שבר ב-mt5
שלום לרופא....
ביום חמישי האחרון מעדתי ושברתי לפי הרופא את עצם mt5 ברגל ימין. לפי הרופא השבר הוא ללא תזוזה. לא ראיתי את הצילום, אבל לפי מיקום הנפיחות השבר נמצא בצד שרחוק מאצבעות הרגליים, קרוב יותר לעקב...
הרופא הזהיר לא לדרוך על הרגל כדי לא לגרום לתזוזה של השבר ולסיבוך נוסף.
הרגל שלי חבושה מאז עם תחבושת אלסטית (ללא גבס). כאבים ברגל במצב סטטי עברו בערך ביום שבת...
היום ניסיתי קצת להניח את הרגל על הרצפה (בשבת זה כאב מאוד, רק ההנחה של הרגל, היום פחות)...
השאלות שלי, בבקשה:
1. כמה זמן צריך לחכות לפני ניסיון דריכה על הרגל מבלי לגרום נזק?
2. כמה זמן אני אמורה להיות מושבתת בבית לפני שאוכל לחזור לעבודה (השבר ברגל ימין ואני צריכה לנהוג, מעבר להליכה)
3. קראתי באינטרנט שיש צורך בנעלי הליכה מיוחדות לשבר כזה, האומנם? מתי שמים אותם?
4. מהו בדרך כלל זמן ההחלמה עד לחזרה לשגרה נורמלית (חיים רגילים של עבודה וכו', לא ספורט)
תודה רבה על תשומת הלב והמענה
שלום לרופא....
ביום חמישי האחרון מעדתי ושברתי לפי הרופא את עצם mt5 ברגל ימין. לפי הרופא השבר הוא ללא תזוזה. לא ראיתי את הצילום, אבל לפי מיקום הנפיחות השבר נמצא בצד שרחוק מאצבעות הרגליים, קרוב יותר לעקב...
הרופא הזהיר לא לדרוך על הרגל כדי לא לגרום לתזוזה של השבר ולסיבוך נוסף.
הרגל שלי חבושה מאז עם תחבושת אלסטית (ללא גבס). כאבים ברגל במצב סטטי עברו בערך ביום שבת...
היום ניסיתי קצת להניח את הרגל על הרצפה (בשבת זה כאב מאוד, רק ההנחה של הרגל, היום פחות)...
השאלות שלי, בבקשה:
1. כמה זמן צריך לחכות לפני ניסיון דריכה על הרגל מבלי לגרום נזק?
2. כמה זמן אני אמורה להיות מושבתת בבית לפני שאוכל לחזור לעבודה (השבר ברגל ימין ואני צריכה לנהוג, מעבר להליכה)
3. קראתי באינטרנט שיש צורך בנעלי הליכה מיוחדות לשבר כזה, האומנם? מתי שמים אותם?
4. מהו בדרך כלל זמן ההחלמה עד לחזרה לשגרה נורמלית (חיים רגילים של עבודה וכו', לא ספורט)
תודה רבה על תשומת הלב והמענה