שברת אותי...

שברת אותי...

שיקרת ךי, גיליתי הכל ריסקת אותי מרחת אותי ובגדת באמון שלי הרגת לי את הנפש אני יכולה עוד הרבה להמשיך אבל אין לי כוחות, הפכת אותי לשבר כלי!! אני שונאת אותך וכועסת עלייך וכל כך הרבה שאלות נשארו בלי תשובה.. אני יודעת שיום אחד תחזור אבל אני כבר לא רוצה, ומקווה שגם כבר לא יאהב.. מאחלת לך רע.. ושיברו לך את הלב כמו שלי שברת.. <ובחיים לא איחלתי את זה לך אבל פשוט זה מה שמגיע> וההוא למעלה עושה את הדין עם כל אחד בסוף!! הייתי שלך...

ilanitsh

New member
תחשבי על הדברים הטובים בחיים שלך..

אל תתני לו להוריד לך את הביטחון כי זה מה שקורה בד"כ. הרי זה ברור שיצא לעולם ויכיר מישהי אחרת, יחזור אלייך ויבכה ואת כבר תהיי מחוזקת יותר ותהיי עם מישהו שמעריך אותך. אל תכעסי עליו - זה יהפוך אותך למרירה. תנסי להבין שהוא לא המכסה לסיר שלך.. והמכסה יגיע ותצחקי על הימים האלה. המלצה חמה - תשמעי את השיר של גלי עטרי - תעשי מה שתרצי. שיר מאוד מחזק!!

jbazuka

New member
לא!!!

אל תכעסי אל תאחלי לו דברים רעים חס וחלילה שאולי יתגשמו לא!!! תנסי להבין תשכחי אותו למרות כל מה שהוא עשה תנסי לשכוח למרות שכואב ואני יודע כמה זה קשה תאחלי לעצמך דברים טובים שיבואו הם ממש כאן מעבר לפינה תוציאי את כל האנרגיות הרעות תבואי נקיה תאמיני שיהיהי בסדר ואני יודע כמה זה קשה ( אני גם במצב לא פשוט)

אבל

זו האמת רוצה שיהיה לו רע!!!!!!!!!!!!!!! שיסבול כמו שסבלתי!!! שישחקו איתו כמו ששיחק!!! נמאס להבין הבנתי ואז חטפתי שקרים בפ-נים.. לא רוצה הוא לא שונה וממש מניאק כמו כולם... מקווה שנשארו כאלו שלא מסתבר שגם אחרי 4 שנים כמעט לא מכירים את הבנאדם שמולך..

d i n d i n i

New member
מתוקה..

המצב בו את עומדת הוא מאוד לא פשוט, את כואבת ואני מבינה לליבך.. הלוואי והייתי יכולה לתת לך חיבוק נחמה ולהגיד שהכל יהיה בסדר.. אבל אני יותר מציאותית מזה ומאמינה שאנחנו יוצרים את הבסדר שלנו, ככל שתשקיעי מחשבה ברע שאת מאחלת לו תראי איך אץ לא מתקדמת קדימה רק דורכת במקום, עיזבי את המחשבות האלו בצד, תמיד תאחלי טוב לכולם.. אני אומרת what goes around comes aroun ואין אף אחד שמתחמק מזה יכול להיות שזה יקרה עוד חצי שנה ויכול להיות שזה יקרה עוד 5 שנים הוא את המחיר ישלם כי אין חובות בעולם.. תאמיני בזה. אל תבקשי להיות שם בשביל לראות תבקשי שעד שזה יקרה את תהיי רחוקה במצבך המנטלי שזה הדבר האחרון שיעניין אותך סתם level אישי יותר אני קוראת אותך לא מעט .. ככה זה כשאת חלק מהפורום ומאמינה שיש בך כוחות שלא הכרת או שאת מעדיפה להדחיק בכדי להרגיש את הכאב הזה עד הסוף, תרדי עם הגל שלך עד למטה תתנפצי ותעלי למעלה בכל הכוח..

אהבתי..

את הסוף ואני מנסה.. ואני יודעת שכל אחד מקבל בסוף מה שמגיע לו.. בדיוק כמו שיודעת שהוא יחזור על 4 ככה זה החיים...

נונוש5

New member
ממש לא

אף אחד לא מקבל את מה שמגיע לו למה?ככה צדיק ורע לו רשע וטוב לו גם אני יצאתי לא מזמן מסרט בן 6שנים עם רמאי ,סכסכן שעם כל המילים היפות,המכתבים המקסימים,עשה לי רק רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע,שעדיין מתקיים בתוכי הרעעעעעעע וגם אני מאחלת לו את כל הרע שבעולם ו ....כלום הרעים ממשיכים הלאה בלי ניד עפעף,דף בספר הופכים,אייייייייייייייך לא מובן לי,גם לא מונת לי גישת יפי הנפש לאחל טוב לזה שאנס אותך כלכלית,רגשית,נפשית,מנטלית,ולקח ממך הכל,צר לי יפת נפש בקנה מידה כזו אני לא,.לחיות בכאוס על הנאיביות הנשית המטומטמת הורגת,ומה אנחנו רוצות בעצם?להיות באהבה,

מה הבעיה בדיוק?

אם את רוצה להתמודד עם הכעס, נסי לומר לו ישירות מה שאמרת לנו ולהעיר לו בגנוי ובנזיפה על התנהגותו, אמרי לו כמה אינו בסדר. אולי אז יצטער, ותוכלי להתמודד יותר טוב.

קורינה30

New member
שלום יהודה

דיברתי איתך פעם בצט אז אתה ממש פיסכולוג אתה יכול לעבוד במיקצוע הזה אז היה לי נחמד מאוד לנהל איתך דו שיח

טוב

אני אעדכן רק קצת... משום מה הטלפטיה עוד עובדת בנינו.. והוא עלה מולי למרות הניתוק ושאל מה קרה לי.. שפכתי הכל...באמת טען שזה לא נכון ובלה בלה.. אמרתי לו שאני לא מאמינה לו! הוא מה זה נפגע לא משנה מפה לשם הייתי מאד אסרטיבית היום ומאד תקיפה אמרתי חלאס עם המשיכות תחליט לכאן או לכאן הוא הציב דד לין.. וזהו אז יבוא בתשובה לכאן או לכאן ועד אז ניתוק..כמובן שמה שהוא יחליט לא וודאי... לא יודעת למה ואיך אני מוכנה לנסות הכל.. ולגבי הסיפור ששיקר אמרתי לו שמבחינתי היא לא קיימת אם אני שם
סוף סוף גידלתי בייצים

הממ

אני נכנסתי למייל שהתכתב איתו <יודעת שזה לא מוסרי> וגיליתי דברים שחשכו עיני.. הוא טוען שזה היה בצחוק שאני סתם הסקתי מסקנות הפעם קשה לי לקבל שאלתי עם מדובר במישהו שהוא מאוהב טען שלא ואחריז גיליתי את השם וזה בדיוק מה שחשבתי.. שוב קשה לי לסלוח ואני לא יודעת אם אהיה מסוגלת.. אבל שיחשוב ואני אחשוב ונראה מה נחליט.. כל אחד בדרכו.. יותר גרוע כבר לא יהיה

למעלה