אבל אומרים שניים מהם חוזרים במתכונת שונה(אושרי ושרון). לדעתי פשוט לא נהלו אותם נכון זה לא רק לעשות אודישנים לבחור חמישה בנים וזהו. לא השקיעו בהם כמו שצריך ובגלל זה הם נכשלו חזק. אבל הם אנשים מקסימים יצא לי להכיר 4 מהם והם אנשים מדהימים ואני מקווה שיצליחו בכל אשר יעשו.
עםםםםםםםםםםםם אמיר???? זתומרת.....אני אראה את אהבת חיי????????????????????? חכי חכי.....אני צריכה שנייה לצרוח.......עאעאעאעאעאאעאעאעאע!!!!! זוכרים ת'שלט הזה שאמרתי שהכנתי...הענק הזה??? ניראלי זה שלט מזל...כי תכננתי לתת אותו לאמיר מתיישהו שאני אפגוש אותו אם בכלל אני אפגוש אותו..ועכשיו יש לי סיכוי לפגוש אותו!!! ניראלי אם אני אראה אותו יש שתי אופציות-הראשונה שהיא הכי צפוייה-אני פשוט אתעלף במקום! והשנייה-אני אצרח- אמייייירררררררר!!! וארוץ לחבק אותו!!!! חעחעחעע מקווה שבאמת יהיה איתו מפגש!!!!!!
אני גרה בלוד...ובדרך כלל עושים את כל המפגשים בת"א-עזריאלי...וזה דיי רחוק אבל הקטע זה לא המרחק הקטע זה כסף לנסיעה...וגם לא בטוח שיהיה לי עם מי לבוא... אהה אולי אני אוכל לבוא עם אחותי התאומה