שבריר אינטימי

אה, סה מניפיק! קוזי פאן טוטי?!

אה, אונה מומנטו פור פבור: Hoy en mi ventana brilla el sol y el corazon? se pone triste contemplando la ciudad porque te vas? כלומר, הבנתי רק את הצ´וקולט. אבל ווי, בטח, אחלה, שוקראן, ספסיבה, גרסיאס, דומו אריגטו, תודה, מרסי בוקו בוקו בוקו

אין לי מושג מה עושות כולן? אם כי

לאחרונה "כולן" כנראה באותה בצה (עם או בלי יוד, ביצה-בצה?) אבל פסי אני ילדה טובה מבית טוב ביקשתי את המנה האחרונה עוגת שוקולד בקצפת(בשביל ענת) או עוגת גלידה. זה הכל. מצד שני- קיבלת שיר מהטלנובלות ,אני חושבת, שמה שהבנתי ממנו "השמש זורחת(מאירה) הבוקר בחלוני ובלבבי? יש XXXXX (לא מבינה) עצוב(עצבות?) בגלל שהלכת ממני?" ואני לא אחראית לטכניקלור של הצעידה לעבר השקיעה הורדרדה.

שמעתי עוגת שוקולד בקצפת?

אז באתי מהר וצרפתית למדתי 4 שנים אבל זוכרת רק את....הנשיקות אבל לעומת זה אני דוברת הונגרית שוטפת מישהוא יודע?

חולם בהונגרית

איגן מיגן קישון לפיד פושקש הידיגוטי פפריקש? ואה, כמובן: נמצ´ק הקטן

למדתי צרפתית, דווקא מכל השירים של

ברסאנס וג´ק ברל אדית פיאף,אזנבור וככה התחלתי להבין את השפה. והאיות שלי נורא ואיום אבל מי שומע שגיאות איות בשירים? וחוץ מזה למדתי ככה מהטלוויזיה( סרטים מעולים-ראי הסרט שוקולד למשל עם ג´ולייט בינוש אני חושבת, או הסרט לצאת מהארון עם ג´ררד דאפרדיה,או ..לא! די!) הלכתי. ובהונגרית אני יודעת רק לאכול!!! אבל מוכנה לאכול בהונגרית כל הזמן. אפרופו-אפילו את הקרואסון שכולם חושבים שהוא תינוק צרפתי ידוע, המציאו בהונגריה לשמחה הנצחון על התורכים ולכן הצורה שלו סהר. אבל הצרפתים, כשהביאו להם אותו 1900 כמו את אייפל הארוך והגדול(גודל לא קובע). בלעו אותו ומייד איזרחו אותו. ועכשיו תספרי למישהי שהקרואסון הוא בכלל יליד הונגריה ורק מתנה לצרפתים. והם בכלל "גנבי אוכל ידועים" אפילו המטבח הצרפתי הכל כך טוב...הוא יליד איטליה בכלל.ופירנצה בפרט. הלכתי.

האלי

New member
וואלה אחותו

אם לא בשביל כל השאר, אז רק בשביל הטריוויה שלך אוהב אותך
שלך, האלי.

מייקי69

New member
אחותייייי - אחותו השקספירית

חחחחחחחחחחחחחחחחח גם עלייך עבדו בעיניים !!! "שוקולד" הוא ב-א-נ-ג-ל-י-ת חי חי חי הרבה צרפתית לא למדת ממנו, בטוח. פרט אולי לשם של הקנגורו של הילדונת - שהיה... פונטיף? טופיף? פונטיפו? ראבאק, לא זוכרת !!! ביום שג´וני דאפ ידבר צרפתית, אני מבטיחה להתאהב בו !!! את הסרט אהבתי נורא. סרט פולחן. הצטרף אצלי לרשימה יחד עם מוכת-ירח ויחד עם בתולות הים. סרטים על נשים חזקות, שורדות, אופטימיות ו... רגישות. שלא נשכח - מצליחות. ואגב צרפת, הלוואי ויכולתי לפזר את אפרה של אמא שלי באיזה רחוב בפריז. ככה על המדרכה של איזה בית קפה פינתי. אוי, איך היא היתה אוהבת את זה !

קיש מויום

נוד מויום סרט לק יו, אישטנאם יש לי אבא דובר הונגרית זה מהמש אני קלטתי בכל שנותיי ואללה איזה הספק

נחמד... לא אתרגם כי את בוודאי

יודעת אוי מילות האהבה /החיבוב האלה משום מה בהונגרית זה נשמע.....

מילות החיבה הללו בהונגרית

נשמעות כמו עצירות אחת גדולה וסליחה על הדימוי זה בא מאיזו שאלה שקראתי באיזה פורום כן, את המילים הללו אני מכירה

טוב לא אוסיף... כי המילים הללו

פשוט נפלאות בעיני ותמיד מזכירות לי את הסבא והסבתא שלי...

הרגתם אותי...../images/Emo6.gif

בחצי השעה האחרונה, אני קוראת פה רק הוטנטוטית... לא הבנתי כלום. לכן, ונכון לעכשו, מי שרוצה למסור לי משהו, רק בהולנדית! אטיוד, אתה פה? בוא נתקיל אותם, נראה איך הם מסתדרים איתנו. דאך סחאט

איסתנא בבג´י

זה מהצ´רטר האחרון לאנטליה. תודי שזה הספק מכובד לשבע שעות (כולל דיליי פראי בהמראה).

ענת במיוחד עבורך ../images/Emo21.gif

יש לי עוגת פאדג´ שוקולד עם קרם וניל חם. מבטיחה להביא לך במפגש הבא.

למעלה