שבתאי???

ozmiri

New member
שבתאי???

אני רואה שאתה כאן ..אולי תסביר לי מה פירוש הג`ונו על הירח בבית 7 אני יודעת שהגונו הוא התחייבות אבל מה הוא אומר שהוא מעל( במעבר על הירח הוא באריה כרגע- יצא מסרטן??

באמת שאלה מעניינת...

רק שאין לי מושג מה זה הג`ונו הזה.. סורי.. :-( אבל למה שלא תסבירי לי? אשמח לגלות משהו שעדיין לא ידעתי.. :) שבי

ozmiri

New member
ג`ונו-*

כוכב הגונו, מסמל שותפות חוקית, נישואין, נאמנות התחייבות , קינאה, רכושנות, וכוחות המייצבים יחסים- נתקלתי בו בתוכנה שנקראת אסטרולג 5.40 אני רק מנסה להבין את המשמעות של כוכב זה במעבר על הירח הלידתי אמנם הוא בבית השותפיות_ בית 7 אבל מה הוא אומר כשהוא במעבר על הירח_ רגשות??? דרך אגב הוא נראה במפות בצורת כוכב עם רגל משהודומה ל- *

Tal_Ya_Tal

New member
* השם הוא יונו B-) (הרה) ;-)

(כמובן שבאנגלית הוא נרשם: JUNO ) היי מירי, יונו איננו כוכב. הוא אסטרואיד. הוא אחד מארבעת האסטרואידים הגדולים המצויים בחגורת האסטרואידים שבין מארס ליופיטר. ארבעת האסטרואידים הללו מסמלים ארכיטייפים נקביים ואילו יונו, קרויה על שם האלה יונו (הרה) אשתו של זאוס (יופיטר)-מלך האלים. יונו מסמלת אשת- איש (אשה נשואה). אשה הלוקחת אחריות כלכלית ועושה החלטות עבור בעלה. היא קשורה בחידוש מערכות יחסים, רגנרציה ואיחוד חיצוני עם הזולת. היא מבטאת את הצורך בקיום מערכת יחסים מינית-מונוגמיים עם בן זוג אחד ואיחוד זהות אתו, המעניק לה סיפוק. יונו קשורה במימוש של `טאנטרת המין`. הפיכת המין לאמנות רוחנית. בבית השביעי היא מציינת העמדת ערכי הזוגיות בדרגה ראשונה בסולם הערכים ומדגישה בכך את הצורך של הירח להנשא בגיל צעיר ולקיים מערכת זוגית שתמשיך ותנציח את הקשר של הורה-ילד עם בן הזוג. מערכות היחסים הופכות להיות העניין המרכזי בחיים ותיתכן גם שותפות עסקית עם בן הזוג, כשהצורך בשיתוף פעולה ואינטגרציה מלאה, הוא צורך שנבנה כבר בחיים קודמים ועשוי מעט `לחנוק`. בהקשרים עם הירח, נוצרת רגישות אמוציונלית מוגברת במערכות יחסים. השילוב הזה מעיד, שהסיפוק הרגשי-אמוציונלי שלך מגיע דרך בניית מערכת יחסים יציבה וארוכת טווח. יש לך נטייה למשוך אלייך אנשים שהם בעצמם רגישים מאד. לעתים תכופות, בן הזוג יראה לך רגיש ובעל מצבי רוח קיצוניים זוהי השתקפות. (דומה מושך דומה). באופן עקרוני, מירי, אני ממליצה לך לא להשתמש במפות הללו כרגע. (אני מתכוונת של אסטרולוג 4.5 ) כי למרות שהמפה מצויינת, היא כוללת בתוכה כל מיני נקודות כמו אסטרואידים, כוכבים אורניים ונקודות מוקד וכו` שגם אסטרולוגים ותיקים ומיומנים, אינם משתמשים בהם בשימוש יומיומי, אלא רק על מנת לבדוק דברים ספציפיים מאד ולא ברורים במערכות יחסים או בקשרים בין הורים-ילדים וכו`. אם את רוצה מפה LINE- ON יש את האתר www.astro.com שאפשר להוציא בו מפות. או פני ליואב ברצ`יק באתר www.mystic-age.com לקבלת מידע על רכישת תוכנה אסטרולוגית רצינית יותר. (אני ממליצה בחום על `קסיופיאה`). L&L TALYA

ozmiri

New member
הרה-ג`ונו/ הבהרה

השאלה ששאלתי על הגונו בבית 7 במעבר על הירח -אננו שלי- אלא מפה של גבר, עניתם לי על הירח שזה מסמל אולי סגירת מעגל עם האם ויתכן רצון להרות איך זה אצל גבר- גם דמות אם או שיתכן לאישה, האם זה יבטא שוב רצון לילד נוסף? אצלי הגונו הלידתי אומנם בבית 7- קשת אבל לתאריך שבדקתי הוא בבית 2- סרטן אז... כשהוא במעבר על אורנוס לידתי במולה אורנוס(בית 8) במפת השמים- לי זה נראה ..לפי ההסבר שלכם..כמו ``לקיחת אחריות כלכלית בדרגה של קבלת כספי-ירושה מבין זוג? ..למה ירושה? כי יש אורנוס גם ב2 וגם ב-8????????

ג`ונו הוא לא כוכב, אלא אסטרואיד

במקרה שלך הוא מייצג גישה מאוד ספציפית לנישואין בבית 7, אבל לא רק לנישואין - בגלל המעבר על הירח הוא מעורר רגשות הקשורים לאמהות. זהו זמן לסגור מעגלים רגשיים עם האם, להבין אותה יותר, ואולי עמוק בפנים זהו גם זמן בו את רוצה או מרגישה צורך בילד, ומוכנות רגשית רבה יותר. בעקרון רוב האסטרולוגים - ואני בתוכם - לא משתמשים באסטרואידים : יש כל כך הרבה חומר גם כך, וזה יותר מבלבל באינפורמציה שזה מוסיף, מאשר נותן.

ELY

New member
שבי...

קראת את ההודעה שהשארתי לך באי סי?

למעלה