שבתי הביתה

כוכה

New member
שבתי הביתה

הלילה שבתי מטיול בחו"ל והתחלתי לבדוק מה החסרתי - נוכחתי לדעת שב 11 הימים שלא הייתי עמכם - נדונו כאן כל כך הרבה נושאים חשובים ומעניינים שרק מי שלוקח את הפסק זמן הזה - מבין כמה מצטבר פה, אפילו שאנחנו רחוקים מאד מהאינטנסיביות של פורומי אוכל למיניהם - כמשל. לאור מה שקראתי ודברים נוספים שאגרתי - יש לי הרבה הערות וגם הארות אותן אביא בהמשך, נקווה שלא אלאה אתכם בכך שאעלה שוב נושאים שכבר נחרשו כאן ואולי אף מוצו. אז ככה: פגשתי אנשים בטיולי וסיפרתי להם על הפורום - חלק הנידו בראשם, חלק התעניינו קצת וחלק ביקשו שאברר להם דרך כאן. א. מהי הדרך הקצרה, הבטוחה והזולה להשגת תעודת לידה (שנות ה - 40) ברומניה. ב. מהו מקור ופירוש השם אז´ובל - מאיזמיר תורכיה. (הכוונה לחקר המקור ולא להגעה לאנשים נוספים). תודה.

../images/Emo39.gif ברוכה השבה ../images/Emo160.gif

מקווה שתעברי על כל החומר במהרה. שימי לב לשני הנושאים העיקריים אשר עומדים על הפרק: 1. הסיור לראש פינה; 2. פרוייקט המאמרים למתחילים; אני בטוח ששני הנושאים יעניינו אותך (וגם כל השאר...) כיף שחזרת, ארנון

ornan

New member
ברוכה הבאה-../images/Emo20.gif

מקווה לראותך בסיור שלנו בראש פינה. ארנה

כוכה

New member
הערות והארות לדפים קודמים

א. תודה לכל המברכים. ואתם ברוכים הנמצאים. ב. לארנון - משה כרמי - היה מורה מאד ידוע בעמק. נסה ליצור קשר עם בתו אילה כרמי בעין חרוד מאוחד ו/או עם עזה כהן-רונן מנהלת הארכיון בקיבוץ - לדעתי תענה לך בשמחה ותספר כהנה וכהנה = תוספות. ג. למחפש (לא זוכרת) על 3 העיירות בליטא. ישנו חומר רב בפנקס הקהילות של יהדות ליטא מאת דב לוין. ד. הייתה פנייה ללא תגובה של אדם שמחפש את עברו - נראה לי מאד לעניין שניחלץ כולנו לעזרתו - זוהי מצווה לשמה ויש לנו את היכולת לפחות לנסות לסייע .

הדס ח

New member
ברוכה השבה...../images/Emo140.gif

גם הביתה וגם לפורום.... גם אני הייתי המומה מכמות החומר שהייתי צריכה להשלים כשלא הייתי איזה 12 יום....כנראה שבכל זאת אנחנו די קשקשנים.....
מקווה שאכן תצטרפי לטיול לראש פינה הדס

שרי סילבר

Active member
ברוך שובך, כוכה../images/Emo65.gif בתור המומחית שלנו לבית-הקברות בראש פינה, אנחנו בטוחים שתצטרפי להדריך אותנו...בכל מקרה נשמח לפגוש אותך.

ornan

New member
כוכה נשמח עם תשתפי אותנו../images/Emo160.gif

איפה היית. ארנה

כוכה

New member
תודה תודה../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

לכל מברכי, כולה אירופה לטיול איוורור מהלחץ באמבטיה הרותחת שלנו... וכמו שחזרתי - מיד ניסויי פיגועים איומים בסביבה האזורית וגם המקומית.... לשרי - בעניין ראש פינה אני כלל וכלל לא מומחית. בסה"כ הלכתי לטייל שם וביקרתי בבית הקברות בגלל השמות שהעליתם בפורום. אנחנו באמת צריכים שיהיה שם מומחה לצידנו שידריך ויספר. אורנה - האם יש לך מישהו שיסייע. והאם אפשר- אפילו שזה יום ששי להפגש עם הארכיונאית?

לאחר שיחתי עם הארכיונאית השבוע

לא ניתן להיפגש איתה - או רק להציץ בארכיון - ביום שישי. ארנון

למעלה