שבתי!!!!! אנשים מה קורה???? יש לי עכבר!! ועכשיו סוף סוף אני אהיה כאן כל יוםםםםם!!!
B BaBa LiVe New member 2/4/03 #1 שבתי!!!!! אנשים מה קורה???? יש לי עכבר!! ועכשיו סוף סוף אני אהיה כאן כל יוםםםםם!!!
נ נריה פי New member 2/4/03 #2 ברוך השב דן!!! אפשר להגיד את זה? (את מה שבכותרת? oh well...) בקיצור, טוב ששבת מן הגלות. (חחחח.. משום מה התחשק לי לכתוב את זה!) אני מזבלת יותר מידי את השכל, אז אני יפסיק עכשיו.
ברוך השב דן!!! אפשר להגיד את זה? (את מה שבכותרת? oh well...) בקיצור, טוב ששבת מן הגלות. (חחחח.. משום מה התחשק לי לכתוב את זה!) אני מזבלת יותר מידי את השכל, אז אני יפסיק עכשיו.
S symptoms New member 2/4/03 #4 הפעם זה לתמיד? רןןןןןןןןן מה קורה איתך? העכבר סוף סוף עובד? איזה יופי!!!!!!!!!!! תהיה כאן הרבה (כמו מקודם) וגם באייסי רעות ששמחה שהעכבר שב לעצמו
הפעם זה לתמיד? רןןןןןןןןן מה קורה איתך? העכבר סוף סוף עובד? איזה יופי!!!!!!!!!!! תהיה כאן הרבה (כמו מקודם) וגם באייסי רעות ששמחה שהעכבר שב לעצמו
U UnderLittleJunkie New member 3/4/03 #5 סוף סוף ברוך שובך (אני מקווה שזה הפעם סופי) ונריה אני דן! זה שחזר זה רן! <זה בסדר אני מבין אותך, אני ממש גרוע בשמות וזה קורה לי הרבה>
סוף סוף ברוך שובך (אני מקווה שזה הפעם סופי) ונריה אני דן! זה שחזר זה רן! <זה בסדר אני מבין אותך, אני ממש גרוע בשמות וזה קורה לי הרבה>