שבר בעצם הסירה....

asus8

New member
שבר בעצם הסירה....

לאחר 3 שבועות מהתאונה התגלה שבר בכף היד, בעצם הסירה, בשליש האמצעי (שבר נפוץ יחסית, ודי מסובך ואיטי להחלמה.).
כרגע מגובס ובעוד חודש+ נדע אם כדאי לנתח.
בכל מקרה החודשים הלא מעטים הקרובים יהיו נטולי רכיבה...:(

אשמח לעצות ממי שכבר חווה (כאמור, שבר נפוץ מאוד בעולם הספורט ובכלל. כאשר נופלים עם יד מושטת קדימה). כעבור כמה זמן חזרתם לרכוב?

ברייס למפרק- מישהו התנסה עם אחד כזה? די ברור לי שלמען השקט הנפשי אאלץ לרכוב עם ברייס (מה גם שזו יד שמאל- פחות מגביל אני משער)...

רק בריאות

המחשמל 64

New member
מנהל
אני אמנם לא עברתי שבר כזה כאמור עברתי ארועים

קשים מזה ברכיבה ו/או כתוצאה ממנה על בטוח תחלים ותשקם את היד.
מה שידוע לי בגלל בעיות אחרות בשורש כף היד(גידים וכו') שזה מקום בעייתי גם בגלל מגבלת זרימת דם. יש אזורים בגוף שיש להם החלמה מיטבית ביחס לאחרים לאור זרימת דם טובה בעיקר בשברים.
לגבי השורש עצמו בו נקווה שלא תזדקק לניתוח(פלטינה וכו').
החלמה מסיפור כזה יכולה לקחת חודשים עם השיקום להערכתי סביב חצי שנה.
אתן לך דוגמא את עצמי היות וכפי שציינתי יש לי בעיות תדירות בשורש היד בעיקר בימנית אני רוכב למרות החוסר נוחות הקל בסיבוב מצערת בעיקר בעמידה עם כפפות ממוגנות של EVS .
תסתכל גם כאן בקישור יש מוצר וגם מצד ימין למטה במסך תראה מוצרים נוספים המיועדים לתמיכה/הגנה לשורש כף היד.
רק בריאות !

asus8

New member
אני אכן מתכונן נפשית לחצי שנה ללא אופנוע...

לגבי הEVS- אחלה כפפות, היו לי כאלה, אבל לא נראה לי שהיו מונעות את הפציעה. הן יותר מורידות מהעומס ומונעות כאבים ממכות קטנות/שטחיות.

אני מתכוון לברייס של ממש. בכל מקרה, אני מקדים את המאוחר- יש עוד תקופה עד שאצטרך לרכוש אחד כזה.

בנתיים אשמח לשמוע מחבר'ה שחזרו לרכוב לאחר שבר כזה.....בשביל האווירה....

מיכהWR

New member
אני סדקתי את הסכפואיד ביד ימין

לקח זמן לאבחן את זה (גילו את הסדק רק בMRI). לא זוכר כמה זמן גבס רק זוכר שהאריכו את התקופה שוב ושוב ושוב..
היום זה נעלם לחלוטין.
בקיצור לא תענוג גדול, כמה חודשים עד שתחזור לרכב.
תזכור לתבוע, זה נחשב נכות השבר הזה.

מיכהWR

New member
ושכחתי להזכיר פיזיותרפיה ארוכה אחרי הגבס

ומשהו כמו שנה פלוס עד שמגבלת התנועה והכאבים בקצה מהלך באמת נעלמים
.
אבל חזרתי לרכב כאמור הרבה לפני.

למעלה