כן, מי חשב שיש מקומות כאלו פה ממש קרוב?
מ משתתףחדשישן2 New member 20/7/07 #23 היי!!! ברוכה השבה הביתה!!! /tapuzforum/images/emo24.gif איזה יופי שאת כבר בבית!!! /tapuzforum/images/emo82.gif !!!
היי!!! ברוכה השבה הביתה!!! /tapuzforum/images/emo24.gif איזה יופי שאת כבר בבית!!! /tapuzforum/images/emo82.gif !!!
ל לא קוראים לי דרור New member 20/7/07 #24 היי../images/Emo70.gif|!../images/Emo24.gif באמת שהתגעגעתי! מה אתה חושב על התמונות? ( יתכן שנכנסת דרך מחשב?)
היי../images/Emo70.gif|!../images/Emo24.gif באמת שהתגעגעתי! מה אתה חושב על התמונות? ( יתכן שנכנסת דרך מחשב?)
מ משתתףחדשישן2 New member 20/7/07 #25 היי דרורית! איך אני שמח שלגמרי במקרה,החלפתי לא מזמן את הטלפון הסלולארי שלי למכשיר מתקדם יותר וטוב יותר! ככה יכולתי לראות את התמונות ששלחת באיכות ממש טובה! הן יפיפיות!!! הקניונים,המצוקים,העננים,משטחי השלג,השמש המבזיקה,הנהר,הסירות,הקבוצה,אתם...
היי דרורית! איך אני שמח שלגמרי במקרה,החלפתי לא מזמן את הטלפון הסלולארי שלי למכשיר מתקדם יותר וטוב יותר! ככה יכולתי לראות את התמונות ששלחת באיכות ממש טובה! הן יפיפיות!!! הקניונים,המצוקים,העננים,משטחי השלג,השמש המבזיקה,הנהר,הסירות,הקבוצה,אתם...
ל לא קוראים לי דרור New member 20/7/07 #27 אם כך גם אני שמחה ../images/Emo13.gif אני מרגישה מצויין, אבל משהו מוזר קרה, אני ערנית ביום ועיפה בלילה.. מוזר מאוד ואיזה אייקונים מגניבים יש לך בפלאפון הזה, בפלפון שלי אין כל כך הרבה אייקונים שאפשר להכניס להטדעות..
אם כך גם אני שמחה ../images/Emo13.gif אני מרגישה מצויין, אבל משהו מוזר קרה, אני ערנית ביום ועיפה בלילה.. מוזר מאוד ואיזה אייקונים מגניבים יש לך בפלאפון הזה, בפלפון שלי אין כל כך הרבה אייקונים שאפשר להכניס להטדעות..
מ משתתףחדשישן2 New member 20/7/07 #28 קראתי את החוויות והסיפורים שהספקת כבר לכתוב עליהם. איזה יופי! מחכים להמשך! ואל תחסכי בפרטים!
ל לא קוראים לי דרור New member 22/7/07 #29 אני אכתוב עוד עם התמונות שאני אביא בהמשך ../images/Emo13.gif