ת´אמת? כן, לפרוש באפילו יתר קלות!
באמת באמת שאני לא ממליץ להחמיר את המצב הרפואי שלך רק בגלל תפקיד בצבא. תראי, באמצע הקורס שעשיתי (חצי שנה קורס, חיל הים) נדבקתי בדלקת עיניים חריפה כל כך... אבל לא רציתי ללכת לרופא, כי ידעתי שאני אקבל גימלים ולא רציתי להפסיד חומר לימוד ו/או שיוציאו אותי מהקורס. אז לא הלכתי לרופא, משכתי את זה שבוע, והדלקת התפתחה והתפתחה... בסוף הוצאתי (בכוח!) לחודש וחצי גימלים, שבסופם הייתי בערך מילימטר מלעוף מהצבא רק בגלל שרציתי להשקיע בתפקיד ובלה בלה בלה. בסוף הסתדרתי, רבתי קצת עם מפקד המרפאה בבה"ד חה"י, והוא הסכים לתת לי צ´אנס, עוד קצת גימלים... הדלקת נרגעה קצת, חזרתי לקורס וסיימתי אותו על אף החודש וחצי שהחסרתי, אבל אני עדיין סובל מהדלקת, היא עדיין חמורה וחוזרת מדי כמה ימים. תאמיני לי שאני מצטער על זה שלא טיפלתי בעצמי בזמן. אמנם אני מרוצה מהתפקיד סוווווווווווף הדרך, ושמח שעשיתי כל מאמץ אפשרי בשביל להשלים את הקורס, אבל עדיין, הבריאות. אוי, הבריאות... ושוב אזכיר את הידידה שלי, שהוצאה מהצבא תוך יומיים בדיוק, בגלל שלא דיווחה על בעיות רפואיות. בבקשה, אל תעשי את זה לעצמך. את רוצה להיות קרבית? יש המון תפקידים קרביים שלא מחייבים מאמץ פיסי כל כךךךךךךךךךך מטורף כמו מדריכת חי"ר. תחשבי טוב טוב על מה שאת עושה! והעיקר, תרגישי טוב
זיו.