שבתשלום!

שבתשלום!

השבת יש שבת משפחות בקצרין שזה אומר שבגלל שאנחנו סניף מסכן ונזקק באים מלא מדריכי חוץ, בנות שירות ושל"פים (שמיניסטים לעיירות פיתוח) אז השבת כל אלה באים עם ההורים שלהם וזאת אחת השבתותו האיכותיות! אז... יהיה כיף! שבצ'לום!

elivnat

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

השבת השניה של החופש
שתהיה שבת מלאת אור

elivnat

New member
יאא נוית את זוכרת את זה../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif

אני זוכרת שכל יום שישי המנהלים היו מפרסמים את האוף השבועי ובו היה כתוב תקציר של מה שהיה השבוע בפורום... אחחחח איזה תקופה.. דרך אגב, החודש אני חוגגת שנתיים בפורום

איך אפשר לשכוח?!

ו.. איך שנתיים? הגעת לכאן אחרי, לא? טוב, בעצם, מן הסתם הגעת אחרי.. הצטרפתי בכיתה ו'.. זותומרת אחרי שחזרתי.. זה היה מנהג קדום.. עוד בתקופה שגילת הייתה מנהלת.. *מרגישה כמו סבתא זקנה
*

NaaMuna

New member
שבת שאלוווווםםם../images/Emo13.gif

תנצלו את השבת..ולא רק לשינה..

איך אומרים?

שבת זה נקבה, נכון? אז למה אומרים "שבת שלום ומבורך" ולא "שבת שלום ומבורכת"? לא משנה שתהיה לכם שבת כיף ונעים!!!

המקור הוא -

זכרו את יום השבת לקודשו כי הוא מקור הרכה. והכינוי גוף כאן כמובן מתייחס ל'יום'. שבת עצמה היא נקבה, יום השבת הוא זכר, כך יוצא- יום שבת שלום ומבורך \ושבת שלום ומבורכת. מכאן, האחרון, הגיע.

שרוך

New member
שבת שלום אני חופשייייייי

בס"ד שלום לכולם שיהיה לכולם שבת שלום.... זהו אני מתחיל את חיי האמיתים... גמרתי היום בית ספר סיימתי עם מה שאתם תדעו או לא יודעים שנקרא מבחנים בגרויות... עכשו אני במבחן האמיתי ... החיים... שבת שלום שרוך

שומו

New member
שבתנועה../images/Emo70.gif

שזה דו-משמעי, כי זו השבת האחרונה של נועה, הקומונרית שלנו
.

למעלה