שבתות דירה

שבתות דירה

שלום לכולם.... (וגם לאח הגדול..חח) סתאאם. רציתי לדבר על תופעה שקורת הרבה לאחרונה, ואף מדוברת כאן בפורום, אני מדבר על שבתות שחברים מסוימים עושים ואז מזמינים חברים אחרים לעשות איתם שבת.. בדירה שלהם בד"כ לבד... אני מברך על הרעיון אני מאוד אוהב לעשות שבתות עם חברים, רק שלאחרונה הרבה חברים כאן חוו שבתות לבד כי פתאום מי שהיה אמור להגיע לא הגיע... אז בתור אחד שזה כרגע קרה לו, חבר טוב שלי היה צריך להגיע אלי לדירה שלי... ובסוף הוא התקשר ואמר שהוא ממש חולה... עכשיו הקטע המעצבן הוא שכבר בישלתי אוכל לשבת הזאת והתכוננתי נפשית ופתאום אני מוצא את עצמי לבד, אז קודם כל מזל שיש לי למי ללכת לארוחות פה כי לא בא לי להיות לבד... אבל הייתי יכול להתעצבן ולא לדבר איתו או לעשות לו סרטים, אך בחרתי רק לאחל לו רפואה שלמה ושאני מאוכזב... אגב החבר הזה סטרייט. אז אחרי כל החפירה הזאת... אני רק רוצה להגיד שזה לא כל כך נורא לעשות שבתות לבד, אני אגלה איך זה השבת.. ויש קצת שקט ואפשר לעשות מה שבא.. אז זה גם קצת כיף... אם מישהו רוצה לבוא אז לדבר איתי בפרטי (למרות שאני לא מכניס אנשים שאני לא מכיר אלי הביתה)... שתהיה שבת שלום לכולם!!! נ.ב בהצלחה לאלירז שדה מחר בהדחה!!!!

אוהו! איזה ריב היה לי ולחברתי על ה"אח"

"אפילו נשיקה לא הבאת לי שנכנסתי" חע! אבל זה לא פ'ר, אמרתי לה שלום
וגם וגם.. אני יודעת שהיא שונאת את זה.. אז הזמן היחידי שאני רואה זה שהיא לא נמצאת בכ"א כרגיל אח"כ הייתה השלמה השלמתית שפתאם באמצע קלטנו את השכן שוב בחלון.. יאק!! לא נעים! ואגב, אני סתם כותבת "ריב" זה ממש לא רציני. אוף , בא לי לריב! למי יש אומץ?????????????????????? בקשר לשבתות זה באמת כיף לבד, אני במקומך הייתי מביאה מכות לחבר שלך אבל זו רק אני. בקשר לשבת הזאת, בכיף הייתי נשארת לבד פה. אבל העיניין שאני לא יכולה להישאר פה בכלל!!! בכלל לא! ואז נופלים על מארחים אחרים
פעם ראשונה בחיי! ר-א-ש-ו-נ-ה! ושלא תהיה עוד.. בכ"א אתה באמת אוהב את אלירז? גו-אל ויהי מה!! אין על ארז
פשוש!!

רק אלירז לגמר!!!

אני מקווה שלא יתעצבנו עלי פה... שאני מכניס את האח הגדול לפה... בכל מקרה.. אני גם שונא להתארח כי לא מרגישים בבית וזה די מעצבן... אבל אולי יהיה כיף לכי תדעי

למה? אתה צריך אישור ממישהו??

אין לי בעיה להתארח, יש לי בעיה ליפול על אנשים
למרות ש.. היא הייתה אמורה לבוא אילנו , והיא הציעה שנבוא, אבל בכל זאת.. ובטוח! בטוח יהיה כיף! (ארז לגמר
)

everything4u

New member
ארז???

מה את גנובה? מה נסגר איתך??? הוא כזה נעל... אלירז לוקח את המיליון. נ-ק-ו-ד-ה !!! ואגב, להצביע במרץ לאלין ואלירז ולהעיף את איילה!!!

אתה באמת מצביע?

הכל חארטה! רציני! ואם אתה לא מאמין אז תן לילדים לעשות את העבודה
וכן ארז תותח לדעתי, חפרן חפרן אבל מותק של בחור..

everything4u

New member
../images/Emo46.gif

מה מותק בו??? בהתחלה חשבתי ככה... נראה לי את לא עוקבת מספיק... הבן אדם כל כך מרוכז בעצמו וחושב שהוא איזה גיבור-על... מדבר שטויות בלי סוף... ויאללה תני סמס אחד לאלין... כולה שקל...

avitano

New member
בתכלס אין צורך עכשיו להצביע לאלירז רק לאלין

אין סיכוי שאלירז יעוף מחר אבל אלין כן כל המעריצים של אלירז יצביעו לו אבל לאלין אני לא בטוח כמה יצביעו וחייבים שאיילה תעוף הביתה כבר

מה רע? זה תוכנית טלויזיה

לא בחירת אדם איכותי לחיים! אני חושבת שאותו כיף לי לראות על המסך אתה רואה את גואל בגמר? בלעכס!!! לא!!! זו תחזית גרועה!!! מילא אלין שהיא מותק אבל אתה באמת רוצה שאני אסמס לה? יהיה פה סכסוך משפחתי
"את כמו גבר, לא יכולה לעשות 2 פעולות יחד כשאת רואה את האח הגדול"
בקיצור- ויהי מה! רק ארז באנרגיות חיוביות!

ארז??

//לארז מספיק המקום שהוא הגיע עד עכשיו זה מאד מכובד בשבילו והגיע הזמן ללכת סטייל מורן מזוז מכוכב נולד מגיע שלב שצריך להחליט בצורה אובייקטיבית! אלין חמודה אבל באמת שאין סיבה לתת לה את הניצחון היא עדיין ילדה ולא הכי בשלה בלשון המעטה, גואל אין לי מושג למה אבל עושה רושם שהוא עדיין שם רק בגלל שהיו אחרים יותר לשנוא ממנו והוא נהנה מהספק והגיע עד הלום... מה שנשאר זה פותנה ואלירז שבאופן שרירותי הייתי רוצה שאלירז ייקח אבל גם אם פותנה תיקח זה יהיה בסדר מבחינתי... עד כאן בלה בלה...

סרוגי היקר...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo2.gif/tapuzforum/images/Emo6.gif/tapuzforum/images/Emo3.gif/tapuzforum/images/Emo4.gif/tapuzforum/images/Emo197.gifאם היית מוקדם יותר אולי הייתי שוקל להגיע אליך ולעשות אצלך שבת עם חמשת ילדי (כל קשר בין הפרצופים בתחילת ההודעה לבין ילדי הוא מרי בהחלט) אהה והדוס ההוא זה לא אני,‏ פשוט לא מצאתי סרוג באמוטיקונים.‏ אצנו כבר הכל מוכן ומזומן לכבוד שבת קודש.‏ פעם הבאה (מקווה שלא תהיה עוד פאשלה כזו) תודיע בבוקר ונתרגן בהתאם...‏ חחחח ‏:‏)‏ ‏

Nחמן

New member
יודע מה?

רק תרים טלפון ו... אתה מוזמן!...
Nחמן (nun שמאלית...
)

למעלה