שברתי שיא עבדתי 20 דקות....והתפטרתי פחח... שירשור שיאי גינס!
F faith2 New member 5/7/04 #1 שברתי שיא../images/Emo3.gif עבדתי 20 דקות....והתפטרתי פחח... שירשור שיאי גינס!
F faith2 New member 6/7/04 #5 פחחח... בתור דיילת בכינור דויד- נראה לי ניצלו אותי (ה"מורה" שלי)....בגלל שאני חדשה.......עלית ירדתי עליתי ירדתי- בעוד שהיו דיילות שפשוט עמדו ודיברו ולא עשו כלום....חרא מה אני עבד?!
פחחח... בתור דיילת בכינור דויד- נראה לי ניצלו אותי (ה"מורה" שלי)....בגלל שאני חדשה.......עלית ירדתי עליתי ירדתי- בעוד שהיו דיילות שפשוט עמדו ודיברו ולא עשו כלום....חרא מה אני עבד?!
M MikeY fReAk New member 6/7/04 #6 לכתוב גמני שיא?:|../images/Emo79.gif חחח עלק שיא:| בכולופן...כל הכבוד עשית נכון..
ה השנייה מנצר האחמיות New member 6/7/04 #7 וואיי..מזל טוב../images/Emo70.gif|ג'ירפה|../images/Emo181.gif
M MS6 New member 8/7/04 #16 אי אפשר.. הוא מת.|צלופח ים תיכוני| את מבינה? טיגרסים אוכלים בשר, כמונו בני האדם, ובגלל שהוא החליט להיות צמחוני הוא מת מהרעלת קיבה.
אי אפשר.. הוא מת.|צלופח ים תיכוני| את מבינה? טיגרסים אוכלים בשר, כמונו בני האדם, ובגלל שהוא החליט להיות צמחוני הוא מת מהרעלת קיבה.