שבתי מן הכפור

שבתי מן הכפור

לאחר תקופה לא קצרה שבה הייתי בעיקר משתתף פאסיבי, עם הודעות פה ושם, ומדי פעם שכאלה, אני חוזר כל כולי לעניינים. ראיתי מה כתבת טייגר לעניין אימי, ואני מודה לך על הדברים. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על נציגי הלגיליזציה שמופיעים מפעם לפעם בתקשורת. ראינו לאחרונה את עדי אליה מופיעה בתכנית של אדם שוב "פרות קדושות" וראינו אתמול את נמרוד קרת (שעד כמה שידוע לי הוא בן זוגה של גב´ אליה) מופיע אצל גבי גזית (עד כמה שאדון גזית הנכבד הואיל בטובו לאפשר למשתתפים לדבר חוץ ממנו). מה דעתכם על ההופעות שלהם ? התרשמתם ? חושבים שיכולים אחרת ? חושבים שהמידע שנתנו בשידורים הוא מלא ? אמין ? משכנע ? אשמח לתשובותיכם. טל

tiger

New member
אתמול גבי גזית בעיקר לעצמו לדבר

אני בכלל לא זוכר שנציג הלגאליזציה פתח את הפה...לשניה שכן נתנו לו לדבר הוא התחיל לומר דברים שיש בהם הרבה טעם רק שלא נתנו לו לדבר.ליפני זה בכתבה על ארד אחד הילדים אמר את הדבר שצריך לדעתי ליזכור :אמרו לנו שאם נעשן גרס יקרו לנו דברים איומים.עישנו ולא קרה כלום אז מה קרה?שיקרו לנו בזה אז שיקרו לנו כניראה בהכל גם במה שהם אמרו לנו על הרואין אנחנו עכשיו לא מאמינים...טוב לא במילים האלה אבל זו היתה רוח הדברים. זה המינוס אחד מהם לפחות של ההסברה בבתי ספר:ההפחדה. ההפחדה לא מביאה לשום מקום ואמא שלך דיברה על זה אבל גם לה לא נתנו ממש לדבר...

למעלה