שבר בכף הרגל בזרת

שבר בכף הרגל בזרת

חברה, זקוקה להכוונה נשברה לי האצבע הקטנה בכף הרגל ע"פ אבחון עצמי ולא לפי צילום לאמצלליחה לדרוך על כף הרגל וכמו כן היא נפוחה וכואבת מה עושים ??????????

כשלי זה קרה, השימוש בקולנים

השימוש בתרפיה בצליל בעזרת קולנים הביא לאיחוי מהיר של הזרת ברגל שמאל לאחר 6 טיפולים אינטנסיביים. האצבע חזרה בדיוק למקומה ואף תופסת עפרונות... אם את ירושלמית/חברתך הרי ניתן להגיע אלי. ברכות לבביות, אסתיה

YinYang

New member
תרפיה בצליל...

איך תרפיה בצליל יכולה לעזור לזרת שבורה? אני אודה לך אם תרחיבי בנושא הקולנים(?)... בתודה אייל

תרפיה בצליל/רפואת תדרים

תרפיה בצליל היא כותרת המאגדת שיטות רבות. אני מתכוונת לתרפיה בצליל בעזרת קולנים (מזלגות צליל) - קולן אחד ידוע לכל מי שראה כיצד מכוונים פסנתרים או הקולן שמנצחים ומורות לזמרה משתמשים. קיימים מספר סוגים ותדרים עימם עובדים. עשרת הקולנים עליהם אני מדברת מורכבים מ7 הפועלים בעיקר על רתת ו 3 על צליל. בעזרתם מוצאים את תדרי הקולנים של הרתת בהם משתמשים. התדרים מגיעים למקום הנדרש ובעזרת שינוי תצורת נוזלי הגוף הם מחזירים את האיזון. אם לא בהרתי מספיק בבקשה שאל ואנסה להיות ממוקדת יותר. ברכות לבביות, אסתיה

ישנה משחת ארניקה

בחניות טבע ( וגם נדמה לי בסופר פארם) שניתן למרוח אותה עך האזור הנפוח והכואב - זה מאוד מקל. שבת שלום יעל

למעלה