שברתי ת'ראש..

OgaliO

New member
אגב.. אני עשיתי לחבר ליומולדת ..

אלבום בסגנון הזה .. ואממ, קניתי לו 2 חולצות והכנתי לו עוגה .. והוא ממש אהב את זה ..
סתם עוד כמה דברים שעלו לי בראש עכשיו ..
אם אתם הרבה זמן ביחד .. את יכולה להכין לו אלבום עם תמונות שלכם, שירים, דברים שהם שלכם .. שמזכירים לכם אחד את השני ..
אממ.. את יכולה להכין לו ארוחה רומנטית וכל זה .. קטורת נרות אמבטיה ..
ערב בסגנון חמשת החושים ..
לעשות שביל של נרות או משהו כזה ..
לקחת קופסא גדולה לעטוף אותה בנייר עטיפה למלא את הקופסא בממתקים ! ובמרכזה לשים בלון הליום ענקי בצורת לב... לסגור את הקופסא וכשמקבל המתנה יפתח את הקופסא הבלון יקפוץ מהקופסא !

frolic

New member
גם לי יש משהו להציע..

סלסלה שכותבים עליה "צידה לדרך" ובתוכה יש: -בובה קטנה של לב- להעניק לעצמך אהבה ועוד אהבה ועוד אהבה. -סמיילי- כדי שיהיו לך הרבה סיבות לחייך. -חבילת מרשמלו- כדי שתזכור שאתה זקוק לרוך. -סוכריה- כדי להמתיק את הרגעים הקשים. -מחק- כדי שלא תפחד משגיאות ותוכל למחוק את מה שלא חשוב באמת. -דבק- כדי שכל החלקים ישארו ביחד ויעבדו באיזון. -נר- כדי שתמיד תזכור את האור הפנימי שלא כבה אף פעם. -זרעים של פרחים- כדי שתמשיך בתהליך הצמיחה והפריחה. -פאזל עם תמונה שלו ושלי- כי בלעדיך התמונה לא תהייה שלמה. וכמובן שאת יכולה להוסיף לזה עוד דברים שקשורים אליכם, למשל אני הוספתי חבילת טישו שמצוייר על כל הטישו נשיקות כי הוא תמיד מנשק לי את האף, וכבשה, כי הוא חובב כבשים ^_^ מקווה שעזרתי..

tenaaa

New member
לקנות לו מתנה בסיגנון חמשת הרגשות...

זה מה שאני עשיתי בכל אופן. יש חנות מתנות מיוחדת ליד הבית שלי שמטביעה על המוצרים שלה סמלים שמבטאים רגשות.. יש כמובן המון סוגי מתנות שונים ואפשר להטביע איזה סמל שרוצים נניח אני בחרתי- "אהבה" "תשוקה" "זוגיות" "געגועים" ו- "בריאות". כי הוא גם בצבא. אבל יש עוד מלא בוחרים מה שרוצים, זה די מגניב למען האמת... אם את רוצה החנות נקראת אימושנס והיא באושיסקין 33 ברמת השרון

devilz

New member
וואי.. זה תמיד מסובך...

נסי אולי בפורום ימי הולדת ומתנות
נמנ... אולי להפתיע אותו בבסיס אם יש אפשרות לא דעת
אני די גרוע בזה

למעלה