שבתאי בחדרי חרדים...

אפריל11

New member
קראתי מה הם כתבו.

למה הם כותבים על פסיכולוג מפורסם? יש בספר על פסיכולוגיה? איפה משיגים את הספר? אני חושבת לקנות אחרי מה שהם כתבו. בסטימצקי יש אותו? אולי הייתי באה להשקה אבל כועסים עלי בגלל מה שכתבתי על הפוליטיקה.

נו בחייאת

הצחקת אותי מה את מתייחסת לחרדים ברצינות? בא אני אתן לך דוגמא למשפט מפורסם של חרדים "בשום אוניברסיטה מלבד בישראל לא מלמדים היום את תורת האבולוציה"? ברור לא? מתי הם ראו אוניברסיטה מבפנים?

כשבאו לאסוף כסף

מדינה מטומטת! אתמול אני מזפזפ בערוצים פתאום אני נופל על ``ערוץ קבלה`` שהמטיף בו הוא לא אחר מאשר רן רינת מערכים. חוצפה! אני צריך לאכול את הלוקשים שלו? אם התוכנית של אורי גלר קיבלה ביקורת שהיא עושה דברים עם השפעה מסוכנת על הציבור קל וחומר תוכניות דת כאלה ואחרות. אנשים לא מבינים שההרצאות האלה זה מניפולציות פסיכולוגית ורגשיות מסוכנות. שמשהו יסביר לי למה ערוץ אגו צריך קוד וזה לא?

אפריל11

New member
מי רואה אותם? פעם היה ערוץ תכלת

נתנו לנו אותו בחינם והיה משעמם עם סיפור אהבה עם רבנים. אחרי חודש שאלו אם אנחנו רוצים לשלם כסף ואמרנו שלא. אני חושבת שלא רואים אותם.

אפריל11

New member
מכל הכתבות החלטתי לקנות את הספר

אין לי סבלנות לקרוא ספרים ארוכים על פילוסופיה אבל קראתי היום את הפרק הראשון ואת מה שהם כתבו והחלטתי לקנות. בהחלה חשבתי אפילו לבקר בהשקה כי בדיזינגוף סנטר יש את חנות הבגדים שלי ואחרי הקניות אני יכולה לבוא אבל אני חושבת שאקנה בשקט ולא אשאר להשקה. החרדים בחדרי חדרים נראו יותר חכמים מאחרים אבל אם הם משקרים אני חושבת שזה בכוונה. הם מצחיקים כשהם משקרים כי כל תורת האבולוציה הגיעה מחו"ל ולא מישראל וכולם יודעים את זה. לשקר אין רגליים או אומרים שיש לו אף ארוך. כמו סיפורי אורי גלר. :)

כועסים עלייך???

את צוחקת או מה?? מי כועס כאן? זהו פורום עם דעות מנוגדות לגיטימיות לחלוטין בואי תהני , תפגשי את החומר האנושי הטוב ממנו מורכב הפורום.

מתלבט13

New member
חיים צודק

המריבות והמכות הם חלק מההווי החברתי כאן. לא כועסים עליך אתה לא קיים. באמת, המריבות הם ברוח טובה (אלא אם כן אמרת כאן על מישהו שהוא אנס קטינות, מכוער/ת, או מחב"ת [=מחזיר בתשובה מהסוג הגרוע = אונס יוצאים לחזור לדת]. יש נושאים שלא סולחים עליהם)

אפריל11

New member
רק אמרתי שצריך אישה שתהיה נשיאה

זה הכל. אבל ראיתי שכעסו עלי.

שבתאי

New member
הם כותבים וכותבים וכותבים

ובעצם מוכיחים כמה אני צודק. אני זוכר שפעם מישהו שאל אותי "איך אתה יוצא בשאלה, הרי הבבא סאלי היה מקים משותקים מכסא הגלגלים" ואני אמרתי לו "הוא לא הקים" הוא שאל "מה נראה לך כולם ממציאים?" אמרתי כן, ועכשיו כשאני קורא את השרשור, אני מבין למה - הם, החרדים, ממציאים, פשוט כך. מחד מאשימים אותי בכך שאני "שקרן" ומאידך, באותה הודעה, הם משקרים-והם יודעים שהם משקרים - הלוא זה שכתב "פסיכולוג כתב את הספר וכו'" הוא הרי ידע שהוא ממציא - לא? ובאותה הודעה, בלי להתבייש, הוא קורא לי שקרן... מוזר...

הכי מצחיק מה שכותב שם אחד

"אני לא מבין למה אתם נותנים לחלאה הזה שבתאי שמו יאה לו (כמו שכתבו התוספות בגטין דף י"א. ד"ה שבתאי גרסינן דשבתי שם ישראל הוא בכמה מקומות אבל שבתאי הוא רוח רעה כדאמרינן בפרק כל הבשר)"

למעלה