שברי מאמץ.

icom25

New member
שברי מאמץ.

שלום לכולם אני לא כלכך מהתחום של אומנויות הלחימה אבל חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בכל זאת. אני מתגייס לקרבי עוד שבועיים ואני סובל משברי מאמץ בדרגה יחסית נמוכה מישהו יודע איך אפשר לטפל? חוץ ממנוחה ארוכה שזה ברור.

nage

New member
תאכל הרבה סרדינים

או כל דבר אחר שיכניס סידן לגוף שלך, תישן כמו שצריך, ותמנע ככל האפשר מפעילות שתגרום לעומס על האזור הפגוע. המלצה שלי: תגיע לבקו"מ עם כל המסמכים הרלוונטים לנושא, וברגע שתוצב ליחידה כלשהי, תבקש לראות רופא ותראה לו את המסמכים, אחרת אתה הולך לאכול ערמות של קש.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב מאוד להגיע לבקו"מ

עם כל המסמכים הרפואיים! נסה ליצור קשר עם לשכת הגיוס כבר עכשיו, לברר מה בדיוק אתה צריך - יכול להיות שידחו לך את הגיוס עד שהבעיה תעבור. דרוש לראות רופא עוד בלשכת הגיוס, אל תחכה להצבה ליחידה!

רעיון מצוין!

הדבר הכי טוב כדי לתפוס שתי ציפורים (גם להבריא וגם לשרת בלי שיפריעו שברי הליכה), זה באמת לדחות את הגיוס. חוץ ממנוחה, אין דרך בה ניתן לטפל במהירות בשברי הליכה. עדיף לדחות ולהגיע בריא ומוכן - מאשר להתגייס בזמן ולפול באמצע (ואני כבר לא מדבר על נזקים ארוכי טווח).

icom25

New member
איזה סרט

בעבר סבלתי בצורה רצינית מהחרא הזה אבל אחרי שנחתי הרבה זמן זה עבר ואז שוב חזר אבל אחרי שאני נח יומיים זה נעלם כאילו לא היה לי את זה בכלל זה שיא המוזר אני יודע. בכל מקרה הגעתי למקסנה שהבעיה כנראה בנעליים אז הלעתי למכון אורטופדי והכנתי מדרסים ב 600 שקל... ואני צריך לקבל אותם עוד שבוע ואני מקווה שזה יעזור ובכל מקרה תודה רבה על העצה שלך ואני שונא סרדינים....

nage

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב

שברי מאמץ זה לא נזלת! זה לוקח בין חודשים לשנים עד שנפטרים מזה לחלוטין, לכן לא מומלץ לעשות שטויות.

icom25

New member
תודה

חבר שלי סיים טירונות ואמר לי שיש הרבה שסובלים מהבעיה אז הם מדווחים עליה ואז הם עוברים פיזיוטרפיות במהלך השירות אז זה הרגיע אותי קצת. בכל מקרה עזרת לי מאוד תודה רבה

אליקום

New member
בקשר לשברי מאמץ

אם אתה סובל משברי מאמץ אתה תסבול יותר אם תלך לטירונות קרבית. על שברי מאמץ אתה מקבל בתים ולא גימלים ובקרבי לא שמים לבתים ודי יכולים פשוט לשים על זה קצוץ ולטרטר אותך. אני מאוד מציע לך לדווח לפני שתגיע לבקום על הבעיה כי לא תקבל שום טיפול רפואי ואני לא ממליץ לך לסמוך כל כך על הטיפול הצבאי. אגב אתה מתגייס במרץ שזה גיוס אחרון מה שנקרא גיוס השלמות. ברגע שתגיע לבקום יכול להיות שתשלח הביתה ואז תחמיץ את המחזור הקרבי. ואז תשובץ בתור תומך לחימה.

icom25

New member
לאאאאאא

אני מעדיף לסבול מאשר להיות תומך לחימה. כן אני יודע אאני מפגר אבל מה לעשות יש עודף מוטיבציה

nage

New member
זה לא ממש מדויק

כבר לא מתעללים כמו שהיו בזמני, וגם אז היו די מקפידים בנושא שברי מאמץ. כל הכבוד על הרוח - הכי טוב בחי"ר רואים מקומות מגניבים, תראה את התמונות שלי פה בפורום.

nage

New member
דבר ראשון זה לא לפורום

דבר שני זה קרבי לגמרי דבר שלישי אני קרבי כבר 13 שנים (עוד מעט 14)

icom25

New member
זה באיזור רמת הגולן ?

זה ניראה באיזור הצפון נכון?

fusion boy

New member
זה באמת לא לפורום!

לך תהיה קרבי!!! הכי טוב קרבי! ורק שתשתחרר תבין את זה באמת!!! אני רציני...

COGAN BENY

New member
ויטמין D מומלץ

בזמן המנוחה והטיפול שהרופאים יחליטו לתת לך. ויטמין D מגדיל את הקיבולת של הסידן היומית שנספגת בעצמות. ויטמין זה גם מיוצר בגוף בחשיפה לשמש, או נמצא בשמן כבד דגים.

למעלה