שבתבבוקר יום יפה

NAVVAN1

New member
שבתבבוקר יום יפה

השכן שלי נכנס , זה שגר על הגג, "תגיד" אמר "ובבקשה,אל תחשוב שזאת חוצפה , אבל השלט שתלוי לך על הדלת מלאכה , זה שמצדו האחד כתוב פתוח, ומצדו השני תכף אשוב , שמת אותו בצידה הפנימי של הדלת ולא בצידה החיצוני, " מוזר ,חשבתי לעצמי, מה קפץ עליו? ,בחור שקט שבקושי מוציא מילה, התחתן לו גם עם בחורה עדינה כמוהו, בהודו, בבוקר כשיורד, אומר שלום תוך כדי הליכה, לא עוצר לשמוע ברכת בוקר טוב שלי, וממשיך. מה מציק לו בשלט שלי, על דלת שלי?, מעניין שדווקא הוא, שראה, דווקא הוא שאליו לא התכוון השלט, מתלונן עליו. "מה לא רואים?" שאלתי אותו, "כשסגור ואתה איננו, לא רואים, וכשפתוח מה זה חשוב אם כתוב פתוח? ובטח לא נכון כשמסובב הצד של השלט שבו כתוב תכף אשוב, " אמר ברצינות, בלי חיוך, כאילו חשוב לו להסביר , לא לי, לעצמו. שתקתי הוא החל לחייך, " שנה טובה לך" אמר. "שנה טובה" עניתי שנה טובה לאנשי הפורום הקוראים,אותם הנסתרים, ששמותיהם בדפים כאן, לא מגלים שנה חדשה בה אבקש, שגם אתם תצטרפו למעגל המספרים

שבת מבורכת גם, ומזכיר לי סיפור..

כשנולד בני הבכור ואני צעירה מאד הייתי, כל היום דיברתי עם הרך הנולד. כשהפשטתי וכשרחצתי, כשהלבשתי, וכשהאכלתי , , כך סיפרתי לו עלינו הוריו ועל העולם. ויום אחד דפקה לי בדלת השכנה, ושאלה שאלה: תגידי, היא אמרה, עם מי את מדברת כל היום ואת לבד. עניתי, אני לא לבד , תינוקי עימי, ענתה ושאלה,? תינוקך? הרי הוא תינוק, איתו את מדברת ומספרת? ואני חשבתי... מה חשבת ? שכנה, שאלתי, והיא הלבינה כמו הקיר והלכה לה משם בבושת פנים... ובני עבר את הארבעים שנה. שנה מבורכת לכולם,

למעלה