שבתת שלוםםם:)

כן הם התפרקו ממש לא מזמן

אבל אומרים שניים מהם חוזרים במתכונת שונה(אושרי ושרון). לדעתי פשוט לא נהלו אותם נכון זה לא רק לעשות אודישנים לבחור חמישה בנים וזהו. לא השקיעו בהם כמו שצריך ובגלל זה הם נכשלו חזק. אבל הם אנשים מקסימים יצא לי להכיר 4 מהם והם אנשים מדהימים ואני מקווה שיצליחו בכל אשר יעשו.

חנוש124

New member
שבת שלום לכולםם

לא הייתי פה מלאא זמן כי שרפתי את המחשב חחח עכשיו יש לי מחשב ברוך ה' חח יש לי שאלה .. איפה אפשר לראות את האירוח של אמיר אצל ליאור שליין

לא היו עד עכשיו מפגשי פורום,

אבל אני יודעת שמתוכנן מפגש פורום עם אמיר, כמובן רק אחרי הפסטיגל. הלוואי אמן שיהיה כמו שמתוכנן

מהההההההעאעאעאההאעאה????

עםםםםםםםםםםםם אמיר???? זתומרת.....אני אראה את אהבת חיי????????????????????? חכי חכי.....אני צריכה שנייה לצרוח.......עאעאעאעאעאאעאעאעאע!!!!! זוכרים ת'שלט הזה שאמרתי שהכנתי...הענק הזה??? ניראלי זה שלט מזל...כי תכננתי לתת אותו לאמיר מתיישהו שאני אפגוש אותו אם בכלל אני אפגוש אותו..ועכשיו יש לי סיכוי לפגוש אותו!!! ניראלי אם אני אראה אותו יש שתי אופציות-הראשונה שהיא הכי צפוייה-אני פשוט אתעלף במקום! והשנייה-אני אצרח- אמייייירררררררר!!! וארוץ לחבק אותו!!!! חעחעחעע מקווה שבאמת יהיה איתו מפגש!!!!!!

תודה תודה../images/Emo9.gif

אני מרגישה כמו רן דנקר בטקס פרסי העמ"י..חעחע כי אמרתי היום תודה אלף פעם!! חעחעחע

shan28

New member
אני מחכה לזה!!!

רק שלא יהיה לי בעיה עם העבודה
יום שלישי בשבילי זה יהיה מצויין
חחחר רק שיהיה....

TetiBETTY

New member
מתוכנן בהחלט. לחודש 2 בערך..

כשיהיו פרטים עם "יותר בשר", נעדכן :)

shan28

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

שאלה לא קשורה איפה את גרה בדרום?...

ישש!! אבל לי יש רק בעייה אחת עם מפגשי פורומים

אני גרה בלוד...ובדרך כלל עושים את כל המפגשים בת"א-עזריאלי...וזה דיי רחוק אבל הקטע זה לא המרחק הקטע זה כסף לנסיעה...וגם לא בטוח שיהיה לי עם מי לבוא... אהה אולי אני אוכל לבוא עם אחותי התאומה

shan28

New member
לוד ממש לא רחוק מת"א...

אני גרה במושב שלת"א זה שעה+ בשבילי :p וכסף זה כבר מששהוא אחר...

למעלה