שבת אלגרה אטודוס

POLICE 1

New member
שבת אלגרה אטודוס

אני חדש בפורום וניכנסתי דרך הקישור בפורום של רדיו יאסו-רדיו מס' 1 כללית על עצמי -בן 49 יליד תורכיה עליתי לארץ בגיל 4 דובר רק אספניול את הטורקית אונוטום (שכחתי) אשמך להשתלב בפורום , אז שיהיה לכולם שבת אלגרה אל וורמוס.

Sarika

New member
פוליס, סיאס בואן ב'ינידו ../images/Emo140.gif

הגעתי למקום הנכון

POLICE 1

New member
סריקה גרסיאס ../images/Emo140.gif

תודה תודה לך וסוף שבוע טוב.

tsiporganeden

New member
פוליס מוי בואנו איזיטס פורקה אקי אס

אל לוגאר מוי ארמוזו אי אמימוזו אן לה פרטוקל, אמיגוס דה וורדה, סיאס ביין וינידו.

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifסולו אקי?

ציפורגןעדן קרידו\דה אל אמיגו מואבו " פוליס" אסקריביו קבינו אקי דה " רדיו-יאסו". אי לאסקריבטס קה " אקי סוש אמיגוס דה וורדה ".... טה אפרומאסו קה אי איה סמוס אמיגוס דה וורדה . אי איה אס לוגאר "ארמוזו אי אמימוזו ".(אן רדיו-יאסו) מי אידיאה אס, "אנדה אי אספניול אי אמיגוס...".:) סמאנה בואנה אה טודוס לוס אמיגוס דה "פורטוקל"

רותי ב.

New member
את צודקת, מוספירה אורחת.

ממתי שפרסמו את האתר של רדיו יאסו פה, הוא נמצא בקישורי הפורום שלנו, אבל מודה ומתוודה, נכנסתי אליו לא לעיתים מאד קרובות. סולו אוי מטי טינו קי טנש מוי מונצ'וס פ'ורוס, אי סוב'רה איוס, אי פור לה לינגואה לאדינה. רק היום ראיתי שיש לכם גם פורום לאדינו, ושהוא דווקא פעיל וטוב. אכן מאמינה כמוך - "אנדה אי אספניולס אי אמיגוס.." צודקת, אי ביאן ב'נידה אה מואסטרו פ'ורו

POLICE 1

New member
ברבו יאשה מוספירה../images/Emo24.gif

מוזוס לוס ג'ודיוס קלה כאסתמוס האונדוס סיימפרה , קואנדו מטופו קון אונו--אונה כאבלן אל אספניול פשינט לה קרנסיה סובה , סיימפרה קלה אמיגבלה ,טובה מונצ'ו פלזר מוספירה אל וורמוס

may55

New member
מוספירה אורחת אז ב'רדה

אנדה אי אספניול אי אמיגוס

ערב טוב לפוליס 1

גם אני חדשה בפורום ושמחתי למצוא פורום השומר על תרבות הלאדינו גם אני מיוצאי תורכיה ברוך בואכה.

POLICE 1

New member
מירי ,שרה ,מאי ,ורותי ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

מרסי מויי מונצ'ו טנגו פלזר דה רקונוסר אתודוס,אתם פורום ניפלא וחם
וואס אברסו אתודוס.

למעלה