שברתי את היד (-:

BraD de15on

New member
שברתי את היד (-:

נסעתי על הרולר ועשיתי בקסייד סול ונפלתי ושברתי תיד

mirrra

New member
נקעתי את הרגל

קניתי וואנס חדשות, לא קשרתי שרוכים [כרגיל], הנעל נפלה לי במדרגות והתגלגלתי לי. היה מצחיק. במיוחד לפני 5 דקות שנפלתי מהכסא והתחלתי לצחוק על האומללות שלי על הרצפה

walk alone

New member
קיבלתי מכה ביד:S

ממש ממש חזקה:S:S מאיזה ברזל כזה.. תמיד קורות לי המכות הכי מוזרות! ואני בקושי מצליחה לפרוט עכשיו:S

Beautiful Scar

New member
../images/Emo32.gifשירשור פגיעות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif[../images/Emo3.gif]

miss evil

New member
דרכו עלי ):

עם עקב קטלני וזה פול כאבים.. וכואבת לי הרגל מלבישת עקב כל הלילה וריקודים כל הלילה בעעע... וחוסר שינה והאנק אובר .. יהיה טוב =\

amirkula

New member
אני

2 ניתוחים באוזן (השלישי מתישהו השנה) נקע ברגל 3 פעמים בשבועים אותו מקום נכנס לי עט ביד

Paffon

New member
נתקע לי קיסם ברגל!

רגל שמאל, חמישה סנטימטר פנימה! אבל זה כלום: אחותי נעלה כפכפים והלכה בחוף הים. בטעות היא דרכה על מסמר, והוא פשוט יצא מהצד השני- הכפכף נשאר מחובר לרגל שלה במשך חצי שעה ^_^

אסף Day

New member
זה כלום אני מכיר מישהו...

שב-3 שנים האחרונות הספיק לשבור פעמיים את האצבעות פעם את היד אחר כך בשנה שעברה הוא שבר את הרגל ויש לו שם פלטינות והשנה בחופש הגדול הוא שבר חולייה בגב אני מפחד לחשוב מה עוד הוא ישבור ומקווה שלא ישבור כלום יותר הוא נשבר מספיק

Lp Fairy

New member
הממממ

תמיד הייתי נוקעת את הרגל..ותמיד זה היה בגלל שעמדתי ואז פתאום הייתי נופלת...לכו תבינו אותי..[= אני זוכרת בכיתה ט היה לי וואנס (מירה זה דיי דומה לשלך..) ולא קשרתי את השרוכים...והיה שיעור ספורט..קפצתי הנעל נפלה ונפלתי על הנעל...ואז שברתי את הרגל..[= סוף שנה שעברה באתי לרדת במדרגות אז עצרתי ואז כמעט נפלתי..אבל בגלל שאני מכירה את עצמי...עצרתי את עצמי!!! ואז קרעתי רצועה ברגל...והייתי עם קביים!!!! יהההה

®NuLy®

New member
לפני כמה שבועות...

המורה הנאצית שלנו לספורט החליטה שאנחנו עושים שכיבות שמיכה על הבירכיים אז כתוצאה מזה התנפחה לי הרגל.. לא יכלתי לקפל אותה שבוע (אהמ... רגל עץ) ושבוע אחרי שהרגל עץ שלי התרפאה עזרתי לאבא שלי להוריד דברים מהעליית גג ורמקול אחד עיקם לי את האצבע אחורה ונקעתי את האצבע
לא ניגנתי שבוע בגיטרה ועדיין כואב לי למחוא כפיים

למעלה