שבתאי!!! היית מקסים!!!

מובחרת

New member
שבתאי!!! היית מקסים!!!

צפיתי בך בתכנית הבוקר. ייצגת אותנו נאמנה, מלא ביטחון עצמי...יישר כחך.

hemi32

New member
נחמד ויפה, כל הכבוד ..

אף אחד לא ביקש כאן רעיון מייצג, אני גם לא רואה בכך משהו שמייצג קבוצה זהו ייצוג עצמי הולם וטוב, שעושה פרסום נחמד לספר ולאיש שמאחוריו.. זה שבא כאן בתלונות חי כנראה עוד בתוך הבוץ הדתי/חרדי הרואה כל פרט כחלק מקבוצה ומושגים כמו חילול ה' עדיין לא נכחדו ממוחו מאז ינק חלב .. צאו מזה, כל יוצא בשאלה שמקבל חשיפה, זה בריא, טוב ומקדם את האינטרסים של כולנו ומצביע על התרחבות התופעה ונותן אומץ ותעוזה לאלו שבדרך .. כל הכבוד שבתאי, היה שלם עם עצמיך ועם מה שאתה , היית 10 ב 10 !

barr1969

New member
תכין את עצמך,

לעוד סדרה ארוכה של ראיונות. הספר מעורר כנראה יותר גלים משציפית. המון הצלחה.

uty76

New member
ותזכור את דברי אושו:

אין פרסום טוב ואין פרסום רע - יש פרסום

אבזץ

New member
כפרהעליך, שבתאי,

שכנעת אותי לקנות ת'ספר. טוב, גם ככה הייתי קונה, אבל הראיון עשה לי חשק לרוץ ולקנות. בהצלחה

נתנו פה קישור לראיון שלך ../images/Emo13.gif

לא ראיתי במקור אבל ראיתי את הקישור לראיון. היה ראיון נחמד. אבקש לקנות עבורי את הספר שלך. בהצלחה.

הראיון בקישור קטוע.

משום מה הראיון נקטע באמצע. אכן שבתאי התרגש ובשלב מסוים אפילו אמר בחן הרב האופייני לו ששכח מה שרצה להגיד. אני רוצה לראות את הצנחן הטרחן בראיון ראשון בטלויזיה מדבר בצורה שוטפת בלי להתרגש. חוצמזה, השירות הטוב ביותר של שבתאי לנושא (לפחות בראיון) הוא ההבהרה שמדובר אצלו בתהליך מעמיק וברור של בדיקה מחדש של האמונה שהוא חונך עליה. זה יכול לעזור להפריך את הדימוי שהחרדים אוהבים להדביק ליוצאים לשאלה כאילו כולם יוצאים בעיקר בשביל בילויים, בחורות ושאר דברים ריקניים לטעמם. בקיצור, שבתאי, לך הלאה מחיל אל חיל ותמשיך להעביר את המסר שלך. לאור ההתלהבות כאן אני משוכנע שתעבור את רף המכירות שממנו תתחיל להרויח. ביחוד אם כל אחד שיקנה את הספר יספר עליו לחבריו וישכנעם לקנותו. מחכה לך ביום רביעי בדרמה בני

mareto

New member
ואידך זיל גמור ../images/Emo8.gif

או את השאר תקראו בספר
שבתאי מסיים את המשפט ואומר שלא מצא בחנות ספרים ספר שיתאר את תהליך היציאה בשאלה על כל לבטיו ופקפוקיו, וכתב את הספר למען מי שיגיע למקום הזה של הלבטים. וכאן מסתיים הריאיון. הקלטתי במחשב בכרטיס טלוויזיה ולחצתי על עצור מיד לאחר שנגמר הריאיון. מסתבר שצריך לחכות ולהקליט עוד קצת לפני שעוצרים את ההקלטה (עכ"פ במחשב שלי).

laife

New member
גם אצלי

נקטע בהתחלה כ15-20 שניות. ההקלטה יצאה גרוע אין טעם להעלות אותה.

שבתאי

New member
ערב השקה לספר...

היום בבוקר צפיתי, מיד אחרי הראיון, בעצמי, וממש לא הייתי מרוצה, הוא היה נראה לי נוראי. צפיתי בו עכשיו והוא, משום מה נראה לי הרבה יותר טוב... איך שלא יהיה, ערב ההשקה המרכזי, החגיגי, חתקיים בסניף הספרייה של צומת ספרים בדיזינגוב סנטר ב30/1/07 כולם מוזמנים לבוא ולחגוג... עידכון על ערב חגיגי לחברי פורום בלבד יתקבל בקרוב... אני נמצא כעת בתקופה מאוד מתוחה, ומאוד עוזרת לי התמיכה כאן, תמיכה מבית. אז ממש תודה רבה.

אני מגיע, אל ייפקד איש!

רבותי, אנא רשמו ביומן ותאמו לא לעבוד באותו יום. בואו בהמוניכם לשמח את אחינו המוכשר.

ש חף

New member
הייתי שם היום

אחרי שבסטימצקי נגמרו כל העותקים!! המוכר כולו קפץ והתלהב מ "שבי" - זה היה מצחיק. התחלתי לקרוא ואני נהנת. אני גאה בך,איש :)

justchip

New member
לא יודעת על הראיון

אבל הספר בינתיים ממש מוצא חן בעיני (קניתי אותו לפני שעות ספרות וכבר הגעתי לחצי וזה כבר מעיד על משהו)

justchip

New member
סיימתי את הספר

הוא עזר לי להבין מעט מהיכן מגיעה יהירותם של בחורי הישיבות (ובכך גם להבין יותר את אחי) ואת הדרך בו נלמדים דפוסי ומחשבה מסוימים כדפוסי המחשבה האולטמטיבים, כך שהחושבים בצורה שונה ולא בדרך הנלמדת נתפסים מיד כטפשים רפי שכל, פועלים רק עפ"י הרגש או כאנשים ישרים אך חסרי מחשבה עצמאית.

למעלה