הכנתי עוד שני דברים על אמירוששש ויצא לי ממש יאאפה והפעם זה מספיק קטם כדי להיכנס לסורק..חעחע אבל אני כרגע אצל דוד שלי עד הבוקר למה אמא שלי עושה מסיבה מאיזה קומונה או פורום...ניראלי משהו של משפחות ברוכות ילדים... אז אני לא בבית עד מחר... מחר אני יסרוק את הציורים שעשיתי ואני יאלה אותם לפה.. שווה לחכות..חחעחע
שלי??? היא הייתה חברה שלי עד לפניי יומיים אבל היא ממש הרגיזה אותי... אמרתי לה שאני חולללה על אמיר והיא יודעת שאני אוהבת איזה ילד אחד מהכיתה שלי[והוא לא יודע את זה
] והאי כזה אומרת לי מה את אוהבת את אמיר? אז אני לא אוהבת אוהבת....רק מעריצה שרופההה בנשממממהה! אמרתי לה כזה...אממממ.....לאא ממש...ככ... כןןןן!!! אוהבתתתתת! הכי בעולם! חעעחע והיא אמרה לי-ומה עם[לא יכולה לכתוב שם-זה הביטוח שלי שהוא לא יגלה חחח]בקיצור הילד שאני אוהבת.. אבל אמרתי לה אחר כך-תירגעי...לא יצא לי מזה כלום גםא אם אני ארצה וגם אם אפילו הוא ירצה..חעחע בגלל שתי סיבות- 1. הוא בן 32...ו-2...אממ....הוא הומו..לצערי הרבבב!!! ככה בול אמרתי לה... וסטומה הזאת אומרת לי- איכסססס ואת אוהבת אותו??? ואני אמרתי לה כן...מה הבעיה??? אז הוא הומו...מה הוא אשם??? הוא בסך הכל הומו זה הכל... כאילו מיילה אם הוא היה ערבי והיא הייתה אומרת איכס בגלל שהוא ערבי עוד איכשהו הייתי מבינה אותה למרות שגם אז הייתי מפוצצת אותה מכות כי אני שונאת גזענים... אבל למי פאקינג אכפת שהוא הומו??? ועוד איזה בן ז**ה בכיתה שלי ראה אותי כותבת כזה גרפיטי על אמיר אז הוא אמר לי-איכס את אוהבת אותו?? אבל הוא הומו... אז אמרתי לו- כן..נכון.. זה הוא הומו זה לא אני לסבית ה אני אשמה שאני אוהבת אותו??? יצא ככה אתה יודע במקרה... דיי בא לי להרוג את כל הסטומים האלההה!!!! בקיצור עזבו..חעחעח אני שובבבבב חופרת אני צריכה ללמוד להפסיק עם זה... אם מישהו רוצה לשמוע עוד סיפורים נעימים כאלה וחוויות מרתקות כאלה מוזמן לפנות אלייXD חעחע
את מותק ../images/Emo13.gif זה בסדר שאת כותבת אם לא אז
היה לנו משעמם
ואני אומרת ככה שלא צריך להתיחס למי שלא שווה התיחסות תהיה יותר בוגרת ואל תקחי ללב תראי שאת יותר בוגרת וזהו... לי תמיד היו אומרים שאקירה היא שונאת יהודים שהיא ממש לא! זה הכל שטויות של אנשים שממציאים מה שבא להם ! ולי זה לא הפריע כי אני אוהבת אותה ואני יודעת שהיא לא אמרה ... וכמו שאמיר שר בשיר "אור שבקצה הבמה" הוא אומר "... עוד תמונה וגזרי עיתון , רחילות עלי מתוך מקומון, עוד שקרים עליי, ותמונה שלי מחייך... " זה אומר הכל... לדעתי ... כל החרטה שהאנשים אוהבים לדבר עליהם... No fighting
../images/Emo207.gifפליז כנסו ואל תהרגו אותי..חעחע
פתאום נזכרתי בגיימבויז...ובעיקר בשני השירים [היחידים] שאני אוהבת שלהם-שמחה ואשמור את ליבי. אני ממש שונאת שהרבה אנשים מנסים להשוות אותם להיי פייב כי הם לא מדגדגים את מה שהיי פייב עשו!!! ואני ממש לא רוצה להאמין לזה שהם כאילו חיכוי שלהם אבל זה המצב..והאמת אני דיי כועסת על עצמי כי ניראלי שהם דומים קצת להיי פייב וממש לא בא לי לחשוב ככה..חעחע בקיץ קיץ..ניראלכם שהם דומים היי פייב וגיימבויז? כדי שאני לא יהיה פה המוזרה היחדיה..חעחע ואגב..יש לי בזמן האחרון המון שאלות בקשר להיי פייב גם כי אני חדשה פה, גם כי לא ממש יצא לי להכיר אותם וגם כי אני סתם אוהבת לשאול שאליתXD