוותר עלינו התשתי אותך אני מבינה עכשיו אני כל כך אוהבת אותך כשכבר מאוחר

ronit ronit

New member
לא .

אני רק רוצה להיות לבד , זה הכול כרגע שום דבר לא יעזור אני צריכה להישאר בחושך במיטה רק אני והמחשבות

../images/Emo10.gif

בטוחה? אם תרצי לשתף ולהקל מעט על הכאב- אנחנו פה

ronit ronit

New member
בין 4 ל 6 לפנות בוקר

ככה גם אני סובלת מנדודי שינה לפני השינה , נרדמת לקצת מתעוררת לפנות בוקר חושבת וחושבת וחושבת ואז שוב בוכה ואז מסתכלת בשעון מגלה שהשעה 6 ושואלת את עצמי עד מתי זה יימשך

מתוקה...../images/Emo201.gif

כשתרגישי שזה הזמן הנכון עבורך לפרוק ולהוריד מהלב, תדעי שיש לך מקום פה ואולי כדאי מאוד וזה יעזור

למעלה