שבת אחרונה

algaren

New member
שבת אחרונה

זאת השבת האחרונה שלי בישיבה איזו התרגשות חבל"ז

algaren

New member
היות וביום

שלישי אני עוזב לעיר החטאים ומתחיל בחיים חדשים. ההורים שלי עדיין לא יודעים מכלום!!!

נסה

להעביר ת'שבת הזו בראש טוב, הכי כיפי שאפשר. וכדאי גם שתארגן לך אמצעי קשר לעתיד לחברים מהישיבה. כמו פנקס שמות וטלפונים. שלח לחמך על פני המים... מובן שדברי נאמרים בלי להכיר ת'נסיבות. בהצלחה !!!

boaZone

New member
אוחז בזה

וגם מזה אינו מרפה...

וואלה תנצל

לך על השבת הזו עד הסוף. תחוה כל רגע. תשיר את כל השירים הכי בדביקות שאפשר. תלמד דברים שאתה אוהב. דבר עם חברים שאתה אוהב. אל תיכנס לויכוחים בשום אופן. זו השבת האחרונה שלך שם והיא צריכה להיות רק מאושרת. ויכוחים תמיד נגמרים במפח נפש. אם בא לך, תתפלל. תתפלל להשם שיצליח את דרכך החדשה. (אם תתפלל איליו באמת, הוא יעזור לך, אתה יודע כמה הוא שמח שעוד בן אחד שלו יוצא מהחושך אל האור.) אם לא בא לך, אל תתפלל. תטעם מכל המאכלים שמכינים שם. ותתענג על הטעם. מתי אתה חושב ששוב יצא לך לאכול חלה עם מיונז וממרח שוקולד? אם אתה יכול, תגנוב חמין בליל שבת. אם אתה יכול, תעשה מישמֶר בליל שישי. תעשה שהשבת הזו תיזכר להרבה הרבה זמן. בהצלחה. אני מה זה מקנא בך. מני

algaren

New member
היות וביום

שלישי אני עוזב לעיר החטאים ומתחיל בחיים חדשים. ההורים שלי עדיין לא יודעים מכלום!!!

pinkli

New member
ההורים לא יודעים...

אתה עוזב מעצמך? הוציאו אותך? ההורים יודעים? ראש הישיבה? מה תעשה בתל אביב? ומה רוצה שההורים ידעו? ??? בהצלחה
לי (וג'ול)

algaren

New member
אני לומד תוך שקידה רבה

ותוך כדי כך סודרתי על ידי ארגון מסוים בתיכון עבודה דירה וכל מה שאני צריך אף אחד עדיין לא יודע מזה כי אין לי אומץ להגיד להם ...וזה אמור להיות השבוע.

BatHell

New member
בהצלחה...

אתה כנראה באמת מאוד מתרגש, שלחת את ההודעה איזה 5 פעמים... אבל אני מקווה בשבילך שתצליח בדרך החדשה ותגיד כבר להורים!!

algaren

New member
השליחה הכפולה

זאת בעיה בפלאפון וחוץ מזה איך מודיעים להורים כזה דבר?

אל תודיע להורים בשלב הזה !!!

הם יסחטו אותך ריגשית ויעשו הכל כדי שתחזור אל תודיע להם לפחות לא בשלב הזה אל תעשה את הטעות .

BatHell

New member
צודק,

באמת קשה להודיע להורים דבר כזה, וגם אין לי כ"כ מה לייעץ לך כי אני לא עמדתי במצב שלך (מן הסתם גם לי זה יקרה מתישהוא, אבל לא נראה לי שבזמן הקרוב). בכל אופן בהצלחה בכל מה שתבחר לעשות.

למעלה