שבר מאמץ?

someoneeeee

New member
שבר מאמץ?

שלום לכולם, כבר כתבתי פה בעבר. אני בן 17 משחק כדורגל בערך 4-5 בשבוע. לפני כחצי שנה- שנה הרגשתי כאבים עזים בצד הפנימי של השוק כלומר ממש בעצם. האורטופד אמר לי לנוח שבועיים-שלושה כי אולי יש סכנה לשבר מאמץ. לאחר שנחתי חזרתי לפעילות הכאבים שלי חזרו ונשנו מדי פעם לאחר הפעילות, לכן חזרתי שוב לאורטופד ששלח אותי לעשות בדיקה ששכחתי את שמה (בדיקה שנכנסים בא כמו למין תנור כזה ומצלצים את הרגל) הבדיקות מצאו שאין לי שבר. נחתי בתקופה הזאת בערך שלושה שבועות וחזרתי לפעילות ולפעמים יש עוד כאבים, שאלתי את האורטופד אחרי הבדיקות והוא המליץ לי לנוח וגם אמר שיכול להיות שמדובר בגדילה ויפסיק בגיל 18. עכשיו השאלה שלי היא מה לעשות שאני מרגיש כאבים? האם כל פעם אני צריך להפסיק פעילות? אין איזה משחה/גלולה שתעזור לי אולי? אני כבר ממש משתגע מהדבר הזה, זה בשני הרגליים.

כאבי שוקיים

טיפול פיזיותרפי ושימוש במדרסים מתאימים יכול למנוע או להפחית כאב. לפעמים אין ברירה וצריך לעשות הפסקה בפעילות. אחרי הפסקת פעילות מאוד חשוב לחזור בהדרגתיות לעומס המלא.

someoneeeee

New member
תודה רבה...

יש לי כבר מדרסים כבר כמה חודשים טובים, כמה זמן הפסקה אני צריך לערך?

מדרסים

שלום רב, יכול להיות שהמדרסים שהוכנו עבורך לא מתאימים לך. מדרסים יש רבים ושונים והם נבדלים זה מזה בחומרים, בשיטות העבודה וברמתו המקצועית של האמן אשר מכין אותם. אני מפנה אותך למאמר שיעשיר את ידיעותייך בנושא. בברכה, יעקב חיים וינברג- מומחה לפתרון בעיות רגלים.

someoneeeee

New member
תודה רבה...

עשו לי מדרסים בשיטה עם הספוג, על איזה שיטה אתה ממליץ לספורטאים?

למעלה